Η ιστορία μας

Rongxin Bio-tech Co, Ltd έχει επικεντρωθεί στην κορυφαία ποιότητα steriod hormonesandAPIs.We είναι κατασκευαστής που ειδικεύεται σε στεροειδείς ορμόνες για πολλά χρόνια στην Κίνα. Τώρα τα προϊόντα μας πωλούνται όλο τον κόσμο, όλοι οι πελάτες όπως η ποιότητα των προϊόντων μας.

Το εργοστάσιό μας:

Ιδρύθηκε το 2009, Hongkong RongXin Bio-Tech Co, Ltd ξεκίνησε με μία μόνο αποστολή: tobring το chemicallypurest αναβολικά steriods πρώτες σκόνες, ανθρώπινη αυξητική ορμόνη, πεπτίδια ανθρώπινης ανάπτυξης και APIs για τον κόσμο.

Τα προϊόντα μας έχει γνωρίσει σημαντικές globalgrowth κατά τα τελευταία αρκετά χρόνια ευθυγραμμίζοντας στρατηγικά με καθιερωμένες διανομέων σε ολόκληρη την Ασία andbeyond.

Με παγκόσμια έδρα στο Χονγκ Κονγκ, είμαστε δεσμευτεί να deliveringtop ποιότητας φαρμακευτική βαθμού προϊόντα που έχουν γίνει συνώνυμα με εμπορικό σήμα και τη φήμη μας. Είμαστε συνεχώς με επίκεντρο τη βελτίωση τόσο του επιπέδου των προϊόντων μας και τις δραστηριότητές μας.


Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται σε εγκαταστάσεις μας τρέχουσα ορθής βιομηχανικής πρακτικής (GMP) για να διασφαλιστεί βέλτιστη ποιότητα. Rongxin βιο-τεχνολογίας συμμορφώνεται επίσης με ISO 9001 κανονισμούς για την εξασφάλιση ότι όλες τις πτυχές των δραστηριοτήτων μας συμμορφώνεται με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Το προϊόν μας

Rongxin bio-tech Co, Ltd προϊόντα περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

1, στεροειδείς ορμόνες, όπως η τεστοστερόνη σειρά προϊόντων, στεροειδή σειρά Boldenone, νανδρολόνη σειρά στεροειδή, Τρεμπολόνης στεροειδή σειρά και ούτω καθεξής.
2, ανθρώπινη αυξητική ορμόνη andpeptide ορμόνη.
3, APIs και τα ενδιάμεσα των στεροειδών ορμονών.
4APIs και ενδιάμεσα.
5, καύση λίπους ορμόνες bodybuilding
6, του καρκίνου θεραπεία αντι οιστρογόνα στεροειδή ορμόνη πρώτες σκόνες

Όλα τα προϊόντα μαςΕφαρμογή του προϊόντος

Η importantusage των προϊόντων μας:

1, φαρμακευτικό εργοστάσιο

2, πεδίο bodybuilding.

3, να χάσει το βάρος.

4, αύξηση των μυών.

5. μας πιστοποιητικό

Έλεγχος ποιότητας:

Η ποιότητα είναι μας ζωής! Όλα τα προϊόντα παράγονται σε AsepticLaboratory σύμφωνα με τα πρότυπα GMP. Ενέκρινε το ISO9001. Εκτός αυτού, έχουμε μια πλήρη Q. A. andamp? Ε. γ. σύστημα. Διαθέτουμε εξουσιοδοτημένο setsof αναλύοντας μέσα, όπως το φασματοφωτόμετρο HPLC, GC και UV για την ανάλυση και τον έλεγχο των προϊόντων.

Κορυφαία, σταθερή και αξιόπιστη ποιότητα είναι εγγυημένη! Επιλέξτε Χογκ Κογκ RongXin Co. Bio-Tech, Ltdto συνεργασία είναι η καλύτερη επιλογή σας.


Υπηρεσίες μας

Εξαιρετική μετά την πώληση υπηρεσία:

Για να δώσετε καλή εξυπηρέτηση των πελατών μας, προϊόντα δοκιμάζονται χωριστά για τον ποιοτικό έλεγχο πριν από την πώληση.

Όχι μόνο πουλάμε τα προϊόντα μας. Να βοηθήσει τους πελάτες μας και να αναπτυχθούν μαζί τους είναι πιο σημαντικό.

Τα πλεονεκτήματά μας:

Κορυφαίας ποιότητας, κορυφαίες υπηρεσίες, πιο λογικές τιμές, ασφαλούς ναυσιπλοΐας και ας customertop ικανοποίηση.


QQ图片20170320180727.jpg