Σκόνη Anadrol

Όνομα προϊόντων: Oxymetholone
Αριθ. CAS: 434-07-1
Καθαρότητα: 99%
MF: C21H32O3
MW: 332.482
Αριθμός Einecs: 207-098-6
Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός
Περιγραφή: Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σκόνη Anadrol


Λεπτομέρειες προιόντος

Κύριες πληροφορίες προϊόντος:

Όνομα προϊόντων: Oxymetholone

Άλλο όνομα: Anadrol

Αριθ. CAS: 434-07-1

Καθαρότητα: 99%

MF: C21H32O3

MW: 332.482

Αριθμός Einecs: 207-098-6

MOQ (ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας): 10 γραμμάρια

Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός

Συσκευασία: Σε σακούλα ή τύμπανο.

Περιγραφή: Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη

Κατασκευή: RongXin

Χρήση: Φαρμακευτικό υλικό, στεροειδής ορμόνη, αναβολίνη. Ως ανδρική ορμόνη και αναβολικές ορμόνες.

oxymetholone.jpg


Περιγραφή προϊόντος

1, οξυμεθολόνηείναι όπως αναφέρθηκε πολύ τα ηπατικά και τα ηπατικά ένζυμα θα αυξηθούν αναγκαστικά δραματικά με τη χρήση του. Για το λόγο αυτό, η περισσότερη χρήση οξυμεθολόνης θα πρέπει γενικά να διατηρείται το πολύ 6 εβδομάδες, ενώ πολλοί δεν χρειάζεται ποτέ να υπερβαίνουν τις 4 εβδομάδες της συνολικής χρήσης.

2, οξυμεθολόνηείναι επιπλέον κατάλληλο για την παροχή ομοιόμορφης αντοχής, ωστόσο αυτό είναι περισσότερο δευτερεύον χαρακτηριστικό καθώς το ίδιο το μέγεθος είναι ο πρωταρχικός ρόλος του. Παρόλα αυτά, το στεροειδές παίζει σημαντικό ρόλο τόσο στη δύναμη όσο και στο μέγεθος, καθώς μπορεί να προσφέρει ένα εξαιρετικό συνεργικό αποτέλεσμα όταν συνδυάζεται με άλλα αναβολικά στεροειδή σε μια στοίβα. όπως θα έπρεπε, καθώς δεν είναι κατάλληλο για χρήση μόνο του. Ενώ αυτά είναι τα μεγαλύτερα οφέλη, αυξήσεις στο μέγεθος και παροχή συνεργίας στεροειδών, η οξυμεθολόνη μπορεί να είναι και εκπλήσσει πολλούς που χρησιμοποιούνται επιτυχώς σε έναν κύκλο κοπής. συνήθως σε ανταγωνιστικούς κύκλους bodybuilding.

3, οξυμεθολόνηείναι ένα από τα πιο ισχυρά αναβολικά στεροειδή από το στόμα που έχουμε στη διάθεσή μας. για αυτό το θέμα, είναι ένα από τα πιο ισχυρά αναβολικά στεροειδή που έχουμε περίοδο, από του στόματος ή ενέσιμα. Συνήθως αναφέρεται ως Anadrol Oxymetholone αναπτύχθηκε τη δεκαετία του 1960 για τη θεραπεία της σοβαρής αναιμίας και των μυϊκών ασθενειών και ως εκ τούτου είναι γενικά ένα υψηλής ποιότητας αναβολικό στεροειδές για την παροχή τεράστιας αύξησης βάρους σε αθλητές που βελτιώνουν την απόδοση.

HPLC

Dianabol.pngΣτοιχεία επικοινωνίας

Εταιρική θυρίδα: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590


Εάν είστε ικανοποιημένοι με την οξυμεθολόνη (anadrol) cas434-07-1 pharma anabolic 99% καθαρότητας μυών στεροειδών καθαρό για την κοπή και τη διόγκωση του κύκλου στεροειδών, χωρίς παρενέργειες, καλώς ήλθατε να επικοινωνήσετε με το εργοστάσιό μας. Ερχόμενοι σε υψηλή ποιότητα, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σωματοτροπίνης προς πώληση πρέπει να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Παρακαλούμε να είστε ελεύθεροι να αγοράσετε ή να χονδρέψετε τα προϊόντα καυτής πώλησης από εμάς.

Hot Tags: Anadrol σε σκόνη, Κίνα, εργοστάσιο, χονδρική, υψηλής ποιότητας, αγορά, σωματοτροπίνη, ζεστή πώληση, προς πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like