Φυσικό Drostanolone Enanthate (Masteron) CAS472-61-145 σκόνες Bodybuilding Συμπληρώματα Πρώτες Στεροειδή Σκόνες για το Bodybuilding Κύκλου

Κύρια πληροφορίες για το προϊόν: Ονομασία προϊόντος: Drostanolone Enanthate. Μοριακός τύπος: C40H52O4 CAS No: 472-61-145 Δοκιμασία: 99% Τόπος καταγωγής: RongXin, Κίνα Ποιότητα πρότυπο: πρότυπο Επιχείρηση Ψευδώνυμο: Drostanolone? Masteron εναν, dragontanolone enanthate. MW: 416.64 Καθαρότητα: 99% πούδρα Βαθμός: Φαρμακευτικά Βαθμού
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Φυσικό Drostanolone Enanthate (Masteron) CAS472-61-145 σκόνες Bodybuilding Συμπληρώματα Πρώτες στεροειδών Σκόνες Για Bodybuilding Κύκλου

Λεπτομέρειες προιόντος

Κύριες πληροφορίες για το προϊόν

Ονομασία προϊόντος: Drostanolone Enanthate.

Μοριακός τύπος: C40H52O4

CAS No: 472-61-145

Δοκιμασία: 99%

Τόπος καταγωγής: RongXin, Κίνα

Ποιότητα πρότυπο: πρότυπο Επιχείρηση

Ψευδώνυμο: Drostanolone? Masteron εναν, dragontanolone enanthate.

MW: 416.64

Καθαρότητα: 99% πούδρα

Βαθμός: Φαρμακευτικά Βαθμού

Συσκευασία: Σε σάκο φύλλο ή το τύμπανο.

Περιγραφή: Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη

MOQ (Min ποσότητα παραγγελίας): 10grams.

Κατασκευή: RongXin

Χρήση: Φαρμακευτικές υλικό, στεροειδής ορμόνη, Anabolin. Ως ανδρική ορμόνη και αναβολική hormones.Keywords: bodybuilding, στεροειδής ορμόνη, σκόνη πρώτη ύλη.


Περιγραφή προϊόντος

Masteron Enanthate (Drostanolone Enanthate) είναι ένα διυδροτεστοστερόνη (DHT) με βάση αναβολικό στεροειδές. Drostanolone είναι απλά η ορμόνη DHT δομικά αλλάξει. Η αλλοίωση υφίσταται μέσω της προσθήκης μιας ομάδας μεθυλίου στην θέση άνθρακα 2. Αυτό εξασφαλίζει την ορμόνη δεν υποφέρει μεταβολική διάσπαση που προήλθε από την 3-υδροξυστεροειδούς ένζυμο που βρίσκεται στο σκελετικό μυ. Αυτή η απλή δομική αλλαγή κάνει επίσης την ορμόνη πολύ πιο αναβολικά, και αυτό μας δίνει Drostanolone. Μόλις η ορμόνη έχει δημιουργηθεί, μεταβληθεί από DHT, ένας εστέρας συνδέεται τότε, και στην περίπτωση αυτή ο εστέρας συνημμένο είναι Enanthate. Enanthate δεν είναι ένα στεροειδές ή ένα φάρμακο, αλλά τίποτα περισσότερο από ένα εργαλείο συγχρονισμού που χρησιμοποιείται για ένα φάρμακο.


Όπως και με Masteron προπιονική, Masteron Enanthate είναι γνωστή για να είναι ένα από τα μόνα αναβολικά στεροειδή που φέρει ισχυρή αντι-οιστρογονική ιδιότητες. Αυτό το αναβολικό στεροειδές δεν μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα των οιστρογόνων? Στην πραγματικότητα, μπορεί πραγματικά να μειώσει τα επίπεδα οιστρογόνων στον οργανισμό. Είναι γι 'αυτό το λόγο Drostanolone ήταν επιτυχής στη θεραπεία του καρκίνου του μαστού με το συνδυασμό των Drostanolone και Tamoxifen είναι πολύ κοινός τόπος για πολλά χρόνια. Κορμιά Χαιρετίζουμε αυτό το χαρακτηριστικό, λόγω των οιστρογόνων συχνά είναι δύσκολο να ελεγχθεί με πολλά στεροειδή και χαμηλότερα επίπεδα οιστρογόνων συχνά οδηγεί σε σκληρότερα και πιο συγκεκριμένη εμφάνιση κατά τη φάση της κοπής.


Masteron Enanthate διαθέτει μερικά από τα πιο παραπλανητικά αναβολικό και ανδρογόνο βαθμολογία του κάθε αναβολικό στεροειδές, αν και δεν είναι τόσο παραπλανητική asHalotestin και Anavar. Drostanolone έχει συγγένεια σύνδεσης με τον υποδοχέα ανδρογόνων, που είναι πέντε φορές μεγαλύτερη thantestosterone, που όχι μόνο παράγει ένα πιο δύσκολο κοιτάξουμε μπορεί επίσης να έχει θετικό αντίκτυπο στην απώλεια λίπους. Όλα τα αναβολικά στεροειδή μπορεί να βελτιώσει το μεταβολικό ρυθμό, αλλά εκείνοι με μια ισχυρή συγγένεια δέσμευσης ανδρογόνων μπορεί να έχει αντίκτυπο στην άμεση λιπόλυση.


Αν θέλετε καλή ποιότητα του Masteron Enanthate (Drostanolone Enanthate), επιλέξτε Rongxin Εταιρείας.


Οφέλη από Masteron-Enanthate (Κόνις)

1, Τα οφέλη της Masteron-Enanthate μπορεί σε μεγάλο βαθμό να συνοψιστεί σε τρεις λέξεις, λιτή και σκληρή. Για τον ενισχυτή απόδοση και έξω από έναν ασθενή με καρκίνο του μαστού σε μεγάλο βαθμό θα είναι μόνο αυξάνουν την απόδοση της φύσης bodybuilding που συμπληρώνουν με Masteron στην πρώτη θέση, δεδομένου ότι είναι μια εξαιρετική σωματική διάπλαση μετατροπή στεροειδών, αλλά δεν είναι ένα θαύμα σε ένα μπουκάλι. Ακόμα κι αν έχει μια μάλλον ήπια χαμηλά ανδρογόνα αξιολόγησης η ιστορία που λέει είναι μάλλον διαφορετική, δεδομένου ότι θα σκληρύνει το ένα επάνω αρκετά αξιοπρεπώς. Περαιτέρω, όπως είναι από τη φύση Masteron-Enanthate αποτελέσματά της συνολικής μεταβολική δραστηριότητα με την άμεση διέγερση της λιπόλυσης? όχι, δεν είναι η μόνη στεροειδές που παρουσιάζει τέτοια οφέλη, ούτε είναι το ισχυρότερο ένα, αλλά αυτά είναι σε μεγάλο βαθμό τα χαρακτηριστικά.


2, Όπως Masteron-Enanthate πραγματικά εξυπηρετεί μόνο το σκοπό της κλίνει έξω και σκλήρυνση μέχρι που γενικά θα δείτε μόνο το στεροειδές που χρησιμοποιείται στον ανταγωνιστικό κόσμο του bodybuilding και από εκείνους μιας παράστασης ενίσχυσης της φύσης που το κάνουν μόνο για να εξετάσουμε και να αισθάνονται καλύτερα? ο αρουραίος γυμναστήριο. Δεν θα βρείτε πολλά Masteron που χρησιμοποιούνται κατά την εκτέλεση αθλητικό κόσμο? Δεν υπάρχει πολλή σκοπού για το ποδόσφαιρο ή το μπέιζμπολ παίκτης ή οποιοδήποτε άλλο στον αθλητή τομέα? Σίγουρα, κάποιοι από αυτούς μπορεί να ανακατεύομαι με Masteron αλλά οι περισσότεροι θα επιλέξουν άλλα αναβολικά που εξυπηρετούν το σκοπό τους. Ωστόσο, για την bodybuilder αυτό το αναβολικό στεροειδές μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου θέση σε μια επίδειξη? μετά από όλα, ενώ υπάρχουν πολλοί παράγοντες για να είναι μια επιτυχημένη bodybuilder στη σκηνή σκληρότητα και απόλυτη λιπαρότητα είναι δύο από τα κύρια προβλήματα. Σε τελική ανάλυση αυτό είναι ένα από τα λίγα αναβολικά ανδρογόνα στεροειδή μπορούμε σχεδόν εύστοχα ονομάσει μια καθαρή bodybuilding στεροειδών. --- Από RongXin Εταιρείας.


Αποτελέσματα εργαστήριο δοκιμών των Drostanolone Enanthate


Δοκιμή

Τυπική Ανάλυση

Αποτελέσματα

Περιγραφή

Λευκή κρυσταλλική σκόνη

Λευκή κρυσταλλική σκόνη

Σημείο τήξης

63ºC-69ºC

65ºC-68ºC

Ειδική περιστροφή

+ 20º- + 30º

+ 25,6 °

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0.5%

0.32%

Υπόλειμμα στην ανάφλεξη

≤0.1%

0.02%

Χημική δοκιμή

≥97%

99,4%

συμπέρασμα

Να συνάδουν με τις Επιχείρηση ΠρότυποΜαγειρέψτε συνταγές μόνο για την αναφορά σας, αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, pls επικοινωνήστε με το μηχανικό:

Drostanolone enanthate 100mg / ml - 250ml
25 gram Drostanolone ενανθική (20 ml)
5ml BA (2%)
50ml ΒΒ (20%)
175ml Λάδι


Σχετικά προϊόντα


1

Η τεστοστερόνη Enanthate

CAS: 315-37-7

2

Η τεστοστερόνη Acetate

CAS: 1045-69-8

3

propionate τεστοστερόνης

CAS: 57-85-2

4

Η τεστοστερόνη κυπιονική

CAS: 58-20-8

5

Η τεστοστερόνη Phenylpropionate

CAS: 1255-49-8

6

Η τεστοστερόνη -ισοκαπροϊκής

CAS: 15262-86-9

7

Η τεστοστερόνη Decanoate

CAS: 5721-91-5

8

Η τεστοστερόνη Undecanoate

CAS: 5949-44-0

9

Sustanon 250


10

1-κυπιονική τεστοστερόνη


11

Turinabol

CAS: 855-19-6

12

Προφορική Turinabol

CAS: 2446-23-3

Πληροφορίες επαφής.

E-mail: Sales@rongxinbio.com


Η εταιρεία Rongxin Bio-Tech, Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για εσάς:

1. Ποιότητα: όλα τα προϊόντα που παράγονται υπό GMP, καθαρότητα άνω του 99%.
2. Πιο ανταγωνιστική τιμή από το εργοστάσιο άμεσα.
3. Προσαρμοσμένη: αποδεχθούν, θα παράσχει την υπηρεσία ΚΑΕ για τα πεπτίδια, hgh, στεροειδών πρώτες σκόνες και άλλα προϊόντα.
4. Άμεση ημέρα παράδοσης: αποστολή θα γίνει εντός 3 εργάσιμων ημερών μετά από λάβετε την πληρωμή.
5. Ασφαλής ναυτιλία: φούσκα + Τσάντα αλουμινίου + κουτί
6. Τρόποι πληρωμής: γραμμάριο χρημάτων, Δυτική Ένωση, T / T εκ των προτέρων ή πληρωμή μέσω τραπεζικής μεταφοράς


Πώς να Προχωρήστε παραγγελίες σας;

Βήμα 1

Κατά την πρώτη, παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω το όνομα προϊόντων και την ποσότητα που χρειάζεστε, καθώς και τη χώρα προορισμού.

Βήμα 2

Θα σας στείλουμε τιμές των προϊόντων μας και να προσφέρουμε την κατάλληλη μέθοδο αποστολής για την αναφορά σας.

Βήμα 3

Μπορείτε να επιβεβαιώσετε την παραγγελία και να πληρώνουν μας χρήματα εκ των προτέρων και να μας πει τις λεπτομέρειες αποστολής, συμπεριλαμβανομένων επαφή με άτομο / εταιρεία, τη διεύθυνση, τον αριθμό του κινητού, ταχυδρομικός κώδικας και ειδικές απαιτήσεις σας.

Βήμα 4

Αγροτεμάχιο θα κανονιστεί εντός 12 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής σας .Και αριθμός καταδίωξης θα σας δοθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών.

Βήμα 5

Προσφέρουμε μετά την πώληση εξυπηρέτηση μετά την παραλαβή δεμάτων.


Συσκευασία και αποθήκευση

1. 25kgs / τύμπανο, εσωτερικό με διπλή πλαστική σακούλα, 1 ~ 20kg από φύλλο αλουμινίου σάκου κενού.

2. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό καλά κλειστό δοχείο, να κρατήσει μακριά από την υγρασία και έντονο φως / θερμότητα.

3. Διάρκεια ζωής: Τρία χρόνια κάτω από καλά την κατάσταση αποθήκευσης.

图片2.png

Τα πιστοποιητικά μας

图片11.png


Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχείρηση γραμματοκιβώτιο: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18220537895


Αν είστε ικανοποιημένοι με το φυσικό drostanolone enanthate (Masteron) cas472-61-145 σκόνες συμπληρώματα bodybuilding μας πρώτων στεροειδές σκόνες για τον κύκλο bodybuilding, ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε με το εργοστάσιό μας. Εκπληκτική υψηλής ποιότητας, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σωματοτροπίνη προς πώληση θα πρέπει να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Παρακαλώ να είναι ελεύθεροι να αγοράζουν ή χονδρικής το ζεστό πώληση προϊόντων από εμάς.

Εξεταστική