Δροστανολόνη Enanthate (Μάστερον) σκόνες

Κύριες πληροφορίες προϊόντος:
Όνομα προϊόντος:Νωστανολόνη Enanthate.
Μοριακός τύπος: C40H52O4
Αριθμός CAS: 472-61-145
Δοκιμασία: 99%
Θέση προέλευσης: RongXin, Κίνα
Πρότυπα ποιότητας: Επιχειρησιακά πρότυπα
Ψευδώνυμο: Δροστανολόνη; Δάσκαλος enan, δραγκονολόνη enanthate.
Καθαρότητα: 99% σκόνη
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Δροστανολόνη Enanthate (Μάστερον) σκόνες

Λεπτομέρειες προϊόντος

Πληροφορίες κύριου προϊόντος


Όνομα προϊόντος:D οροστανολόνη Ενανθάτη.

Μοριακός τύπος:C40H52O4

ΑΡΙΘΜΌς CAS:472-61-145

Χημική εξέταση:99%

Τόπος προέλευσης: ΡονγκΞιν, Κίνα

Ποιοτικά πρότυπα:Εταιρικό πρότυπο

Ψευδώνυμο:Δροστανολόνη; Δάσκαλος enan, δραγκονολόνη enanthate.

Mw:416.64

Καθαρότητα:99% σκόνη

Βαθμού:Φαρμακευτικός Βαθμός

Πακέτο:Στην τσάντα φύλλων αλουμινίου ή το τύμπανο.

Περιγραφή:Λευκή ή Σχεδόν Λευκή Κρυσταλλική Σκόνη

MOQ (Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας):10 γραμμάρια.

Κατασκευή:ΡονγκΞίν

Χρήση:Φαρμακευτικό υλικό, στεροειδής ορμόνη, Αναβολίνη. Ως ανδρική ορμόνη και αναβολικές ορμόνες. Λέξεις-κλειδιά: bodybuilding, στεροειδής ορμόνη, σκόνη πρώτης ύλης.


Περιγραφή προϊόντος


Μάστερον Ενανθάτης (Δροστανολόνη Ενανθάτη)είναι ένα αναβολικό στεροειδές με βάση τη διυδροτεστοστερόνη (DHT). Η δροστανολόνη είναι απλά η ορμόνη DHT που μεταβάλλεται δομικά. Η μεταβολή υπάρχει μέσω της προσθήκης μιας μεθυλικής ομάδας στη θέση άνθρακα 2. Αυτό εξασφαλίζει ότι η ορμόνη δεν υφίσταται μεταβολική διάσπαση που προκλήθηκε από το ένζυμο 3-υδροξυστεροειδούς αφυδρογονάσης που βρίσκεται στον σκελετικό μυ. Αυτή η απλή δομική αλλαγή κάνει επίσης την ορμόνη πολύ πιο αναβολική, και αυτό μας δίνει Drostanolone. Μόλις η ορμόνη έχει δημιουργηθεί, μεταβληθεί από DHT, ένας εστέρας συνδέεται έπειτα, και σε αυτήν την περίπτωση ο εστέρας συνημμένος είναι Enanthate. Enanthate δεν είναι ένα στεροειδές ή ένα φάρμακο, αλλά τίποτα περισσότερο από ένα εργαλείο χρονισμού που χρησιμοποιείται για ένα φάρμακο.


Όπως και με Το Προπιονικό Masteron, Masteron Enanthate είναι γνωστό για την ύπαρξη ένα από τα μόνα αναβολικά στεροειδή που φέρει ισχυρές αντι-οιστρογονικές ιδιότητες. Αυτό το αναβολικό στεροειδές δεν μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα οιστρογόνων? Στην πραγματικότητα, μπορεί πραγματικά να μειώσει τα επίπεδα οιστρογόνων στο σώμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Δροστανολόνη ήταν επιτυχής στη θεραπεία του καρκίνου του μαστού με το συνδυασμό της Δροστανολόνης και της ταμοξιφαίνης να είναι πολύ συνηθισμένο για πολλά χρόνια. Bodybuilders καλωσορίζουν αυτό το χαρακτηριστικό λόγω οιστρογόνων συχνά είναι δύσκολο να ελεγχθεί με πολλά στεροειδή και χαμηλότερα επίπεδα οιστρογόνων που συχνά οδηγεί σε μια σκληρότερη και πιο καθορισμένη εμφάνιση κατά τη διάρκεια της φάσης κοπής.


Masteron Enanthate κατέχει μερικές από τις πιο παραπλανητικές αναβολικές και ανδρογόνο αξιολογήσεις οποιουδήποτε αναβολικού στεροειδούς, αν και δεν είναι τόσο παραπλανητική όσοHalotestin και Anavar. Η δροστανολόνη έχει δεσμευτική συγγένεια με τον υποδοχέα ανδρογόνων που είναι πέντε φορές μεγαλύτερη από την τεστανοστερόνη, η οποία όχι μόνο παράγει μια πιο σκληρή ματιά μπορεί επίσης να έχει θετικό αντίκτυπο στην απώλεια λίπους. Όλα τα αναβολικά στεροειδή μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση του μεταβολικού ρυθμού, αλλά εκείνοι με ισχυρή συγγένεια δέσμευσης ανδρογόνων μπορεί να έχουν αντίκτυπο στην άμεση λιπόλυση.


Αν θέλετε καλή ποιότητα του Masteron Enanthate (Drostanolone Enanthate), επιλέξτε εταιρεία Ρονγκξίνη.

Drostanolone Enanthate.jpgmasteron.jpg

ΟφέληΤου Masteron-Enanthate (Σκόνη)


1, τα οφέλη Masteron-Enanthate μπορούν κατά ένα μεγάλο μέρος να συνοψιστούν σε τρεις λέξεις, αδύνατος και σκληρός. Για τον ενισχυτή απόδοσης και έξω από έναν ασθενή με καρκίνο του μαστού σε μεγάλο βαθμό θα είναι μόνο ενισχυτές απόδοσης μιας φύσης bodybuilding που συμπληρώνουν με Masteron στην πρώτη θέση, καθώς είναι μια εξαιρετική σωματική διάπλαση μετασχηματισμό στεροειδές, αλλά δεν είναι ένα θαύμα σε ένα μπουκάλι. Παρόλο που έχει μια μάλλον ελαφρώς χαμηλή ανδρογόνο βαθμολογία, η ιστορία που λέει είναι μάλλον διαφορετική, καθώς θα σκληρύνει ένα αρκετά αξιοπρεπώς. Περαιτέρω, όπως είναι από τη φύση του Masteron-Enanthate επιδράσεις συνολική μεταβολική δραστηριότητα με την άμεση τόνωση της λιπόλυσης? Όχι, δεν είναι το μόνο στεροειδές που παρουσιάζει τέτοια οφέλη ούτε είναι το ισχυρότερο, αλλά αυτά είναι σε μεγάλο βαθμό τα χαρακτηριστικά.


2, όπως Masteron-Enanthate εξυπηρετεί πραγματικά μόνο το σκοπό της κλίσης έξω και της σκλήρυνσης επάνω θα δείτε γενικά μόνο το στεροειδές που χρησιμοποιείται στον ανταγωνιστικό κόσμο bodybuilding και από εκείνους μιας ενισχυτικής φύσης απόδοσης που το κάνουν μόνο για να κοιτάξουν και να αισθανθούν καλύτερα ο αρουραίος του γυμναστηρίου. Δεν θα βρείτε πολλά Masteron που χρησιμοποιούνται στον αθλητικό κόσμο απόδοση? δεν υπάρχει πολύς σκοπός για τον ποδοσφαιριστή ή τον παίκτη του μπέιζμπολ ή οποιονδήποτε άλλο αθλητή του γηπέδου. Σίγουρα, μερικοί από αυτούς μπορεί να ανακατεύεται με Masteron, αλλά οι περισσότεροι θα επιλέξουν άλλα αναβολικά που εξυπηρετούν το σκοπό τους. Ωστόσο, για το bodybuilder αυτό το αναβολικό στεροειδές μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης θέσης σε μια παράσταση? μετά από όλα, ενώ υπάρχουν πολλοί παράγοντες για να είναι μια επιτυχημένη bodybuilder στη σκληρότητα της σκηνής και την τελική κλίση είναι δύο από τις κύριες ανησυχίες. Τελικά αυτό είναι ένα από τα λίγα αναβολικά ανδρογόνα στεροειδή μπορούμε σχεδόν εύστοχα ετικέτα ένα καθαρό στεροειδές bodybuilding. ---Από την εταιρία ΡονγκΞιν.


Μαγειρέψτε συνταγές μόνο για την αναφορά σας, αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, pls επικοινωνήστε με τον μηχανικό:

Δροστανολόνη enanthate 100mg/ml - 250ml
25 γραμμάρια Δροστανολόνη enanthate (20ml)
5ml BA (2%)
50ml ΒΒ (20%)
175ml Λάδι
Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας Rongxin Bio-Tech για εσάς:

1. Ποιότητα: όλα τα προϊόντα παράγονται κάτω από την κκπ, καθαρότητα περισσότερο από 99%.
2. Ανταγωνιστικότερη τιμή από το εργοστάσιο άμεσα.
3. Προσαρμοσμένος: δεχόμαστε, θα παρείχαμε την υπηρεσία cOem για τα πεπτίδια, hgh, τις ακατέργαστες σκόνες steriods και άλλα προϊόντα.
4. Γρήγορη ημέρα παράδοσης: η αποστολή θα κάνει μέσα σε 3 εργάσιμη ημέρα μετά από λαμβάνει την πληρωμή.
5. Ασφαλής ναυτιλία: bubble+aluminum bag+χαρτοκιβώτιο
6. Τρόποι πληρωμής: Γραμμάριο χρημάτων, δυτική ένωση, προκαταβολή T/T ή πληρωμή τραπεζικών εμβασμάτων
Στοιχεία επικοινωνίας

Mailbox:sales@rongxinbio.com για επιχειρήσεις

Skype:sales@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-18729210590


Εάν είστε ικανοποιημένοι με μας φυσικό drostanolone enanthate (masteron) cas472-61-145 σκόνες bodybuilding συμπληρώματα ακατέργαστες στεροειδείς σκόνες για τον κύκλο bodybuilding, καλώς ήρθατε να επικοινωνήσετε με το εργοστάσιό μας. Ερχόμενοι σε υψηλή ποιότητα, τα προϊόντα υψηλής ποιότητας σωματοτροπίνης προς πώληση πρέπει να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Παρακαλώ να είστε ελεύθεροι να αγοράσετε ή να χονδρεύσετε τα καυτά προϊόντα πώλησης από μας.


Hot Tags: Drostanolone Enanthate (Masteron) σκόνες, Κίνα, εργοστάσιο, χονδρικής πώλησης, υψηλής ποιότητας, αγοράζουν, σωματοτροπίνη, ζεστό πώληση, προς πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like