Φλουοξυμεστερόνη (Halotestin) CAS: 76-43-7

Φλουοξυμεστερόνη (Halotestin) CAS: 76-43-7

Όνομα προϊόντων: Halotestin
Αριθ. CAS: 76-43-7
Αριθμός Einecs: 200-961-8
MF: C20H29FO3
MW: 336,44
Χαρακτήρας: Λευκή κρυσταλλική σκόνη.
Ελάχ. Ποσότητα παραγγελίας: 10 γραμμάρια.
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Φλουοξυμεστερόνη (Halotestin) CAS: 76-43-7


Λεπτομέρειες προιόντος

Όνομα προϊόντων: Halotestin

Ψευδώνυμο: Φλουοξυμεστερόνη

Αριθ. CAS: 76-43-7

Einecs αριθ:200-961-8

MF: C20H29FO3

MW: 336.44

Χαρακτήρας: Λευκή κρυσταλλική σκόνη.

Ελάχ. Ποσότητα Παραγγελίας:10 γραμμάρια.

Αναβολική δραστηριότητα:1900% από την τεστοστερόνη.

Ανδρογόνο δραστηριότητα:850% από την τεστοστερόνη.

Φλουοξυμεστερόνη - Πιστοποίηση: GMP, ISO 9001, USP, BP

Βαθμός :Φαρμακευτικός βαθμός

Πακέτο:Σε αλουμινόχαρτο ή τύμπανο.

Κατασκευή:RongXin

Χρήση:Φαρμακευτικό υλικό, στεροειδής ορμόνη, αναβολίνη. Ως ανδρική ορμόνη και αναβολικές ορμόνες.Fluoxymesterone.jpg


Περιγραφή προϊόντος


Η αλοτεστίνη είναι ένα συνθετικό παράγωγο του τεστ, ειδικά το παράγωγο μεθυλοτεστοστερόνης (δοκιμή, το οποίο είναι μεθυλιωμένο). Η αλοτεστίνη δεν μπορεί να αρωματιστεί σε οιστρογόνα και έχει πολύ ισχυρή ανδρογόνο δράση. Η αναβολική ισχύς της αλοτεστίνης βαθμολογείται με τον αριθμό 1900 και η ανδρογόνη ισχύς βαθμολογείται με τιμή 850. Έχοντας συγκρίνει αυτές τις τιμές με το τεστ, βλέπουμε πώς η αλοτεστίνη έχει τεράστια δύναμη όσον αφορά την αναβολική ικανότητά της να χτίζει μυ καθώς και την ανδρογόνο δύναμή της.


Συγκριτικά, μια δοκιμή αναβολικής και ανδρογόνου βαθμολογείται με τον αριθμό 100. Χάρη σε αυτό μπορούμε να πούμε ότι η ενέσιμη αλοτεστίνη είναι απίστευτα 19 φορές πιο αναβολική και εντυπωσιακή 8,5 φορές περισσότερο ανδρογόνο από τη δοκιμή. Η αλοτεστίνη είναι εξαιρετικά ισχυρό αναβολικό στεροειδές, ισχυρότερο από tren, το οποίο θεωρείται το πιο ισχυρό αναβολικό στεροειδές συμβατικά διαθέσιμο.Δεδομένου ότι η στεροειδής φλουοξυμεστερόνη είναι εξαιρετικά ηπατοτοξική και έχει αρνητικές επιδράσεις στο προφίλ χοληστερόλης του αίματος στην υγεία, χρησιμοποιείται μόνο για τη θεραπεία της ανεπάρκειας ανδρογόνων ανδρών. Παρόλο που για τους ίδιους σκοπούς η δοκιμή αντιπροσωπεύει ασφαλέστερη και απλούστερη θεραπεία, η αλοτεστίνη είναι σήμερα ακόμη διαθέσιμη με ιατρική συνταγή Ηνωμένες Πολιτείες.Η αλοτεστίνη έχει προσθέσει ομάδα μεθυλίου στον άνθρακα 17 (εξ ου και το όνομα που προέρχεται από το 17-άλφα) και αλο-ομάδα στον 9ο άνθρακα. Η προσθήκη μιας ομάδας μεθυλίου στον άνθρακα 17 είναι η αλλαγή που παρέχει στην ορμόνη την ικανότητα να επιβιώνει από το μεταβολισμό στο ήπαρ, και έτσι επιτρέπεται μεγαλύτερη είσοδος ορμόνης στην κυκλοφορία του αίματος. Δυστυχώς, αυτή η τροποποίηση αυξάνει επίσης το ποσοστό ηπατοτοξικότητας (ηπατική τοξικότητα). Η σύνδεση αλογόνου με οποιαδήποτε ουσία ονομάζεται αλογόνωση. Στην περίπτωσή μας στο τεστ προσαρτήθηκε με φθόριο (αλογονωμένο).Η αλογόνωση είναι υπεύθυνη για τη μαζική αύξηση των ανδρογόνων και των αναβολικών δυνάμεων της στοματικής αλοτεστίνης σε σύγκριση με την τεστοστερόνη και τη μεθυλτεστοστερόνη. Σε σύγκριση με το τεστ, η αλοτεστίνη έχει μία ακόμη αλλαγή και αυτή είναι η συνδεδεμένη ομάδα υδροξυλίου (ένα οξυγόνο συνδεδεμένο με ένα άτομο υδρογόνου) στον 11ο άνθρακα . Η σύνδεση της υδροξυλομάδας στον άνθρακα-11 εξηγεί την αδυναμία του Halotestin να αντιδράσει με το ένζυμο αρωματάση και επομένως να αποτρέψει τη μετατροπή του σε οιστρογόνα.


Πού είναι η αλοτεστίνη προς πώληση; Η Hongkong Rongxin Bio-tech co., LTD είναι ο επαγγελματίας προμηθευτής. Ιστοσελίδα: www.rongxinbio.com.


Σχετικά προϊόντα


Όνομα προϊόντων

ML / μπουκάλι

Χρήση

RX 1050-Τεστοστερόνη Cypionate 250mg / ml

10ml / φιάλη

Για κοπή λίπους

RX 1051-Προπιονική τεστοστερόνη 100mg / ml

10ml / φιάλη

Για κοπή λίπους

RX 1052 Τρεμπολόνη 100mg / ml

10ml / φιάλη

Για κοπή λίπους

RX 1053-Trenbolone Acetate 75mg / ml

10ml / φιάλη

Για κοπή λίπους

RX 1054-Boldenone 200mg / ml

10ml / φιάλη

Για κοπή λίπους

RX 1055-Stanozolol 50mg / ml

10ml / φιάλη

Για κοπή λίπους

RX 1056-Νανδρολόνη Decanoate 200mg / ml

10ml / φιάλη

Για κοπή λίπους

RX 1057-μίγμα τεστοστερόνης 250mg / ml

10ml / φιάλη

Για κοπή λίπους

RX 1058-Τεστοστερόνη Enanthate 250mg / ml

10ml / φιάλη

Για κοπή λίπους

RX 1059-Dromostanolone Propionate 100mg / ml

10ml / φιάλη

Για κοπή λίπους

RX 1060-Μεθενοδόνη enanthate 100mg / ml

10ml / φιάλη

Για κοπή λίπους


Συμβουλές γυμναστικής ~~


Ένα εννοιολογικό σφάλμα είναι αρκετό για να αποτύχει το σχέδιο αδυνατίσματος!


Για μεγάλο χρονικό διάστημα, υπήρχε πάντα ένας σημαντικός παράγοντας που οδηγεί σε απώλεια βάρους. Πάνω από το 80% των ανθρώπων μπορεί να μην το καταλάβουν, δηλαδή:&»; Χωρίς τοπικό αδυνάτισμα GG»!

Πολλοί φίλοι θα ρωτήσουν: Θέλω ένα λεπτό χέρι, το μανίκι της πεταλούδας μου είναι μεγάλο, πώς μπορώ να έχω ένα λεπτό στομάχι ... Ξέρετε, πού είναι τα κοινά λάθη αυτών των προβλημάτων; Όλοι θέλουν να χάσουν βάρος τοπικά!

Η αρχή του αδυνατίσματος είναι πολύ απλή, ο μόνος τρόπος είναι:&». Αφήστε το σωματικό λίπος να πέσει, έτσι ώστε η μυϊκή μάζα να αυξηθεί." Μεταξύ αυτών, η κατανομή του σωματικού λίπους είναι η πιο συσσωρευμένη στην κοιλιά και στη συνέχεια η περιοχή που περιλαμβάνει τον εξωτερικό μηρό και τους γλουτούς του μηρού είναι επίσης το μέρος όπου το σωματικό λίπος θα συσσωρευτεί.

Έτσι, όταν τα μέρη σας είναι παχουλά, αυτό σημαίνει: τα άλλα μέρη σας (συμπεριλαμβανομένου του σπλαχνικού λίπους, φυσικά), μπορεί να μην είναι λεπτά, χρειάζεστε συστηματικό αδυνάτισμα και μείωση λίπους, καθώς και ασκήσεις σύνθεσης μυών Είναι δυνατόν να κάνετε αυτά τα μέρη να αδυνατίσουν.


Για να αλλάξετε τη μέθοδο ερμηνείας, μπορεί να επιβεβαιωθεί από την πρακτική εμπειρία ότι είναι αδύνατο για το ανθρώπινο σώμα να αραιώσει όπου βρίσκεται, και το λίπος πρέπει να μειωθεί και η συνολική θέση να μειωθεί μαζί.

Μπορείτε να θυμηθείτε να δείτε ότι όταν παχιάτε στο παρελθόν, ολόκληρο το σώμα σας θα γίνει παχύ! Ίσως ορισμένα μέρη είναι πολύ πιο λιπαρά, μερικά είναι λιγότερο λιπαρά, αλλά είναι αδύνατο να έχουμε μόνο ένα λίπος!

Πού είναι παχύτερο, εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τη γενετική σας μορφή. Ομοίως, όταν γίνετε λεπτότεροι, θα είστε επίσης λεπτοί μαζί, ίσως μερικά μέρη είναι πολύ πιο λεπτά, μερικά μέρη είναι λιγότερο λεπτά, το ίδιο, εξαρτάται από τη φυσική κληρονομιά. Σωματότυπος. Άρα μπορεί να δείτε ένα παχύ κορίτσι, αλλά έχει μόνο παχιά χέρια και πλάτη, τα πόδια της είναι μακριά, λεπτά και ίσια, αυτό είναι το φυσικό γενετικό της σχήμα.


Μια άλλη εξήγηση για το&«όχι τοπικό&αδυνατίσματος»; αφορά τη θερμότητα.

Όταν κάνετε τοπική άσκηση, ειδικά σε μικρά μέρη, ολόκληρο το σώμα μπορεί να καταναλώνει μια μικρή ποσότητα θερμίδων. Όταν η κατανάλωση θερμίδων είναι πολύ μικρή, δεν αρκεί να αντισταθμίσετε τις θερμίδες που καταναλώνετε και φυσικά δεν είναι πιθανό να γίνει πιο λεπτή.

Για παράδειγμα, οι θερμίδες που καίγονται από 250.000 sit-ups μπορούν να αντισταθμίσουν το μισό κιλό λίπους, οπότε είναι αδύνατο να καθίσετε σε καθιστικό για να αραιώσετε το στομάχι.

Το λίπος δεν είναι σε θέση να ελέγξει το μέγεθος του σώματος τοπικά, μειώνοντας την αναλογία λίπους του σώματος&# 39 μέσω συστηματικής άσκησης! Μπορείτε φυσικά να χάσετε μερικά από τα τοπικά μέρη.


Επειδή δεν υπάρχει τοπικό αδυνάτισμα, τι μπορώ να κάνω για να χάσω με επιτυχία το βάρος και να ασκήσω τέλειο σώμα; Πώς να μειώσετε το σωματικό λίπος;

Μία από τις απλούστερες έννοιες:" Η άσκησή σας πρέπει να είναι μια συστηματική κίνηση πολλαπλών αρθρώσεων που καταναλώνει πολλές θερμίδες και διατηρεί τους μυς."

Η πιο παραδοσιακή κλασική άσκηση καύσης λίπους είναι η αερόβια άσκηση χαμηλής έντασης. Η αερόβια άσκηση μπορεί να καταναλώσει θερμίδες και να κάψει λίπος. Είναι μια υπέροχη αρχή για αρχάριους ή άτομα που δεν ασκούνται πολύ συχνά.

Ωστόσο, δεν είναι αρκετό να κάνετε αερόβια άσκηση! Η κατανάλωση θερμίδων δεν είναι μεγάλη και σχεδόν δεν υπάρχει κατανάλωση θερμίδων στην τρέχουσα άσκηση. Δεν υπάρχει επίδραση «μετά την καύση» (οι θερμίδες συνεχίζουν να καίγονται μετά την άσκηση). Ταυτόχρονα, μια μεγάλη ποσότητα αερόβιας άσκησης για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί επίσης να προκαλέσει απώλεια των μυών σας. Αν όμως είστε αρχάριος στον αθλητισμό, πρέπει να ξεκινήσετε με αερόβια άσκηση χαμηλής έντασης και να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση.


Χρειάζεστε επίσης πιο έντονη προπόνηση διαστήματος και προπόνηση δύναμης!

Η προπόνηση με υψηλή ένταση (χωρίς οξυγόνο) όχι μόνο καταναλώνει πολλή θερμότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά παράγει επίσης αποτέλεσμα μετά την καύση μετά την άσκηση. (Αντιστάθμιση οξυγόνου, η επισκευή ιστών απαιτεί κατανάλωση θερμίδων για να σας βοηθήσει να αυξήσετε το επίπεδο του μεταβολισμού ηρεμίας)


Εκπαίδευση μυϊκής δύναμης

Η ενίσχυση της μυϊκής δύναμης μέσω της προπόνησης με βάρη, η αύξηση των μυών μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση του μεγέθους του σώματός σας. Οι μύες είναι μικρότεροι αλλά πιο σημαντικοί από το λίπος. Η αύξηση των μυών μπορεί να βοηθήσει το σώμα σας να γίνει πιο σφριγηλό. Οι αυξημένοι μύες του ισχίου θα σας κάνουν να γοητεύσετε. Οι γοφοί, οι ώμοι και οι μύες της πλάτης θα κάνουν το σώμα σας να φαίνεται ψηλότερο και οι μύες του στήθους θα κάνουν τα στήθη σας πιο υποστηρικτικά!

Ταυτόχρονα, ο βασικός μεταβολισμός σας θα αυξηθεί μετά την ανύψωση των μυών σας. Το σώμα σας δεν θα τρώει πλέον όσο θέλετε. Εάν ο προηγούμενος βασικός μεταβολισμός σας είναι 1200, αυξήστε την ανάπτυξη των μυών σας στα 1600 και φάτε 2.000 θερμίδες. Ο τελευταίος θα φάει επίσης 2.000 θερμίδες. Απομένουν μόνο 400 θερμίδες!


προειδοποίηση ασφαλείας:

Σε σύγκριση με την απλή αερόβια άσκηση, η προπόνηση διαστήματος και η μυϊκή προπόνηση απαιτούν επαρκή φυσική κατάσταση. Για αρχάριους, δεν συνιστάται να κάνετε διαλείπουσα άσκηση υψηλής έντασης. Εστιάστε στην καρδιοπνευμονική αερόβια εκπαίδευση και στη συνεχή καρδιοπνευμονική άσκηση. Μετά από περισσότερα από 30 λεπτά, εξετάστε την άσκηση υψηλότερης έντασης.

Ταυτόχρονα, η προπόνηση διαστήματος και η μυϊκή προπόνηση πρέπει επίσης να αποκτήσουν πολύ καλές δεξιότητες κίνησης, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι στην άσκηση υψηλής έντασης για την αποφυγή τραυματισμού, για αρχάριους, θυμηθείτε να βάλετε πρώτα τα θεμέλια, τις βασικές δεξιότητες κίνησης ( άνω άκρα Πιέστε, τραβήξτε, κάτω άκρα, αρθρώσεις ισχίου) Μάθετε να κάνετε την προπόνησή σας να βλέπει το αποτέλεσμα πιο γρήγορα

Τελική συμβουλή:

Θυμηθείτε: Αν ο στόχος σας είναι κοιλιακοί έξι πακέτων, γραμμή γιλέκου, μην ασκείτε απλώς τους κοιλιακούς μύες, αλλά μέσω συστημικής άσκησης, επιτύχετε έναν στόχο συστηματικής μείωσης του λίπους, που συμπληρώνεται από την ενίσχυση των μυών του πυρήνα, η γραμμή της κοιλιάς είναι θα τελειώσει η Φύση.

Γι 'αυτό το λόγο, όλοι οι προπονητές κλαίνε: Αν θέλετε τους κοιλιακούς μυς, δεν μπορείτε να εκπαιδεύσετε τους κοιλιακούς μυς σας.Στοιχεία επικοινωνίας

Εταιρική θυρίδα: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590


Hot Tags: fluoxymesterone (halotestin) cas: 76-43-7, Κίνα, εργοστάσιο, χονδρική, υψηλής ποιότητας, αγορά, σωματοτροπίνη, ζεστή πώληση, προς πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like