4-χλωρο-17α-μεθυλ-ανδρο-1,4-διεν-3,17b-διόλη

Όνομα προϊόντος: 4-χλωρο-17α-μεθυλ-ανδρο-1,4-διεν-3,17b-διόλη
Αριθ. CAS: 23446-23-3
Άλλα ονόματα: 4-Χλωροδεϋδρομεθυλοτεστοστερόνη
MF: C20H27ClO2
Τόπος καταγωγής: Κίνα (ηπειρωτική χώρα)
Καθαρότητα: 99%
Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός
Συσκευασία: Σε σακούλα ή τύμπανο.
Περιγραφή: Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

4-χλωρο-17α-μεθυλ-ανδρο-1,4-διεν-3,17b-διόλη

Λεπτομέρειες προιόντος

Κύριες πληροφορίες προϊόντος:

Όνομα προϊόντος: 4-χλωρο-17α-μεθυλ-ανδρο-1,4-διεν-3,17b-διόλη
Αριθμός CAS: 2446-23-3
Άλλα ονόματα: 4-Χλωροδεϋδρομεθυλοτεστοστερόνη
MF: C20H27ClO2
Τόπος καταγωγής: Κίνα (ηπειρωτική χώρα)
Καθαρότητα: 99%
Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός
Συσκευασία: Σε σακούλα ή τύμπανο.
Περιγραφή: Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη
MOQ (ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας): 10 γραμμάρια.
Κατασκευή: RongXin
Χρήση: Φαρμακευτικό υλικό, στεροειδής ορμόνη, αναβολίνη. Ως ανδρική ορμόνη και αναβολικές ορμόνες.
Η εταιρεία μας Rongxin μπορεί να προμηθεύσει διάφορα υψηλής ποιότητας φαρμακευτικά ενδιάμεσα προϊόντα. Καλώς ήλθατε στην έρευνα και θα σας δώσω πιο λεπτομερείς πληροφορίες.

Περιγραφή προϊόντος

Όταν το Oral Turinabol χρησιμοποιείται σε έναν κύκλο αναβολικών στεροειδών, λιγότερο από 20 mg ανά ημέρα θα είναι μια σχεδόν απαρατήρητη προσθήκη σε μια στοίβα ή θα είναι ένας πολύ αδύναμος κύκλος εάν χρησιμοποιείται μόνος του. Δεν έχει νόημα να ξεπεράσουμε τα 50 ή 60 mg / ημέρα, καθώς η προστιθέμενη αναβολική δράση θα είναι μικρή εάν υπάρχει. Και οι ανεπιθύμητες ενέργειες των υπερβολικών μυϊκών αντλιών και / ή της αύξησης της αρτηριακής πίεσης συχνά βρίσκονται σε όριο ανοχής σε αυτό το σημείο, ενώ ξεπερνούν υπερβολικά.

图片2.png

Δεν προτείνω το συνδυασμό ΟΤ με άλλα αναβολικά στεροειδή από του στόματος. Αντ 'αυτού, όταν χρησιμοποιείτε OT και επιθυμείτε να αυξήσετε τον αναβολισμό, ένα ή περισσότερα ενέσιμα πρέπει να προστεθούν και όχι άλλο από του στόματος. Ένας επαρκής λόγος για αυτό είναι ότι τα αποτελέσματα είναι πολύ καλύτερα από το συνδυασμό ενός ενέσιμου παρά ενός άλλου από του στόματος (με πιθανή εξαίρεση της οξανδρολόνης.) Ένας άλλος λόγος είναι ότι σε αποτελεσματικές δόσεις ΟΤ, η ηπατοτοξικότητα είναι ήδη τόσο υψηλή όσο μπορεί να θεωρηθεί λογική. Δεν πρέπει να προστεθεί άλλο αλκυλιωμένο στεροειδές.

Λειτουργία

1. Το προφορικό Turinabol είναι σε κάποιο βαθμό, αινιγματικό και επιρρεπές σε παρεξηγήσεις. Δεν είναι απλώς μια έκδοση δισκίου του ενέσιμου Turinabol ή μια αλκυλιωμένη έκδοση αυτού. Ούτε, παρά τους ισχυρισμούς, είναι ένα αναβολικό στεροειδές που αναπτύχθηκε ειδικά για το ντόπινγκ. Αυτός ο ισχυρισμός προκύπτει από σύγχυση με μεθανόλη. Δομικά, είναι το Dianabol με προστιθέμενο χλώριο στη θέση -4, το οποίο έχει το προβλέψιμο πλεονέκτημα της πρόληψης της αρωματισμού.
2. Στην περίπτωση του Oral Turinabol, λόγω της παραπάνω δομικής σχέσης με το Dianabol, αυτό ονομάζεται' Τώρα, αν αυτό ήταν αλήθεια, κανείς δεν θα μπορούσε να πει καμία διαφορά μεταξύ της χρήσης μόνο του ΟΤ και της χρήσης αναστολέα Dianabol plus aromatase. Ωστόσο, υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά στην πράξη. Ο ΟΤ πρέπει να θεωρείται το δικό του σύνθετο και όχι απλώς ως ξηρό Dianabol. Ωστόσο, αυτή η δημοφιλής περιγραφή δεν είναι κακή πρώτη προσέγγιση. Απλά προσέξτε τους περιορισμούς του.

Τα οφέλη της 4-χλωρο-17α-μεθυλ-ανδρο-1,4-διεν-3,17b-διόλης / Turinabol
Α. Σφιχτοί μύες χωρίς πρησμένη εμφάνιση
Β. Αύξηση της αντοχής
Γ. Αύξηση της μυϊκής μάζας
Δ. Ικανότητα δέσμευσης ισχυρά στο SHBG
Ε. Αύξηση της ελεύθερης τεστοστερόνης
F. Χαμηλές παρενέργειες

HPLC

图片3.png
Στοιχεία επικοινωνίας

Εταιρική θυρίδα: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590
Εάν είστε' είστε ικανοποιημένοι με τα συμπληρώματα bodybuilding μας 4-χλωρο-17α-μεθυλ-ανδρο-1,4-διεν-3,17b-διόλη / turinabol cas2446-23-3 αλοτρόλη φαρμακευτική πρώτη ύλη απώλεια λίπους και αύξηση μυών ακατέργαστη ακατέργαστες σκόνες στεροειδών, καλώς ήλθατε να επικοινωνήσετε με το εργοστάσιό μας. Ερχόμενοι σε υψηλή ποιότητα, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σωματοτροπίνης προς πώληση πρέπει να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Παρακαλούμε να είστε ελεύθεροι να αγοράσετε ή να χονδρέψετε τα προϊόντα πώλησης από εμάς.

Hot Tags: 4-chloro-17a-methyl-andro-1,4-diene-3,17b-diol, China, εργοστάσιο, χονδρική, υψηλής ποιότητας, αγορά, σωματοτροπίνη, ζεστή πώληση, προς πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like