Κλενβουτερόλη HCL (clen) CAS: 21898-19-1

Κλενβουτερόλη HCL (clen) CAS: 21898-19-1

Όνομα προϊόντος: υδροχλωρική κλενβουτερόλη
Αριθ. CAS: 21898-19-1
Κλενβουτερόλη hcl: 4-αμινο-άλφα - [(τριτ-βουτυλαμινο) μεθυλ] -3
Κλενβουτερόλη hcl: C12H18Cl2N2O.HCl
Κλενβουτερόλη hcl: C12H19Cl3N2O
Clen hcl: Άχρωμη μικροκρυσταλλική σκόνη
Clen hcl MP: 174-175.5T
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κλενβουτερόλη HCL (clen) CAS: 21898-19-1


Λεπτομέρειες προιόντος

Κύριες πληροφορίες προϊόντος

Όνομα προϊόντος: υδροχλωρική κλενβουτερόλη

Αριθ. CAS: 21898-19-1

Κλενβουτερόλη hcl:4-Αμινο-άλφα - [(tert-βουτυλαμινο) μεθυλ] -3

Κλενβουτερόλη hcl:C12H18Cl2N2O.HCl

Κλενβουτερόλη hcl:C12H19Cl3N2O

Clen hcl:Άχρωμη μικροκρυσταλλική σκόνη

Clen hclMP: 174-175,5T

Clen hclΧρήση: Υποκατεστημένη φαινυλαιθανολαμίνη με 2 συμπαθομιμητική δράση. Βρογχοδιασταλτικό.

Η εταιρεία μας μπορεί να παρέχει πολλά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Καλώς ήλθατε στην έρευνα και θα σας δώσω πιο λεπτομερείς πληροφορίες.

Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός

Συσκευασία: Σε σακούλα ή τύμπανο.

Περιγραφή: Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη

MOQ (ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας): 10 γραμμάρια.

Κατασκευή: RongXin

Χρήση: Φαρμακευτικό υλικό, στεροειδής ορμόνη, αναβολίνη. Ως ανδρική ορμόνη και αναβολικές ορμόνες.


Clenbuterol_副本.jpgclenbuterol.jpg

Σχετικά προϊόντα


Οξεική τεστοστερόνη

Οξεικό Τρεμπολόνη

MGF

Τεστοστερόνη Cypionate

Τρεμπολόνη Enanthate

PEG MGF

Δεκανοϊκή τεστοστερόνη

Οξικό άλας Boldenone

CJC-1295

Τεστοστερόνη Enanthate

Boldenone undecylenate

CJC-1295 DAC

Ισοκαπροϊκή τεστοστερόνη

Boldenone Cypionate

PT-141

Φαινυλοπροπιονική τεστοστερόνη

Προπιονική Boldenone

Μελανοτάνη-1

Προπιονική τεστοστερόνη

Νανδρολόνη Decanoate

Μελανοτάνη-2

Undecanoate τεστοστερόνης

Φαινυλοπροπιονική νανδρολόνη

GHRP-2

Μεστερόνη

Νενδρολόνη undecylate

GHRP-6

Τεστοστερόνη Sustanon 250

Nandrolone cypionate

Ιπαμορελίνη

Οξεικό Clostebol

Προπιονική νανδρολόνη

Εξαρελίνη

Μεθυλανδροστανολόνη

Μεθυλτριενολόνη

Σερορελίνη

Μεθανολόνη Enanthate

Προπιονική Drostanolone

Οξυτοκίνη

Οξεική μεθενολόνη

Drostanolone Enanthate

TB500

Anadrol

Στανολόνη

Θραύσμα 176-191

Anavar

Ταδαλαφίλη

Τριπτορελίνη

Γουίνστρολ

Vardenafil

Tesamorelin

Κιτρική κλομιφαίνη

Dianabol

Γοναδορελίνη

Κιτρική τορεμιφένη

Κιτρικό άλας Tamoxifen

DSIP

Φιναστερίδη

Υδροχλωρική δαποξετίνη

Selank

Πληροφορίες επαφής

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: sells@rongxinbio.com


Συμβουλές γυμναστικής ~~


Παχιά απώλειας λίπους: Το πιο κοινό λάθος σε 6 περιόδους απώλειας λίπους

Λέγεται συχνά ότι η αύξηση των μυών είναι μια τεχνική δραστηριότητα και η απώλεια λίπους είναι μια ατομική προσπάθεια! Για να μειώσετε το λίπος, χρειάζεται μόνο να εργαστείτε σκληρά για να πάρετε περισσότερες δραστηριότητες, ποιες δραστηριότητες μπορούν να γίνουν και μετά να φάτε λιγότερα!

Είναι πραγματικά; Ας ρίξουμε μια ματιά στα έξι πιο κοινά λάθη στην απώλεια λίπους.

Λάθος 1: Μειώστε πολύ γρήγορα την πρόσληψη θερμίδων

Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη!

Το λάθος που κάνουν όλοι όταν αποφασίζουν να ξεκινήσουν την απώλεια λίπους είναι να μειώσουν την πρόσληψη θερμίδων πολύ γρήγορα! Είτε πρόκειται για το παλιό πουλί στο γυμναστήριο είτε για τον νεοφερμένο που μόλις μπήκε στο γυμναστήριο έχει κάνει τέτοιο λάθος! ~

Οι ακόλουθες ιδέες φαίνονται λογικές:&«Θέλω να χάσω περισσότερο βάρος, οπότε πρέπει να τρώω λιγότερο GG». και μετά είμαι πρόθυμος να μειώσω την πρόσληψη θερμίδων.

Αυτό είναι σωστό, αυτή η μέθοδος μπορεί πραγματικά να δει αποτελέσματα βραχυπρόθεσμα, αλλά θα γίνει μεγάλο πρόβλημα με την πάροδο του χρόνου. Καθώς μειώνετε με ανυπομονησία την πρόσληψη θερμίδων, αυξάνεται ο κίνδυνος απώλειας πολύτιμων μυών και επειδή το σώμα σας αισθάνεται πεινασμένο, επιβραδύνει το μεταβολισμό σας, οπότε η γρήγορη μείωση της πρόσληψης θερμίδων δεν θα σας κάνει να χάσετε βάρος πιο γρήγορα και πιο πιθανό. Σας κάνει να χάνετε περισσότερο μυ.


Λάθος 2: Πάρα πολύ αερόβια άσκηση

Ως το πρώτο σημείο, πολλοί άνθρωποι&«πιστεύουν GG»; ότι όταν μπαίνουν στο στάδιο μείωσης του λίπους, πρέπει να αυξήσουν αυτόματα την ποσότητα της αερόβιας άσκησης. Η αερόβια άσκηση συνδέεται πάντα με τη μείωση του λίπους. Αν και η αερόβια άσκηση έχει πολλά οφέλη, εξακολουθεί να έχει ορισμένα μειονεκτήματα, ειδικά όταν αυξάνετε το βάρος της προπόνησης πολύ γρήγορα. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα της αερόβιας άσκησης είναι ο κίνδυνος αυξημένης απώλειας μυών. Όταν εργάζεστε σκληρά για να αυξήσετε τη μυϊκή σας μάζα, κινδυνεύετε να χάσετε τους μυς σας.

Μην τρελαίνετε αερόμπικ! Δεν είναι χρήστης μείωσης λίπους! Η κατανάλωση λίπους προέρχεται από παραγωγή θερμότητας, προπόνηση βάρους, προπόνηση διαστήματος και καταναλώνει πολλές θερμίδες!

Συνιστάται να κάνετε όσο το δυνατόν λιγότερη αερόβια άσκηση στα πρώτα στάδια της φάσης μείωσης του λίπους. Αυτό διασφαλίζει ότι η μείωση του σωματικού λίπους οφείλεται στον σωστό έλεγχο της διατροφής και στην εισαγωγή αερόβιας άσκησης για την προώθηση της κατανάλωσης λίπους όταν η αποτελεσματικότητα του ελέγχου της διατροφής είναι αργή.


Λάθος 3: Υψηλός αριθμός μεθόδων εκπαίδευσης

Έχετε ακούσει κάποιον να λέει:" Αν θέλετε να μειώσετε το λίπος, τις γραμμές, χρησιμοποιήστε χαμηλό βάρος και πολλές φορές το" Είναι αλήθεια αυτό;

Ο μόνος τρόπος για να πάρετε μυϊκές γραμμές είναι να έχετε αρκετή μυϊκή μάζα και χαμηλή αναλογία λίπους! Και το σχήμα του μυός δεν μπορεί να διαμορφωθεί&# 39 (μπορείτε να τον κάνετε μόνο μεγαλύτερο ή λεπτότερο)

Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με τη μέθοδο προπόνησης υψηλής συχνότητας, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την αντοχή των μυών σας και να αναπτύξετε κόκκινη μυϊκή ίνα, αλλά δεν υπάρχει διαφορά στη μείωση του λίπους!

Για να έχετε πιο εμφανείς μυϊκές γραμμές, πρέπει να εστιάσετε στην αφαίρεση περισσότερου σωματικού λίπους. Η ποσότητα του σωματικού λίπους μπορεί να φανεί μέσω του καθρέφτη. Όσο περισσότερο σωματικό λίπος, τόσο λιγότερο εμφανής είναι η μυϊκή σας γραμμή, τόσο λιγότερο σωματικό λίπος. Οι μυϊκές γραμμές είναι πιο εμφανείς.

Πώς λοιπόν μειώνουμε το σωματικό λίπος; Έλεγχος διατροφής και κατανάλωση θερμίδων! Αντί για μεγάλο αριθμό μεθόδων εκπαίδευσης, δεν διαφέρει να θυμόμαστε τις μεθόδους προπόνησης για απώλεια λίπους και αύξηση μυών. Η διαφορά είναι κυρίως στη διατροφή! Αν θέλετε να διατηρήσετε τη δύναμη και τη δύναμή σας, μην παραιτηθείτε από την αρχική μέθοδο προπόνησης! Με άλλα λόγια, μην μεταβείτε ποτέ στη μέθοδο προπόνησής σας, ακόμη και αν μεταβείτε σε περίοδο μείωσης του λίπους.

Συνιστώμενη ανάγνωση: Παρανόηση φυσικής κατάστασης: Ελαφρύ, πολλαπλές προπονήσεις γραμμής; ;


Σφάλμα τέσσερα: απορρίψτε τους υδατάνθρακες

Η δίαιτα με χαμηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα φαίνεται να έχει γίνει mainstream για όλους όσοι χάνουν λίπος, αλλά μην το παρακάνετε! Όλα έχουν ένα χωροχρονικό περιβάλλον που ταιριάζει. Αυτό που πρέπει να αναρωτηθείτε είναι: «Είναι η δίαιτα με χαμηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα νερό η πιο κατάλληλη; Είναι αλήθεια ότι δεν τρώτε άμυλο; "

Μια δίαιτα με χαμηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα μπορεί να προκαλέσει απώλεια μυών και να επηρεάσει το μεταβολισμό εάν δεν εκτελεστεί σωστά. Οι υδατάνθρακες είναι η κύρια πηγή ενέργειας για το σώμα. Εάν μειώσετε υπερβολικά την πρόσληψη υδατανθράκων, οι μύες σας όχι μόνο θα στεγνώσουν οπτικά γρήγορα, αλλά και ο κίνδυνος απώλειας μυών. Όταν τρώτε περισσότερους υδατάνθρακες κατά τη διάρκεια της διατροφής σας, οι μύες σας θα συνεχίσουν να είναι γεμάτοι και ο μεταβολισμός σας θα διατηρηθεί σε ένα ορισμένο επίπεδο. Εάν θέλετε να μειώσετε την πρόσληψη υδατανθράκων, δεν πρέπει ποτέ να βιαστείτε να μειώσετε την πρόσληψη υδατανθράκων με πιο ήπιο τρόπο.


Λάθος 5: Χωρίς μαγικό φαγητό

Πόσες φορές έχετε δει τους τίτλους των διαδικτυακών διαφημίσεων όπως αυτό - τρώγοντας αυτά τα οκτώ είδη τροφίμων για να απαλλαγείτε από τη μεγάλη κοιλιά, αυτό είναι εντελώς ανοησία!

Δεν υπάρχουν μαγικά τρόφιμα στον κόσμο, κανένα φαγητό δεν μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε πιο αδύναμοι! Ορισμένα συστατικά περιέχουν περισσότερες βιταμίνες, μέταλλα, φυτικές ίνες και λιγότερες θερμίδες, αλλά το σώμα δεν σας λέει ποια τροφή τρώτε. Ξέρουν μόνο πόσες θερμίδες, πρωτεΐνες, λίπη, υδατάνθρακες τρώτε. Περίμενε. Το σώμα σας δεν θα κερδίσει το' Σήμερα, κέρδισε το' φώναξε γιατί έφαγες μια πίτσα.&«Θεέ! Μόλις έφαγες μια πίτσα. Πρέπει να αφήσω τη γοργόνα σου να εξαφανιστεί. Το σώμα δεν λειτουργεί έτσι. Το σώμα σας θα χειριστεί ό, τι τρώτε, οπότε τα καλά νέα είναι ότι όταν έχετε έλεγχο διατροφής, στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τροφή που δεν μπορείτε να φάτε. Εφ 'όσον μπορείτε να ελέγχετε την ποσότητα τροφής, μην αφήνετε' αφήστε την πρόσληψη θερμίδων&"υπερβολική δαπάνη GG";


Λάθος 6: Μη ρεαλιστικοί στόχοι

Η ανησυχία για την αναζήτηση επιτυχίας είναι ένα κοινό πρόβλημα για πολλούς ανθρώπους. Ένα συγκεκριμένο αστέρι άλλαξε τον άνθρωπο για μερικούς μήνες, και πόσα κιλά έχασε σε λίγους μήνες! Αυτά είναι τα πράγματα που βλέπετε στην επιφάνεια! Δεν ξέρω αν κάνουν διαφημίσεις, ταινίες και πρέπει να το κάνουν αυτό; Η μέθοδος είναι ακόμη ακραία!

GG «Θέλω να χάσω 13 κιλά σε οκτώ εβδομάδες για να καλωσορίσω το καλοκαίρι!" ή&«Θέλω να χάσω 1,5 κιλά την εβδομάδα GG», που είναι ο στόχος που έχουν θέσει πολλοί άνθρωποι. Όμως, οι μη ρεαλιστικοί στόχοι θα σας κάνουν να νιώσετε πιο απογοητευμένοι και ταραγμένοι στο δρόμο για την απώλεια βάρους. Όταν αυτό το συναίσθημα είναι πολύ δυνατό, θα αρχίσετε να αναρωτιέστε εάν η απώλεια βάρους σας είναι σωστή ή ακόμη και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε δραστικές μεθόδους. Η επίτευξη βραχυπρόθεσμων αποτελεσμάτων, αλλά τελικά κατέστρεψε τον συμβατικό έλεγχο της διατροφής. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αλλάξετε έναν μικρό στόχο που μπορεί να επιτευχθεί κάθε εβδομάδα. Βήμα προς βήμα θα σας κάνει να νιώσετε πιο ικανοποιημένοι και σίγουροι για να συνεχίσετε να κινείστε προς τη σωστή κατεύθυνση.


Στοιχεία επικοινωνίας

Εταιρική θυρίδα: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590


Hot Tags: clenbuterol hcl (clen) cas: 21898-19-1, Κίνα, εργοστάσιο, χονδρική, υψηλής ποιότητας, αγορά, σωματοτροπίνη, ζεστή πώληση, προς πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like