Stanozolol (Winstrol) CAS: 10418-03-8

Stanozolol (Winstrol) CAS: 10418-03-8

Χημική ονομασία: Stanozolol (Winstrol)

Μοριακός τύπος: C21H32N2O

Μοριακό βάρος: 328,49

CAS No.:10418-03-8

EINECS: 233-894-8

Δοκιμασία: 99%

Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Stanozolol (Winstrol) CAS: 10418-03-8


Λεπτομέρειες προιόντος

Κύριες πληροφορίες προϊόντος

Χημική ονομασία: Stanozolol (Winstrol)
Άλλα ονόματα: Αναβολικά, Anasyth, σκόνη winstrol, Stanol, Stromba, Tevabolin, Winstrol, Winstrol
Μοριακός τύπος: C21H32N2O
Μοριακό βάρος: 328,49
CAS No.:10418-03-8
EINECS: 233-894-8
Δοκιμασία: 99%

Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός

Συσκευασία: Σε σακούλα ή τύμπανο.

MOQ (ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας): 10 γραμμάρια.

Κατασκευή: RongXin
Αποθήκευση: Κρατήστε το σε στεγανοποίηση σε δροσερό και σκοτάδι
Εμφάνιση: Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη, άοσμο. Σχεδόν αδιάλυτο στο νερό, διαλυτό σε αλκοόλη, χλωροφόρμιο, ελαφρώς διαλυτό σε ακετόνη
Χρήση: Φαρμακευτικό υλικό, στεροειδής ορμόνη, αναβολίνη. Ως ανδρική ορμόνη και αναβολικές ορμόνες.

stanozolol.jpgwinstrol-50.jpg


Περιγραφή:

Το Winstrol - Stanozolol είναι ένα πολύ συχνά χρησιμοποιούμενο αναβολικό στεροειδές για την κοπή κύκλων. Ενώ πολλοί άνθρωποι θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν το Dianabol ή ακόμα και το Anadrol για κύκλους κοπής, δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν να χρησιμοποιεί Stanozolol για οτιδήποτε εκτός από έναν κύκλο κοπής. Είναι ένα κομμάτι ενός πόνου με ένα τέχνασμα. Επιτρέψτε μου να το επαναλάβω: Το Stanozolol είναι φάρμακο κοπής. Δεν πολλοί άνθρωποι θα υποστηρίξουν τη χρήση του σε έναν κύκλο διόγκωσης. Σίγουρα δεν είναι μια πολύ αποτελεσματική ένωση για τη θεραπεία της αναιμίας (1) και ως εκ τούτου, μπορεί κανείς να υποθέσει σωστά ότι ο ρόλος της στους κύκλους διόγκωσης είναι πολύ περιορισμένος. Μια νέα χρήση για το Winstrol σε οποιονδήποτε κύκλο (ίσως ακόμη και διόγκωση) θα ήταν να το χρησιμοποιήσετε σε πολύ περιορισμένη δόση, προκειμένου να μειώσετε το SHBG. (2) Μία από τις ιδιότητες του Winstrol είναι η βαθιά ικανότητά του να μειώνει το SHBG πολύ περισσότερο από άλλα στεροειδή. Μια δόση 0,2mg / kg μείωσε σημαντικά το SHBG, το οποίο με τη σειρά του θα αύξανε την ποσότητα ελεύθερης τεστοστερόνης που κυκλοφορεί στο σώμα. Όπως και με το 99% των στεροειδών, ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η καταστολή των φυσικών ορμονικών επιπέδων σας θα συμβεί (αν και ίσως όχι στο βαθμό που θα συμβαίνει με πολλά άλλα στεροειδή). (δηλαδή διεξαγωγή δοκιμής σε κύκλο που περιέχει Winstrol) δικαιολογείται για την αποφυγή πιθανής σεξουαλικής δυσλειτουργίας.


Η Hongkong Rongxin Bio-Tech Co., Ltd είναι επαγγελματίας προμηθευτής στεροειδών και ορμονών, θα παρέχουμε καλής ποιότητας stanzolwinstrol, θα προμηθεύαμε επίσης τα ακόλουθα προϊόντα:

winstrol 50

στανοζολόλη 50

σκόνη winstrol

εργοστάσιο σκόνης stanozolol (Hongkong Rongxin Bio-Tech Co., Ltd).Σχετικά προϊόντα


RR040105-Δοκιμή οξικού

Ένεση οξικού τρεμπολόνης

Πεπτίδια MGF


RR040106-Δοκιμή Cypionate

Ένεση του Trenbolone Enanthate

PEG MGF πεπτίδια

RR040107-Δοκιμή Decanoate

Ένεση οξικού Boldenone

CJC-1295 πεπτίδια

RR040108-Δοκιμή Enanthate

Ένεση undecylenate του Boldenone

CJC-1295 DAC πεπτίδια

RR040109-Δοκιμή Isocaproate

Ένεση του Boldenone Cypionate

PT-14110mg

RR040110-Δοκιμή φαινυλοπροπιονικό

Ένεση προπιονικού Boldenone

Μελανοτάνη-15mg

RR040111-Δοκιμή προπιονικού

Ένεση Decanoate Nandrolone

Μελανοτάνη-2 πεπτίδια

RR040112-Δοκιμή Undecanoate

Ένεση του φαινυλοπροπιονικού νανδρολόνης

GHRP-210mg

RR040113-στήριγμα μεστερόνης

Ένεση undecylate νανδρολόνης

GHRP-610mg

RR040114-Δοκιμή Sustanon 250

Ένεση του Nandrolone cypionate

Ipamorelin 5mg

RR040115-Οξεικό Clostebol

Ένεση προπιονικής νανδρολόνης

Εξαρελίνη 2mg

RR040116-Μεθυλτριενολόνη

Ένεση του Sermorelin


Μεθανολόνη Enanthate

Ένεση προπιονικής Drostanolone

Οξυτοκίνη 5mg

RR040117-οξικό άλας μεθενολόνης

Ένεση του Drostanolone Enanthate

TB5002mg

RR040118-Anadrol

Ένεση Stanolone

Θραύσμα 176-19110mg

RR040119-Ανάβαρ

Ένεση Tadalafil

Τριπτορελίνη 2mg

RR040120-Winstrol

Ένεση του Vardenafil

Tesamorelin 5mg

RR040121-Dianabol

Ένεση του Gonadorelin


Κιτρικό άλας RR040122-Tamoxifen

Ένεση DSIP


RR040123-Φιναστερίδη

Ένεση υδροχλωρικής δαποξετίνης

Selank6mg

Πληροφορίες επαφής

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: sells@rongxinbio.com
Συμβουλές Fintess ~~


Ποιες είναι οι αερόβιες συσκευές; 4 είδη σπάνιας εισαγωγής αερόβιου εξοπλισμού στο γυμναστήριο

Οι περισσότεροι άνθρωποι συχνά χαρακτηρίζουν την καρδιο κατάρτιση ως αερόβια άσκηση! Πράγματι, η αερόβια άσκηση είναι ένας καλός τρόπος για άτομα που θέλουν να βελτιώσουν τη λειτουργία της καρδιάς και των πνευμόνων τους.

Στο γυμναστήριο, ο κοινός αερόβιος εξοπλισμός περιλαμβάνει διάδρομους, ελλειπτικά μηχανήματα, ποδηλασία και πολλά άλλα! Αλλά θα είναι ενοχλητικά αυτά τα όργανα όταν γίνονται για πολύ καιρό;

Σήμερα, θα σας παρουσιάσω πολλές σπάνιες αερόβιες συσκευές! Εάν έχετε γυμναστήριο, δοκιμάστε το.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ενισχύσετε τη λειτουργία της καρδιάς και των πνευμόνων σας και να κάνετε μόνο αερόβια άσκηση. Επειδή η ίδια ένταση εκτελείται για μεγάλο χρονικό διάστημα, το πρόβλημα της φυσικής προσαρμογής θα εξακολουθεί να αντιμετωπίζεται και η πρόοδος της καρδιοπνευμονικής ικανότητας μπορεί επίσης να είναι στάσιμη. Αυτή τη στιγμή, ίσως χρειαστεί να σπάσετε το οροπέδιο προπόνησης με μετασχηματισμό υψηλής και χαμηλής έντασης, διαλείπουσα προπόνηση εναλλασσόμενης κίνησης.

Επομένως, όταν κάνουμε καρδιο κατάρτιση, εάν μπορούμε να διατηρήσουμε τον αρχικό τρόπο αερόβιας προπόνησης, συν τη δύναμη της λειτουργίας αντικατάστασης, η προπόνηση θα είναι σίγουρα πιο τέλεια! Το Bodybuilding.com χρησιμοποιεί αυτήν τη δυνατότητα για να απαριθμήσει τον εξοπλισμό καρδιακής προπόνησης που είναι κοινός στο γυμναστήριο και να τον αξιολογήσει σύμφωνα με αυτό το χαρακτηριστικό.


Μηχανή σκαλοπατιών

Εάν δεν σας αρέσει να τρέχετε προσωπικά, η μηχανή σκαλοπατιών μπορεί να είναι μια εναλλακτική λύση. Προσομοιώνοντας τις σκάλες αναρρίχησης, η μηχανή σκαλοπατιών μπορεί να βελτιώσει τον καρδιακό ρυθμό και να φτάσει την ένταση της άσκησης σε σύντομο χρονικό διάστημα, και να τονίσει τη δραστηριότητα των μυών πίσω από τα πόδια και τους γοφούς. Είναι ένας καλός τρόπος άσκησης για άτομα που κάθονται για μεγάλο χρονικό διάστημα!

Μερικοί άνθρωποι κάνουν ακόμη και αλλαγές προπόνησης στο επίπεδο του σκαλοπατιού, όπως το βήμα, το σπριντ και η προσθήκη στοιχείων HIIT, καθιστώντας την εκπαίδευση σκαλοπατιών πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Φυσικά, εάν μπορείτε να αναπτύξετε τη συνήθεια να ανεβαίνετε περισσότερες σκάλες και να παίρνετε λιγότερα ανελκυστήρες, είναι ακόμα καλύτερο!


2. Ποδήλατο τύπου ανεμιστήρα

Μοντέλο σαν μεσαιωνικούς Ευρωπαίους αριστοκράτες που οδηγούν ένα ποδήλατο (ο μπροστινός τροχός είναι μικρός και ο πίσω τροχός είναι μικρός), το ποδήλατο τύπου ανεμιστήρα (Airdyne) χρησιμοποιείται συνήθως στον διαγωνισμό CrossFit για να δοκιμάσει την καρδιακή κατάσταση του παίκτη&# 39.

Επειδή η αντίσταση προέρχεται από την αντίσταση του ανέμου, και σε αντίθεση με το εσωτερικό μας ποδήλατο, χρειαζόμαστε μόνο την εντύπωση ότι πατάμε τα πόδια. οι παίκτες πρέπει να χρησιμοποιήσουν και τα δύο χέρια και τα πόδια για να γυρίσουν, είναι ένας καλός συστημικός εξοπλισμός προπόνησης.


3. Εκπαιδευτής σκάλας

Ο εκπαιδευτής σκάλας, ο οποίος χρησιμοποιείται με τα δύο χέρια και τα πόδια, υποστηρίζει τον πιο φυσικό τρόπο αναρρίχησης, μειώνοντας την πίεση στο κάτω μέρος της πλάτης, στα γόνατα κ.λπ., αυξάνοντας έτσι τον καρδιακό ρυθμό και προάγοντας την καύση θερμότητας. Καθώς αυξάνεται η ταχύτητα αναρρίχησης, βελτιώνει επίσης τον συντονισμό του σώματος και επιστρέφει στον πιο πρωτόγονο τρόπο δράσης.


4. Μηχανή σκι

Προσομοιωμένα σενάρια σκι. Η μηχανή σκι βασίζεται βασικά στη σταθερότητα των κάτω άκρων και των μυών του πυρήνα. Τέλος, ο ανεμιστήρας περιστρέφεται με το χέρι. Η λειτουργία αυτού του εξοπλισμού πρέπει να είναι πολύ τεχνική.

Εάν πρόκειται για ταχύτητα, είναι εύκολο να το μετατρέψετε σε χέρι. Αν τα χέρια χρησιμοποιηθούν γρήγορα, όχι μόνο θα κουράσει γρήγορα, αλλά θα προκαλέσει επίσης τραυματισμό Παρόλο που υπάρχει ακόμα μια ευκαιρία να αυξηθεί ο καρδιακός ρυθμός, είτε είναι λειτουργικός είτε πρακτικός, θα του δώσει πραγματικά ένα μεγάλο ερωτηματικό!


Στοιχεία επικοινωνίας

Εταιρική θυρίδα: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590Hot Tags: stanozolol (winstrol) cas: 10418-03-8, Κίνα, εργοστάσιο, χονδρική, υψηλής ποιότητας, αγορά, σωματοτροπίνη, ζεστή πώληση, προς πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like