Stanozolol (Winstrol) CAS: 10418-03-8

Stanozolol (Winstrol) CAS: 10418-03-8

Χημική ονομασία: Stanozolol (Winstrol)
Μοριακός τύπος: C21H32N2O
Μοριακό βάρος: 328,49
CAS No.:10418-03-8
EINECS: 233-894-8
Δοκιμασία: 99%
Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Stanozolol (Winstrol) CAS: 10418-03-8


Λεπτομέρειες προιόντος

Κύριες πληροφορίες προϊόντος

Χημική ονομασία: Stanozolol (Winstrol)
Άλλα ονόματα: Αναβολικά, Anasyth, σκόνη winstrol, Stanol, Stromba, Tevabolin, Winstrol, Winstrol
Μοριακός τύπος: C21H32N2O
Μοριακό βάρος: 328,49
CAS No.:10418-03-8
EINECS: 233-894-8
Δοκιμασία: 99%

Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός

Συσκευασία: Σε σακούλα ή τύμπανο.

MOQ (ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας): 10 γραμμάρια.

Κατασκευή: RongXin
Αποθήκευση: Κρατήστε το σε στεγανοποίηση σε δροσερό και σκοτάδι
Εμφάνιση: Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη, άοσμο. Σχεδόν αδιάλυτο στο νερό, διαλυτό σε αλκοόλη, χλωροφόρμιο, ελαφρώς διαλυτό σε ακετόνη
Χρήση: Φαρμακευτικό υλικό, στεροειδής ορμόνη, αναβολίνη. Ως ανδρική ορμόνη και αναβολικές ορμόνες.

stanozolol.jpgwinstrol-50.jpg


Περιγραφή:

Το Winstrol - Stanozolol είναι ένα πολύ συχνά χρησιμοποιούμενο αναβολικό στεροειδές για την κοπή κύκλων. Ενώ πολλοί άνθρωποι θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν το Dianabol ή ακόμα και το Anadrol για κύκλους κοπής, δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν να χρησιμοποιεί Stanozolol για οτιδήποτε εκτός από έναν κύκλο κοπής. Είναι λίγο μονόδρομο πόνυ από αυτή την άποψη. Επιτρέψτε μου να το επαναλάβω: Η Stanozolol είναι φάρμακο κοπής. Δεν πολλοί άνθρωποι θα υποστηρίξουν τη χρήση του σε έναν κύκλο διόγκωσης. Σίγουρα δεν είναι μια πολύ αποτελεσματική ένωση για τη θεραπεία της αναιμίας (1) και ως εκ τούτου, μπορεί κανείς να υποθέσει σωστά ότι ο ρόλος της στους κύκλους διόγκωσης είναι πολύ περιορισμένος. Μια νέα χρήση για το Winstrol σε οποιονδήποτε κύκλο (ίσως ακόμη και διόγκωση) θα ήταν να το χρησιμοποιήσετε σε πολύ περιορισμένη δόση, προκειμένου να μειώσετε το SHBG. (2) Μία από τις ιδιότητες του Winstrol είναι η βαθιά ικανότητά του να μειώνει το SHBG πολύ περισσότερο από άλλα στεροειδή. Μια δόση 0,2 mg / kg μείωσε σημαντικά το SHBG, το οποίο με τη σειρά του θα αύξανε την ποσότητα της ελεύθερης τεστοστερόνης που κυκλοφορεί στο σώμα. Όπως και με το 99% των στεροειδών, ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι θα σημειωθεί καταστολή των φυσικών ορμονικών επιπέδων σας (αν και ίσως όχι στο βαθμό που θα συμβαίνει με πολλά άλλα στεροειδή). (δηλαδή η δοκιμή σε κύκλο που περιέχει Winstrol) δικαιολογείται για την αποφυγή πιθανής σεξουαλικής δυσλειτουργίας.


Η Hongkong Rongxin Bio-Tech Co, Ltd είναι επαγγελματίας προμηθευτής στεροειδών και ορμονών, θα παρέχουμε καλής ποιότηταςwinstrol stanazol, θα παρέχουμε επίσης τα ακόλουθα προϊόντα:

winstrol 50

στανοζολόλη 50

σκόνη winstrol

εργοστάσιο σκόνης stanozolol (Hongkong Rongxin Bio-Tech Co., Ltd).Σχετικά προϊόντα


RR040105-Δοκιμή οξικού

Ένεση τουΟξεικό Τρεμπολόνη

MGFπεπτίδια

RR040106- Δοκιμή Cypionate

Ένεση τουΤρεμπολόνη Enanthate

PEG MGFπεπτίδια

RR040107- Δοκιμή Decanoate

Ένεση τουΟξικό άλας Boldenone

CJC-1295πεπτίδια

RR040108- Δοκιμή Enanthate

Ένεση τουBoldenone undecylenate

CJC-1295 DACπεπτίδια

RR040109- Δοκιμή Isocaproate

Ένεση τουBoldenone Cypionate

PT-14110mg

RR040110- Δοκιμή φαινυλοπροπιονικού

Ένεση τουΠροπιονική Boldenone

Μελανοτάνη-15mg

RR040111- Δοκιμασία Propionate

Ένεση τουΝανδρολόνη Decanoate

Μελανοτάνη-2πεπτίδια

RR040112- Δοκιμή Undecanoate

Ένεση τουΦαινυλοπροπιονική νανδρολόνη

GHRP-210mg

RR040113-Προστασία μεστερόνης

Ένεση τουΝενδρολόνη undecylate

GHRP-610mg

RR040114- Δοκιμή Sustanon 250

Ένεση τουNandrolone cypionate

Ιπαμορελίνη5mg

RR040115-Clostebol Acetate

Ένεση τουΠροπιονική νανδρολόνη

Εξαρελίνη2mg

RR040116-Μεθυλτριενολόνη

Ένεση τουΣερορελίνη


Μεθανολόνη Enanthate

Ένεση τουΠροπιονική Drostanolone

Οξυτοκίνη5mg

RR040117-Οξική μεθενολόνη

Ένεση τουDrostanolone Enanthate

TB5002mg

RR040118-Ανντρόλ

Ένεση τουΣτανολόνη

Θραύσμα 176-19110mg

RR040119-Αναβάρ

Ένεση τουΤαδαλαφίλη

Τριπτορελίνη2mg

RR040120- Γουίνστρολ

Ένεση τουVardenafil

Tesamorelin5mg

RR040121-Dianabol

Ένεση τουΓοναδορελίνη


RR040122-Τιμοξιφαίνη κιτρικό

Ένεση τουDSIP


RR040123- Φιναστερίδη

Ένεση τουΥδροχλωρική δαποξετίνη

Selank6mg

Πληροφορίες επαφής

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: sells@rongxinbio.comΣυμβουλές Fintess ~~


Ποιες είναι οι αερόβιες συσκευές; 4 είδη σπάνιας εισαγωγής αερόβιου εξοπλισμού στο γυμναστήριο

Οι περισσότεροι άνθρωποι συχνά χαρακτηρίζουν την καρδιο κατάρτιση ως αερόβια άσκηση! Πράγματι, η αερόβια άσκηση είναι ένας καλός τρόπος για άτομα που θέλουν να βελτιώσουν τη λειτουργία της καρδιάς και των πνευμόνων τους.

Στο γυμναστήριο, ο κοινός αερόβιος εξοπλισμός περιλαμβάνει διάδρομους, ελλειπτικά μηχανήματα, ποδηλασία και πολλά άλλα! Αλλά θα είναι ενοχλητικά αυτά τα όργανα όταν γίνονται για μεγάλο χρονικό διάστημα;

Σήμερα, θα σας παρουσιάσω πολλές σπάνιες αερόβιες συσκευές! Εάν έχετε γυμναστήριο, δοκιμάστε το.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ενισχύσετε τη λειτουργία της καρδιάς και των πνευμόνων σας και να κάνετε μόνο αερόβια άσκηση. Επειδή η ίδια ένταση εκτελείται για μεγάλο χρονικό διάστημα, το πρόβλημα της φυσικής προσαρμογής θα εξακολουθεί να αντιμετωπίζεται και η πρόοδος της καρδιοπνευμονικής ικανότητας μπορεί επίσης να είναι στάσιμη. Αυτή τη στιγμή, ίσως χρειαστεί να σπάσετε το οροπέδιο προπόνησης με μετασχηματισμό υψηλής και χαμηλής έντασης, διαλείπουσα προπόνηση εναλλασσόμενης κίνησης.

Επομένως, όταν κάνουμε καρδιο κατάρτιση, εάν μπορούμε να διατηρήσουμε τον αρχικό τρόπο αερόβιας προπόνησης, συν τη δύναμη της λειτουργίας αντικατάστασης, η προπόνηση θα είναι σίγουρα πιο τέλεια! Το Bodybuilding.com χρησιμοποιεί αυτήν τη δυνατότητα για να απαριθμήσει τον εξοπλισμό καρδιακής προπόνησης που είναι κοινός στο γυμναστήριο και να τον αξιολογήσει σύμφωνα με αυτό το χαρακτηριστικό.


Μηχανή σκαλοπατιών

Εάν δεν σας αρέσει να τρέχετε προσωπικά, η μηχανή σκαλοπατιών μπορεί να είναι μια εναλλακτική λύση. Προσομοιώνοντας τις σκάλες αναρρίχησης, η μηχανή σκαλοπατιών μπορεί να βελτιώσει τον καρδιακό ρυθμό και να φτάσει την ένταση της άσκησης σε σύντομο χρονικό διάστημα, και να τονίσει τη δραστηριότητα των μυών πίσω από τα πόδια και τους γοφούς. Είναι ένας καλός τρόπος άσκησης για άτομα που κάθονται για μεγάλο χρονικό διάστημα!

Μερικοί άνθρωποι κάνουν ακόμη και αλλαγές προπόνησης στο επίπεδο του σκαλοπατιού, όπως το βήμα, το σπριντ και η προσθήκη στοιχείων HIIT, καθιστώντας την εκπαίδευση σκαλοπατιών πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Φυσικά, εάν μπορείτε να αναπτύξετε τη συνήθεια να παίρνετε περισσότερες σκάλες και να παίρνετε λιγότερα ανελκυστήρες, είναι ακόμα καλύτερο!


2. Ποδήλατο τύπου ανεμιστήρα

Μοντέλο σαν μεσαιωνικούς Ευρωπαίους αριστοκράτες που οδηγούν ένα ποδήλατο (ο μπροστινός τροχός είναι μικρός και ο πίσω τροχός είναι μικρός), το ποδήλατο τύπου ανεμιστήρα (Airdyne) χρησιμοποιείται συνήθως στον διαγωνισμό CrossFit για να δοκιμάσει την καρδιακή κατάσταση του παίκτη&# 39.

Επειδή η αντίσταση προέρχεται από την αντίσταση του ανέμου, και σε αντίθεση με το ποδήλατο εσωτερικού χώρου, χρειαζόμαστε μόνο την εντύπωση ότι πατάμε τα πόδια. οι παίκτες πρέπει να χρησιμοποιούν και τα δύο χέρια και τα πόδια για να γυρίσουν, είναι ένας καλός συστημικός εξοπλισμός προπόνησης.


3. Εκπαιδευτής σκάλας

Ο εκπαιδευτής σκάλας, ο οποίος χρησιμοποιείται με τα δύο χέρια και τα πόδια, υποστηρίζει τον πιο φυσικό τρόπο αναρρίχησης, μειώνοντας την πίεση στο κάτω μέρος της πλάτης, στα γόνατα κ.λπ., και έτσι αυξάνει τον καρδιακό ρυθμό και προωθεί την καύση θερμότητας Καθώς αυξάνεται η ταχύτητα αναρρίχησης, βελτιώνει επίσης τον συντονισμό του σώματος και επιστρέφει στον πιο πρωτόγονο τρόπο δράσης.


4. Μηχανή σκι

Προσομοιωμένα σενάρια σκι. Η μηχανή σκι βασίζεται βασικά στη σταθερότητα των κάτω άκρων και των μυών του πυρήνα. Τέλος, ο ανεμιστήρας περιστρέφεται με το χέρι. Η λειτουργία αυτού του εξοπλισμού πρέπει να είναι πολύ τεχνική.

Εάν πρόκειται για ταχύτητα, είναι εύκολο να το μετατρέψετε σε χέρι. Εάν τα χέρια χρησιμοποιηθούν γρήγορα, όχι μόνο θα κουράσει γρήγορα, αλλά θα προκαλέσει επίσης τραυματισμό. Αν και υπάρχει ακόμα μια ευκαιρία να αυξήσει τον καρδιακό ρυθμό, είτε είναι λειτουργικό είτε πρακτικό, θα του δώσει πραγματικά ένα μεγάλο ερωτηματικό!


Στοιχεία επικοινωνίας

Εταιρική θυρίδα: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590


Hot Tags: stanozolol (winstrol) cas: 10418-03-8, Κίνα, εργοστάσιο, χονδρική, υψηλής ποιότητας, αγορά, σωματοτροπίνη, ζεστή πώληση, προς πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like