Κίτρινο υγρό Boldenoe Undecylenate

Όνομα: Boldenone Undecylenate
Άλλο όνομα: Equipoise; Ganabol; Equigan; Ultragan; Boldenone undecanoate
Αριθ. CAS: 13103-34-9
Καθαρότητα: 99%
MF: C30H44O3
MW: 452,67
Αριθμός Einecs: 236-024-5
Πρότυπο: Επιχειρηματικό πρότυπο
MOQ (ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας): 10 γραμμάρια
Κατασκευή: RongXin
Εμφάνιση: Άχρωμο ανοιχτό κίτρινο κολλώδες υγρό
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κίτρινο υγρό Boldenoe Undecylenate

Λεπτομέρειες προιόντος:

Κύριες πληροφορίες προϊόντος:

Όνομα: Boldenone Undecylenate
Άλλο όνομα: Equipoise; Ganabol; Equigan; Ultragan; Boldenone undecanoate
Αριθ. CAS: 13103-34-9
Καθαρότητα: 99%
MF: C30H44O3
MW: 452,67
Αριθμός Einecs: 236-024-5
Πρότυπο: Επιχειρηματικό πρότυπο
MOQ (ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας): 10 γραμμάρια

Κατασκευή: RongXin
Εμφάνιση: Άχρωμο ανοιχτό κίτρινο κολλώδες υγρό
Χρήση: Το Boldenone Undecylenate (Equipoise) είναι μια στεροειδής ένωση που μπορεί να προσφέρει στους χρήστες αργά αλλά σταθερά κέρδη κατά τη διάρκεια ενός κύκλου. Είναι επίσης σχετικά ασφαλές με πολύ λίγες αναφορές σχετικά με τις παρενέργειες που προκαλούνται από τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε οιστρογόνα.


Περιγραφή προϊόντος

Το Boldenone Undecylenate (Equipoise) είναι μια στεροειδής ένωση που μπορεί να προσφέρει στους χρήστες αργά αλλά σταθερά κέρδη κατά τη διάρκεια ενός κύκλου. Είναι επίσης σχετικά ασφαλές με πολύ λίγες αναφορές σχετικά με τις παρενέργειες που προκαλούνται από τη μετατροπή τεστοστερόνης σε οιστρογόνα.

Λόγω της χημικής του δομής, το Boldenone δεν αποδεικνύει πολλά σχετικά με τις παρενέργειες που σχετίζονται με τα οιστρογόνα. Οι γυναίκες πειραματίζονται περιστασιακά με αυτήν την ένωση επίσης στη γειτονιά των 25-50 mgs / εβδομάδα. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι λίγες με το Boldenone, εκτός από την αυξημένη όρεξη και η αύξηση του RBC μετράει η πιο σημαντική παρενέργεια που αναφέρθηκε από τους χρήστες είναι η καταστολή του HPTA - μια παρενέργεια σχεδόν όλων των αναβολικών στεροειδών. Η γυναικομαστία είναι δυνατή, ειδικά με εκείνους που είναι ευαίσθητες σε αυτήν την παρενέργεια, αλλά μπορεί να αντιμετωπιστεί είτε με SERM είτε με AI. Με μεγαλύτερες δόσεις μακράς διάρκειας, η αύξηση του αριθμού του ερυθρού αίματος μπορεί να είναι τόσο βαθιά που η αρτηριακή πίεση και ο αυξημένος κίνδυνος πήξης γίνονται ανησυχίες. Συμπληρώματα που ενθαρρύνουν την αραίωση του αίματος ή / και τη διακοπή της κλινικής αιμοδοτών εξετάζονται συχνά από τους χρήστες του boldenone.

Boldenoe Undecylenate.jpgBU.jpg

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Boldenone Undecylenate
Αν και παραμένει ενεργό για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, το Equipoise χορηγείται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα από αθλητές. Χρησιμοποιείται συχνότερα σε δόση 200-400mg (έκδοση 4-8 ml, 50mg) την εβδομάδα για τους άνδρες, 50-75 mg την εβδομάδα για τις γυναίκες.
Αποτελεσματική δόση (Άνδρες): 300mg έως 400mg + την εβδομάδα
Αποτελεσματική δόση (γυναίκες): 50-150mg την εβδομάδα
Ημιζωή: Boldenone undecylenate 14 ημέρες


Οφέλη για το Bodybuilding

Boldenone Undecylenatecas13103-34-9ονομάζεται επίσης EQ, χρησιμοποιείται από bodybuilders και αθλητές για να αυξήσει τη μυϊκή τους μάζα, να αυξήσει την αντοχή και να αυξήσει την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων στο σώμα, γεγονός που βοηθά επίσης την αντοχή επειδή τα ερυθρά αιμοσφαίρια μεταφέρουν οξυγόνο και εάν το αίμα σας είναι πλούσιο με οξυγόνο, διαρκεί περισσότερο κατά τη διάρκεια επίπονων προπονήσεων ή επιδόσεων. Το Boldenone Undecylenate ή το EQ είναι δημοφιλές στους αθλητές, τους bodybuilders και τους λάτρεις της φυσικής κατάστασης, επειδή παρέχει ένα αργό αλλά σταθερό κέρδος κατά τη διάρκεια των κύκλων αιχμής. Αυτοί οι κύκλοι ονομάζονται κέρδη EQ. Το EQ μπορεί να χορηγηθεί σε δόσεις που κυμαίνονται από 200 mg έως 600 mg την εβδομάδα για όχι περισσότερο από δώδεκα εβδομάδες.


Στοιχεία επικοινωνίας

Εταιρική θυρίδα: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590


Εάν είστε ικανοποιημένοι με την καυτή πώληση boldenoe undecylenate (equipoise) cas13103-34-9 μυϊκή ανάπτυξη ενέσιμο φυσικό ανοιχτό κίτρινο υγρό βαλεντόνη στεροειδές, καλώς ήλθατε να επικοινωνήσετε με το εργοστάσιό μας. Ερχόμενοι σε υψηλή ποιότητα, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σωματοτροπίνης προς πώληση πρέπει να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Παρακαλούμε να είστε ελεύθεροι να αγοράσετε ή να χονδρέψετε τα προϊόντα πώλησης από εμάς.

Hot Tags: Boldenoe Undecylenate Yellow Liquid, Κίνα, εργοστάσιο, χονδρική, υψηλής ποιότητας, αγορά, σωματοτροπίνη, ζεστή πώληση, προς πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like