Σκόνη κιτρικού κλομιφαινίου

Όνομα: Κιτρική κλομιφαίνη

CAS: 50-41-9

MF: C32H36ClNO8

Καθαρότητα: 99,4%

Εμφάνιση: Λευκή σκόνη

MOQ (ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας): 10 γραμμάρια.

Κατασκευή: RongXin
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σκόνη κιτρικού κλομιφαινίου

Λεπτομέρειες προιόντος:

Κύριες πληροφορίες προϊόντος:

Ονομα:Κιτρική κλομιφαίνη
Συνώνυμα:Κλομιφαινικό κιτρικό άλας, Clomid, Serophene, Clomphid, Pergotime
CAS: 50-41-9

MF:C32H36ClNO8

MW: 598.08

EINECS:200-035-3

Καθαρότητα: 99.4%

Εμφάνιση:άσπρη σκόνη

MOQ (ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας):10 γραμμάρια.
Πακέτο μεταφοράς: Σύμφωνα με τις απαιτήσεις κάθε πελάτη

Κατασκευή:RongXin

Βαθμός : Φαρμακευτικός βαθμός

Πληρωμή:Τραπεζική μεταφορά, Western Union, Paypal, Money Gram

Διανομή: Όλες οι γρήγορες λειτουργίες (EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS κ.λπ.)

Λειτουργία: Πρώτη ύλη σε σκόνη.

Χρήση: Ένας παράγοντας ωορρηξίας. Μια αρχή διέγερσης γονάδων Συνθετικός αγωνιστής-ανταγωνιστής οιστρογόνων. Αρχή διέγερσης γονάδων Ένας εκλεκτικός διαμορφωτής υποδοχέα οιστρογόνων.

Clomid .jpg

Περιγραφή προϊόντος:
Κλομιφαίνη κιτρικό cas50-54-9είναι ένα SERM που χρησιμοποιείται ειδικά ως βοήθημα γονιμότητας λόγω της ικανότητάς του να ενισχύει την απελευθέρωση γοναδοτροπινών. Το Clomid έχει την ικανότητα να αντιτίθεται στην αρνητική ανατροφοδότηση των οιστρογόνων στον άξονα υποθαλάμου-υπόφυσης-ωοθηκών. Αυτό θα αυξήσει σημαντικά την απελευθέρωση της Luteinizing Hormone (LH) και της Follicle Stimulating Hormone (FSH). Αυξάνοντας την απελευθέρωση γοναδοτροπίνης, αυτό μπορεί να οδηγήσει στην απελευθέρωση του αυγού, αυξάνοντας έτσι την πιθανότητα σύλληψης.


Το Clomid φέρει επίσης ισχυρές ιδιότητες κατά των οιστρογόνων που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν θεραπευτικά, αλλά οι ιδιότητες κατά των οιστρογόνων συνδέονται συνήθως με τη χρήση αναβολικών στεροειδών. Τα στεροειδή που προέρχονται από το Testo-ster-one και πολλά από τα Testo-ster-one έχουν την ικανότητα να μετατρέπονται σε οιστρογόνα μέσω της αλληλεπίδρασης Testo-ster-one&# 39 με το αρωματάση του ενζύμου. Καθώς τα επίπεδα των οιστρογόνων αυξάνονται, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε γυναικομαστία και υπερβολική κατακράτηση νερού. Η βαριά κατακράτηση νερού μπορεί επίσης να προάγει την υψηλή αρτηριακή πίεση. Συμπληρώνοντας με Clomid κατά τη χρήση αναβολικών στεροειδών, το SERM θα συνδεθεί με τους υποδοχείς οιστρογόνων, εμποδίζοντας έτσι την ορμόνη των οιστρογόνων από τη δέσμευση. Αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο στην καταπολέμηση της γυναικομαστίας, καθώς όταν το Clomid δεσμεύεται στον υποδοχέα αποτρέπει τα οιστρογόνα από τη διέγερση του μαστικού ιστού. Μπορεί επίσης να έχει θετικό αντίκτυπο στην κατακράτηση νερού, αλλά καθώς κέρδισε' δεν μειώνει ενεργά τα επίπεδα οιστρογόνων στον ορό, μερικές φορές δεν είναι αρκετό το'

Το Clomid διαθέτει επίσης λειτουργικά χαρακτηριστικά που είναι ευεργετικά για τον χρήστη αναβολικών στεροειδών μετά τη χρήση αναβολικών στεροειδών. Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στο&# 39, αναφερόμενος στη Θεραπεία Post Cycle (PCT). Στους άνδρες, το Clomid έχει επίσης την ικανότητα να διεγείρει την υπόφυση για να απελευθερώσει περισσότερα LH και FSH, τα οποία με τη σειρά τους θα διεγείρουν βελτιωμένη παραγωγή φυσικής Testo-ster-one. Αυτό είναι εξαιρετικά επωφελές για τον κύκλο μετά το χρήστη των αναβολικών στεροειδών, καθώς τα φυσικά επίπεδα Testo-ster-one θα είναι πολύ χαμηλά λόγω της καταστολής που προκαλείται από τη χρήση αναβολικών στεροειδών.


Χρήση κιτρικής σκόνης κλομιφαίνης:


Κλομιφαινικό κιτρικό cas50-54-9είναι ένα είδος αντι-ορμονικών φαρμάκων. Έχει ισχυρό αντι-οιστρογονικό αποτέλεσμα και ασθενή οιστρογονικά αποτελέσματα, και απορροφάται εύκολα στο γαστρεντερικό σωλήνα και μπορεί να απεκκρίνεται αργά μέσω του ήπατος στον χοληφόρο πόρο. Είναι κλινικά χρήσιμο στη θεραπεία της γυναικείας υπογονιμότητας με ένα ορισμένο επίπεδο οιστρογόνου, αλλά είναι ωοθυλακιορρηξία ή λιγότερο ωορρηξία και θεραπεία ανδρικής υπογονιμότητας με ελάττωμα ωχρινικής φάσης ή λίγο σπέρμα Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της λειτουργίας των ωοθηκών και την ανίχνευση της δυσλειτουργίας του αρσενικού άξονα του υποθαλάμου (υπόφυση). Ο μηχανισμός δράσης είναι να συνδεθεί ανταγωνιστικά στη θέση σύνδεσης του υποδοχέα οιστρογόνου υποθαλάμου για να τεθεί σε ισχύ. Το οιστρογόνο εκτοπίζεται από αυτές τις περιοχές, τότε ο υποθάλαμος θα γνωρίζει την προφανή έλλειψη οιστρογόνου που κυκλοφορεί, οδηγώντας στην απελευθέρωση της ορμόνης γοναδοτροπίνης για διέγερση της ορμόνης διέγερσης των ωοθυλακίων (FSH) και της έκκρισης της ωχρινοτρόπου ορμόνης (LH) με την οποία θα ενεργοποιηθεί φυσιολογικός εμμηνορροϊκός κύκλος.


Τα αποτελέσματα των δοκιμών μας:


Είδη δοκιμής

Προσδιορισμός

Αποτελέσματα δοκιμής

Εμφάνιση

Λευκή ή υπόλευκη σκόνη

άσπρη σκόνη

Ταυτοποίηση

UV συμμόρφωση

Συμμορφώνεται

Οργανικό άζωτο

Συμμορφώνεται

Συμμορφώνεται

Κιτρικό άλας

Συμμορφώνεται

Συμμορφώνεται

Νερό

1,0% κατ 'ανώτατο όριο

0.35%

Βαρύ νερό

0,002% κατ 'ανώτατο όριο

Συμμορφώνεται

Σχετικές ακαθαρσίες

Σχετική ένωση Α: 2,0% κατ 'ανώτατο όριο

0.84%


Άτομο: 0,5% κατ 'ανώτατο όριο

0.36%

(Ζ) ισομερές

Συμμορφώνεται

Συμμορφώνεται

Οργανική πτητική ακρίβεια

Συμμορφώνεται

Συμμορφώνεται

Χημική δοκιμή

Μεταξύ 98,0 ~ 102,0%

99.4%

Πληροφορίες επαφής

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@rongxinbio.comΑνταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας Rongxin Bio-Tech για εσάς:

1. Ποιότητα: όλα τα προϊόντα παράγονται με GMP, καθαρότητα άνω του 99%.
2. Πιο ανταγωνιστική τιμή από το εργοστάσιο άμεσα.
3. Προσαρμοσμένος: δεχτείτε, θα παρέχουμε την υπηρεσία ΚΑΕ για τα πεπτίδια, hgh, ακατέργαστες σκόνες στεροειδών και άλλα προϊόντα.
4. Γρήγορη ημέρα παράδοσης: η αποστολή θα γίνει εντός 3 εργάσιμων ημερών μετά την παραλαβή της πληρωμής.
5. Ασφαλής αποστολή: χαρτοκιβώτιο με φούσκα + τσάντα από αλουμίνιο +
6. Τρόποι πληρωμής: γραμμάριο χρημάτων, Δυτική Ένωση, προκαταβολή T / T ή τραπεζική μεταφορά.

Στοιχεία επικοινωνίας

Εταιρική θυρίδα: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590

Εάν είστε ικανοποιημένοι με το κιτρικό κλομιφένη / το clomid cas50-41-9 εργοστασιακή μας τιμή στεροειδών ασφαλείας αντι οιστρογόνων ακατέργαστων στεροειδών σκονών για τη θεραπεία της στειρότητας της οικογένειας, καλώς ήλθατε να επικοινωνήσετε με το εργοστάσιό μας. Ερχόμενοι σε υψηλή ποιότητα, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σωματοτροπίνης προς πώληση πρέπει να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Παρακαλούμε να είστε ελεύθεροι να αγοράσετε ή να χονδρέψετε τα προϊόντα καυτής πώλησης από μας


Hot Tags: Clomifene Citrate πούδρα, Κίνα, εργοστάσιο, χονδρική, υψηλής ποιότητας, αγορά, σωματοτροπίνη, ζεστή πώληση, προς πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like