Κλομιφαίνη κιτρικό / Clomid CAS50-41-9 Εργοστάσιο τιμή στεροειδή αντι Ασφάλεια των οιστρογόνων Πρώτες Στεροειδή Σκόνες για Θεραπεία Famale υπογονιμότητα

Όνομα: κλομιφαίνη Citrate Συνώνυμα: κλομιφαίνη κιτρικό, Clomid, Serophene, Clomphid, Pergotime CAS: 50-41-9 MF: C32H36ClNO8 Καθαρότητα: 99,4% Εμφάνιση: Λευκή σκόνη MOQ (Min ποσότητα παραγγελίας): 10grams. Μεταφορά Δεμάτων: Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη Κατασκευή: RongXin
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κλομιφαίνη κιτρικό / Clomid CAS50-41-9 Εργοστάσιο τιμή στεροειδή αντι Ασφάλεια των οιστρογόνων Πρώτες στεροειδών Σκόνες για τη μεταχείρηση Famale υπογονιμότητα

Λεπτομέρειες προιόντος:

Κύρια πληροφορίες για το προϊόν:

Όνομα: κλομιφαίνη Citrate
Συνώνυμα: κλομιφαίνη κιτρικό, Clomid, Serophene, Clomphid, Pergotime
CAS:   50-41-9

MF:   C32H36ClNO8

MW:   598,08

EINECS: 200-035-3

Καθαρότητα: 99,4%

εμφάνιση:   άσπρη σκόνη

MOQ (Min ποσότητα παραγγελίας): 10grams.
Μεταφορά Δεμάτων: Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη

Κατασκευή: RongXin

Βαθμός: Φαρμακευτικά Βαθμού

πληρωμή:   Τραπεζική Κατάθεση, Western Union, Paypal, γραμμάριο χρημάτων  

Παράδοση: Όλα Express Modes (EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS, κλπ)

Λειτουργία: Πρώτες σκόνη υλικό.

Χρήση: Ένα unducer της ωορρηξίας. Μια αρχή γονάδων-διέγερσης? Συνθετικού οιστρογόνου αγωνιστή-ανταγωνιστή. Γονάδα-διέγερσης αρχή? Ένας εκλεκτικός ρυθμιστής υποδοχέα οιστρογόνου.

 

Περιγραφή προϊόντος:
Η κιτρική κλομιφαίνη cas50-54-9 είναι ένα SERM που χρησιμοποιείται ειδικά ως ενίσχυση της γονιμότητας λόγω της ικανότητάς της να ενισχύσει την απελευθέρωση των γοναδοτροπινών. Clomid έχει τη δυνατότητα να αντιταχθεί στην αρνητική ανάδραση των οιστρογόνων στο υποθαλάμου-υπόφυσης-ωοθηκών-άξονα. Αυτό θα αυξήσει την απελευθέρωση της ωχρινοτρόπου ορμόνης (LH) και της ωοθυλακιοτρόπου ορμόνης (FSH) σημαντικά. Με την αύξηση της απελευθέρωσης γοναδοτροπίνης, αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να απελευθερωθεί το ωάριο, αυξάνοντας έτσι την πιθανότητα σύλληψης.


Clomid φέρει επίσης ισχυρή αντι-οιστρογόνο ιδιότητες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν θεραπευτικά, αλλά οι ιδιότητες αντι-οιστρογόνο της πιο συχνά συνδέονται με αναβολικό στεροειδές χρήση. Testo-ster-όνη και πολλά Testo-ster-όνη που προέρχεται στεροειδή έχουν την ικανότητα να μετατρέπει σε οιστρογόνα μέσω αλληλεπίδρασης Testo-ster-όνη με την aromataseenzyme. Καθώς τα επίπεδα οιστρογόνων αυξάνονται, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε γυναικομαστία και κατακράτηση της περίσσειας ύδατος. Κατακράτηση Βαρύ νερό μπορεί επίσης να προωθήσει την υψηλή αρτηριακή πίεση. Με τη συμπλήρωση με Clomid κατά αναβολικό στεροειδές χρήση, ο SERM θα συνδέονται με τους υποδοχείς οιστρογόνων, ως εκ τούτου, την αναστολή της οιστρογόνου ορμόνης από τη σύνδεση. Αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη στην καταπολέμηση γυναικομαστία, όπως όταν Clomid προσδένεται στον υποδοχέα οιστρογόνου εμποδίζει από διεγείροντας την μαστικό ιστό. Μπορεί επίσης να έχει θετική επίδραση στην κατακράτηση νερού, αλλά δεδομένου ότι δεν θα ενεργά στη μείωση των επιπέδων των οιστρογόνων στον ορό μερικές φορές δεν είναι αρκετό.

Clomid έχουν επίσης λειτουργεί γνωρίσματα που είναι ευεργετικά για το αναβολικό στεροειδές μετά χρήστης αναβολικών στεροειδών χρήση. Συγκεκριμένα είμαστε αναφερόμενος στην Post Cycle Therapy (PCT). Στους άνδρες, Clomid έχει επίσης την ικανότητα να διεγείρουν την υπόφυση να απελευθερώσει περισσότερο LH και FSH, η οποία θα τη σειρά τους διεγείρουν την ενισχυμένη φυσική Testo-ster-όνη παραγωγής. Αυτό είναι εξαιρετικά επωφελής για την αναβολικό στεροειδές δοκάρια χρήστη κύκλου, όπως φυσικά επίπεδα Testo-ster-όνη θα είναι πολύ χαμηλή λόγω της καταστολής που προκαλείται από αναβολικό στεροειδές χρήση.


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ :

clomiphene citrate raw powders


Χρήση των κλομιφαίνη σκόνη κιτρικού:

Η κιτρική κλομιφαίνη cas50-54-9   είναι ένα είδος αντι-ορμόνης φάρμακα. Έχει ισχυρή αντι-οιστρογονική δράση και ασθενή οιστρογονική εφέ, και απορροφάται εύκολα στην γαστρεντερική οδό, και μπορεί να αποβάλλεται αργά διαμέσου του ήπατος μέσα στον αγωγό χολής? είναι κλινικά χρήσιμη στην θεραπεία των γυναικών υπογονιμότητας με ένα ορισμένο επίπεδο οιστρογόνου αλλά όντας ανωοθυλακιορρηκτικές και λιγότερο ωορρηκτικές και θεραπεία της ανδρικής στειρότητας με ωχρινική ελάττωμα φάση ή λίγα σπερματοζωάρια? μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της λειτουργίας των ωοθηκών και σχολαστικά τη δυσλειτουργία της ανδρικής υποθαλάμου (υπόφυση) γονάδων άξονα. Ο μηχανισμός δράσης είναι να συνδέονται ανταγωνιστικώς προς την θέση σύνδεσης του υποδοχέα οιστρογόνου υποθάλαμο για τη λήψη αποτελέσματος. Το οιστρογόνο μετατοπίζεται έξω από αυτές τις περιοχές, τότε ο υποθάλαμος θα γνωρίζει την εμφανή έλλειψη των κυκλοφορούντων οιστρογόνων, που οδηγεί στην απελευθέρωση της γοναδοτροπίνης ορμόνης για τη διέγερση της ωοθυλακιοτρόπου ορμόνης (FSH) και ωχρινοτρόπου ορμόνης (LH) έκκριση με τους οποίους να trigge η κανονική έμμηνο κύκλο.

Αποτελέσματα των δοκιμών μας:


δοκιμή Είδη

Προσδιορισμός

Αποτελέσματα δοκιμών

Εμφάνιση

Λευκή ή υπόλευκη σκόνη

άσπρη σκόνη

Ταυτοποίηση

UV συμμορφώνονται

Συμμορφώνεται

Οργανικά αζωτούχων

Συμμορφώνεται

Συμμορφώνεται

Κιτρικό άλας

Συμμορφώνεται

Συμμορφώνεται

Νερό

Όχι περισσότερο από 1,0%

0.35%

βαρύ το νερό

Όχι περισσότερο από 0,002%

Συμμορφώνεται

Σχετικά impuries

Σχετικές ένωση Α: περισσότερο από 2,0% κατ '

0,84%


Ατομική: Όχι περισσότερο από 0,5%

0,36%

(Ζ) ισομερές

Συμμορφώνεται

Συμμορφώνεται

Organicvolatile impuritise

Συμμορφώνεται

Συμμορφώνεται

Χημική δοκιμή

Between98.0 ~ 102,0%

99,4%

Πληροφορίες επαφής

Email: sales@rongxinbio.com


Σχετικά προϊόντα:

Hot Πώληση σχετίζονται στεροειδών ορμονών

1

Metandienone

72-63-9

2

Trenbolone Acetate

10161-34-9

3

Oxandrolone

53-39-4

4

φλουοξυμεστερόνη

76-43-7

5

Η τεστοστερόνη undecanoate

5949-44-0

6

προπιονική τεστοστερόνη

57-85-2

7

Η κιτρική κλομιφαίνη  

50-54-9  

8

Turinabol (οξικό 4-Chlorotestosterone)

855-19-6

9

Mestanolone

521-11-9

10

Μεθενολόνη οξικό

434-05-9


Η εταιρεία Rongxin Bio-Tech, Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για εσάς:

1. Ποιότητα: όλα τα προϊόντα που παράγονται υπό GMP, καθαρότητα άνω του 99%.
2. Πιο ανταγωνιστική τιμή από το εργοστάσιο άμεσα.
3. Προσαρμοσμένη: αποδεχθούν, θα παράσχει την υπηρεσία ΚΑΕ για τα πεπτίδια, hgh, στεροειδών πρώτες σκόνες και άλλα προϊόντα.
4. Άμεση ημέρα παράδοσης: αποστολή θα γίνει εντός 3 εργάσιμων ημερών μετά από λάβετε την πληρωμή.
5. Ασφαλής ναυτιλία: φούσκα + Τσάντα αλουμινίου + κουτί
6. Τρόποι πληρωμής: γραμμάριο χρημάτων, Δυτική Ένωση, T / T εκ των προτέρων ή την πληρωμή με τραπεζική μεταφορά.

Πώς να Προχωρήστε παραγγελίες σας;

Βήμα 1

Κατά την πρώτη, παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω το όνομα προϊόντων και την ποσότητα που χρειάζεστε, καθώς και τη χώρα προορισμού.

Βήμα 2

Θα σας στείλουμε τιμές των προϊόντων μας και να προσφέρουμε την κατάλληλη μέθοδο αποστολής για την αναφορά σας.

Βήμα 3

Μπορείτε να επιβεβαιώσετε την παραγγελία και να πληρώνουν μας χρήματα εκ των προτέρων και να μας πει τις λεπτομέρειες αποστολής, συμπεριλαμβανομένων επαφή με άτομο / εταιρεία, τη διεύθυνση, τον αριθμό του κινητού, ταχυδρομικός κώδικας και ειδικές απαιτήσεις σας.

Βήμα 4

Αγροτεμάχιο θα κανονιστεί εντός 12 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής σας .Και αριθμός καταδίωξης θα σας δοθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών.

Βήμα 5

Προσφέρουμε μετά την πώληση εξυπηρέτηση μετά την παραλαβή δεμάτων.

Συσκευασία και αποθήκευση:

1. 25kgs / τύμπανο, εσωτερικό με διπλή πλαστική σακούλα, 1 ~ 20kg από φύλλο αλουμινίου σάκου κενού.

2. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό καλά κλειστό δοχείο, να κρατήσει μακριά από την υγρασία και έντονο φως / θερμότητα.

3. Διάρκεια ζωής: Τρία χρόνια κάτω από καλά την κατάσταση αποθήκευσης.

Safe shpping of Steriods raw powders


Συσκευασία

Rongxin bio-chem package


Πιστοποιητικά μας:

Good quality of clomid raw powderΤο εργοστάσιό μας

Rongxin Factory


Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχείρηση γραμματοκιβώτιο: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18729210590

Αν είστε ικανοποιημένοι με αντι οιστρογόνα πρώτες στεροειδές σκόνες κιτρική κλομιφαίνη / clomid cas50-41-9 στεροειδή εργοστασιακή τιμή ασφαλείας μας για την αντιμετώπιση της υπογονιμότητας famale, ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε με το εργοστάσιό μας. Εκπληκτική υψηλής ποιότητας, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σωματοτροπίνη προς πώληση θα πρέπει να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Παρακαλώ να είναι ελεύθεροι να αγοράζουν ή χονδρικής το ζεστό πώληση προϊόντων από εμάς.

Εξεταστική