Hygetropin HGH 100iu / κιτ

Hygetropin HGH 100iu / κιτ

Όνομα προϊόντος: Hygetropin hgh 10iu / vial, 100iu / kit
Καθαρότητα (HPLC): 99,8%.
Εμφάνιση: Λευκή λυοφιλοποιημένη σκόνη.
Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός
Αποθήκευση: Κλειστή, κάτω από συντήρηση 2 ~ 8 ℃
Κατασκευαστής: RONGXIN
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Hygetropin HGH 100iu / κιτ


Πληροφορίες Προϊόντος

ProductMain λεπτομέρειες

Όνομα προϊόντος: Hygetropin 10iu
Καθαρότητα (HPLC): 99,8%.
Εμφάνιση: Λευκή λυοφιλοποιημένη σκόνη.
Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός
Αποθήκευση: Κλειστή, κάτω από συντήρηση 2 ~ 8 ℃
Κατασκευαστής: RONGXIN

MOQ: 1KIT.
Εξαγωγική αγορά: Παγκόσμια

Χρήση: Η Hygetropin χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ανεπάρκειας GH (βλ. Θεραπεία με αυξητική ορμόνη).

Παράδοση: εντός 5-7 ημερών.


jintropin newhyg 200 hgh


ΠεριγραφήΕμπορική ονομασία: Hygetropin

Ουσία: Ανθρώπινη αυξητική ορμόνη, σωματοτροπίνη

Περιεχόμενο: 10iu x 10vials / kit - 100iu / kit

Κατασκευαστής: Global Bio-Pharm


Η αυξητική ορμόνη Hygetropin (GH) είναι μια πεπτιδική ορμόνη. Διεγείρει την ανάπτυξη και την κυτταρική αναπαραγωγή σε ανθρώπους και άλλα ζώα. Είναι μια πολυπεπτιδική ορμόνη μονής αλυσίδας 191-αμινοξέος που συντίθεται, αποθηκεύεται και εκκρίνεται από τα σωματοτροφικά κύτταρα εντός των πλευρικών φτερών του πρόσθιου αδένα της υπόφυσης.


Οι άνθρωποι που αναζητούν μακριά για να αυξήσουν την ψυχική τους εγρήγορση δεν πρέπει να κοιτάζουν περισσότερο από το Hygetropin HGH. Τα άτομα που παίρνουν αυτό το φάρμακο μπορούν επίσης να αποτρέψουν ορισμένες από τις κακές επιπτώσεις που προκαλούνται από υπερβολικό άγχος. Αυτοί οι δύο λόγοι είναι αρκετοί για να κάνουν τους ανθρώπους να θέλουν να πάρουν το Hygetropin HGH, αλλά τα οφέλη δεν σταματούν εκεί. Αυτό το φάρμακο μπορεί επίσης να βοηθήσει εκείνους που προσπαθούν να χάσουν βάρος. Το κλειδί για την απώλεια βάρους είναι να τρώτε λιγότερο και να ασκείτε περισσότερο. Το Hygetropin HGH μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να επιτύχουν τους στόχους απώλειας βάρους γρηγορότερα. Αυτό το φάρμακο μπορεί να βοηθήσει στην επιτάχυνση της διαδικασίας ανάπτυξης των μυών έτσι ώστε το σώμα να χάνει λίπος γρηγορότερα. Και οι δύο αυτές διαδικασίες βοηθούν ένα άτομο να χάσει βάρος.


Εάν κάποιος επιλέξει να πάρει το Hygetropin HGH, η ποιότητα ζωής του θα βελτιωθεί σημαντικά. Οι άνθρωποι που επιλέγουν να πάρουν αυτό το φάρμακο μπορούν να απολαύσουν ένα καλύτερο μυαλό εργασίας και μπορούν ακόμη και να έχουν μια καλύτερη σεξουαλική ζωή. Η βελτιωμένη πέψη, η μειωμένη χοληστερόλη, η περισσότερη ενέργεια και λιγότερο λίπος είναι μερικά από τα πολυάριθμα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει ένα άτομο από τη λήψη του Hygetropin HGH. Οι άνθρωποι αναζητούν συνεχώς τρόπους για να κάνουν τους εαυτούς τους να φαίνονται και να νιώθουν νεότεροι. Το Hygetropin HGH μπορεί να βοηθήσει ένα άτομο να επιτύχει αυτόν τον στόχο.Εφαρμογές


· Χάνοντας την κυτταρίτιδα και τις ρυτίδες


· Απόκτηση μυών / απώλεια λίπους / απώλεια βάρους


· Επιστροφή σεξουαλικής ικανότητας, κίνησης και ευχαρίστησης


· Ξεκούραστο ύπνο (ακόμη και για αϋπνία)


· Βελτιωμένη διάθεση και αίσθηση ευεξίας


· Αποκατάσταση και ανάπτυξη χρωμάτων μαλλιών


· Επιστροφή ζωτικότητας, ενέργειας, αντοχής


· Βελτιωμένη μνήμη, εγρήγορση& συγκέντρωση


· Ουσιαστική αύξηση της οστικής πυκνότητας


· Βελτιωμένη όραση, ενισχυτής χοληστερόλης GG. πίεση αίματος


· Ταχύτερη ανάρρωση από τραυματισμούς


Σχετικά προϊόντα


Jintropin-0501

(10iu * 10vials) / κιτ

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας

Kigtropin-0502

(10iu * 10vials) / κιτ

100iu ενός κιτ

Taitropin-0503

(10iu * 10vials) / κιτ

100iu ενός κιτ

Hygetropin-0504

(10iu * 10vials) / κιτ

100iu ενός κιτ

Hygetropin-0505

(10iu * 10vials) / κιτ

100iu ενός κιτ

Riptropin -0506

(10iu * 10vials) / κιτ

100iu ενός κιτ

Ρεντροπίνη -0507

(10iu * 10vials) / κιτ

100iu ενός κιτ

Ansomone-0508

(10iu * 10vials) / κιτ

100iu ενός κιτ

HGH (Πράσινο, κίτρινο, μαύρο, κόκκινο, καφέ, μπλε κορυφές) -0509

(10iu * 10vials) / κιτ

100iu ενός κιτΣυμβουλές γυμναστικής ~~

Την τελευταία φορά που παρουσιάσαμε ποια αερόβια άσκηση και αναερόβια άσκηση, πιστεύω ότι ο καθένας έχει μια βαθύτερη κατανόηση της αερόβιας άσκησης και της αναερόβιας άσκησης, σήμερα, ας μιλήσουμε για τον'

Το δίκτυο αναζήτησης θα διαπιστώσει ότι υπάρχουν πολλά μέρη που μπορούν να επιτύχουν καύση λίπους για μισή ώρα, αλλά επισημαίνεται επίσης ότι αυτή είναι μια λανθασμένη δήλωση. Ο Αμερικανικός Αθλητικός Σύλλογος πραγματοποίησε μια μελέτη στην οποία εμφυτεύτηκε ο βραχίονας του ατόμου&# 39 στον ανιχνευτή. Μετά την έναρξη της άσκησης, η γλυκόζη στο αίμα καταναλώθηκε στην αρχή του πρώτου λεπτού. Μετά από 10 λεπτά άσκησης, προστέθηκε ροή αίματος στον λιπώδη ιστό, υποδεικνύοντας ότι το λίπος άρχισε να καίει και ο λιπώδης ιστός ήταν αίμα. Η ροή έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο σε 30 λεπτά άσκησης. Ακόμα κι αν η άσκηση σταματήσει, η υψηλότερη συγκέντρωση ροής αίματος λιπώδους ιστού μπορεί να συνεχιστεί για 6 ώρες.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ξεκινήσει η αερόβια άσκηση να καταναλώνει λίπος;


Το αερόμπικ γενικά δεν διαρκεί τόσο πολύ, πολλοί άνθρωποι τελειώνουν σε περίπου 20 λεπτά, όχι ο χρόνος να ακολουθήσουν αερόβια άσκηση, δώστε περισσότερη προσοχή στην κατάσταση της αερόβιας διαδικασίας! Νιώθω πολύ άνετα όταν τρέχω. Θα τρέξω για λίγο περισσότερο. Εάν ο κοιλιακός πόνος ή τα πόδια μου είναι άβολα, θα επιβραδύνω αμέσως και μετά θα σταματήσω. Δεν μπορώ να βλάψω το σώμα μου εξαιτίας αυτού. Επιπλέον, επιδιώκουμε τον εαυτό μας. υγεία.

Η ένταση της άσκησης είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας. Η άσκηση απώλειας βάρους είναι η προώθηση της κατανάλωσης ενέργειας. Για την ίδια άσκηση, η ένταση της κατανάλωσης ενέργειας είναι σίγουρα πολύ μικρότερη από την ένταση, έτσι το αποτέλεσμα απώλειας βάρους είναι πιο εμφανές.

Είναι αναμφίβολα πολύ ανόητο να βασίζεσαι στη διατροφή και πολλά αερόμπικ για να χάσεις βάρος. Είναι επίσης πολύ εύκολο να αντιμετωπίσετε σημεία συμφόρησης. Η απλούστερη και πιο αγενής μέθοδος είναι η αερόβια και αναερόβια διαλείπουσα εκπαίδευση. Όπως και η μέθοδος εκπαίδευσης HIIT είναι ένας καλός τρόπος για τη μείωση του λίπους. Θεωρητικά, το αναερόβιο προάγει το μεταβολισμό, το αερόμπικ τονώνει το σώμα, αυξάνει την όρεξη και προάγει τα αποθέματα λίπους. Ο συνδυασμός των δύο είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος μείωσης του λίπους. Γενικά, η απώλεια λίπους δεν σημαίνει αερόβια προπόνηση χωρίς εγκεφάλους. Επιπλέον, η αναερόβια προπόνηση όχι μόνο βελτιώνει την αποτελεσματικότητα μείωσης του λίπους, αλλά βοηθά επίσης στη διαμόρφωση του σώματος. Όταν το λίπος μειώνεται, θα βρεθείτε με έναν καλό μυ.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ξεκινήσει η αερόβια άσκηση να χρησιμοποιεί λίπος; Οι φίλοι που θέλουν να χάσουν λίπος δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το αν ο χρόνος άσκησής τους φτάνει τα 30 λεπτά και δοκιμάζουν το καλύτερό τους. Όσο είστε πρόθυμοι να ανοίξετε τα πόδια σας, θα κάψετε λίπος και θα βελτιώσετε σιγά-σιγά τον αερόβιο χρόνο σας βήμα προς βήμα. Μην σκεφτείτε πόσα λεπτά και λεπτά να τα κάνετε όλα ταυτόχρονα, όπως και η συσσώρευση γνώσεων, φορτώνεται λίγο.Στοιχεία επικοινωνίας

Εταιρική θυρίδα: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590Hot Tags: hygetropin hgh 100iu / kit, Κίνα, εργοστάσιο, χονδρική, υψηλής ποιότητας, αγορά, σωματοτροπίνη, ζεστή πώληση, προς πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like