Υγετροπίνη HGH 100iu/κιτ

Υγετροπίνη HGH 100iu/κιτ

Όνομα προϊόντων: Υγετροπίνη hgh 10iu/φιαλίδιο, 100iu/εξάρτηση
Καθαρότητα (HPLC): 99,8%.
Εμφάνιση: Άσπρη λυοφιλοποιημένη σκόνη.
Βαθμός : Φαρμακευτικός βαθμός
Αποθήκευση: Κλειστός, κάτω από τη συντήρηση 2 ~ 8°C
Κατασκευαστής: RONGXIN
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Υγετροπίνη HGH 100iu/κιτ


Πληροφορίες προϊόντος

Κύρια στοιχεία προϊόντος

Όνομα προϊόντων: Υγετροπίνη 10iu
Καθαρότητα (HPLC): 99,8%.
Εμφάνιση: Άσπρη λυοφιλοποιημένη σκόνη.
Βαθμός : Φαρμακευτικός βαθμός
Αποθήκευση: Κλειστός, κάτω από τη συντήρηση 2 ~ 8°C
Κατασκευαστής: RONGXIN

MOQ: 1KIT.
Εξαγωγική Αγορά:Παγκόσμια

Χρήση: Η υγετροπίνη χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ανεπάρκειας GH (δείτε Θεραπεία αυξητικής ορμόνης).

Παράδοση: μέσα σε 5-7days.


jintropin new hyg 200 hghΠεριγραφήΕμπορική ονομασία: Υγετροπίνη

Ουσία: Ανθρώπινη αυξητική ορμόνη, σωματοτροπίνη

Περιεχόμενο: 10iu Χ 10vials/εξάρτηση - 100iu/εξάρτηση

Κατασκευαστής: Παγκόσμιο Bio-Pharm


Η αυξητική ορμόνη υγετροπίνης (GH) είναι μια πεπτιδίων ορμόνη. Διεγείρει την ανάπτυξη και την αναπαραγωγή των κυττάρων σε ανθρώπους και άλλα ζώα. Είναι μια ορμόνη πολυπεπτιδίου 191-αμινοξέος, μίας αλυσίδας που συντίθεται, αποθηκεύεται και εκκρίνεται από τα κύτταρα σωματοτροπής μέσα στα πλευρικά φτερά της πρόσθιας υπόφυσης.


Οι άνθρωποι που ψάχνουν μακριά για να αυξήσει την πνευματική εγρήγορση τους δεν πρέπει να εξετάσουμε περαιτέρω από Hygetropin HGH. Οι άνθρωποι που παίρνουν αυτό το φάρμακο μπορούν επίσης να αποτρέψουν μερικές από τις αρνητικές επιπτώσεις που προκαλούνται από πάρα πολύ άγχος. Αυτοί οι δύο λόγοι είναι αρκετοί για να κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να λάβουν Hygetropin HGH, αλλά τα οφέλη δεν σταματούν εκεί. Αυτό το φάρμακο μπορεί επίσης να βοηθήσει εκείνους που προσπαθούν να χάσουν βάρος. Το κλειδί για την απώλεια βάρους είναι πολύ να τρώτε λιγότερο και να ασκείστε περισσότερο. Hygetropin HGH μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να επιτύχουν τους στόχους απώλειας βάρους τους γρηγορότερα. Αυτό το φάρμακο μπορεί να βοηθήσει στην επιτάχυνση της διαδικασίας ανάπτυξης των μυών, έτσι ώστε το σώμα να χάνει λίπος γρηγορότερα. Και οι δύο αυτές διαδικασίες βοηθούν ένα άτομο να χάσει βάρος.


Αν κάποιος επιλέγει να λάβει Hygetropin HGH, την ποιότητα ζωής του/ της θα βελτιωθεί σημαντικά. Οι άνθρωποι που επιλέγουν να πάρουν αυτό το φάρμακο μπορούν να απολαύσουν ένα καλύτερο μυαλό εργασίας και μπορούν ακόμη και να έχουν μια καλύτερη σεξουαλική ζωή. Βελτιωμένη πέψη, μείωσε τη χοληστερόλη, περισσότερη ενέργεια και λιγότερο λίπος είναι μόνο μερικά από τα πολυάριθμα οφέλη που ένα άτομο μπορεί να αποκομίσει από τη λήψη Hygetropin HGH. Οι άνθρωποι αναζητούν συνεχώς τρόπους για να κάνουν τον εαυτό τους να φαίνεται και να αισθάνεται νεότερος. Υγετροπίνη HGH μπορεί να βοηθήσει ένα άτομο να επιτύχει αυτόν τον στόχο.Εφαρμογές


· Απώλεια κυτταρίτιδας και ρυτίδων


· Κερδίζοντας μυς/χάνοντας παχιά/απώλεια βάρους


· Επιστροφή της σεξουαλικής δύναμης, της κίνησης και της ευχαρίστησης


· Ξεκούραστος ύπνος (ακόμη και για αϋπνίες)


· Βελτιωμένη διάθεση και αίσθηση ευεξίας


· Αποκατάσταση και ανάπτυξη χρώματος μαλλιών


· Επιστροφή ζωτικότητας, ενέργειας, αντοχής


· Βελτιωμένη μνήμη, εγρήγορση και συγκέντρωση


· Σημαντική αύξηση της οστικής πυκνότητας


· Βελτιωμένη όραση, χοληστερόλη και αρτηριακή πίεση


· Ταχύτερη ανάρρωση από τραυματισμούς


Σχετικά προϊόντα


Τζιντροπίνη-0501

(10iu*10vials)/εξάρτηση

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας

Κιγκτροπίνη-0502

(10iu*10vials)/εξάρτηση

100iu μιας εξάρτησης

Ταϊτροπίνη-0503

(10iu*10vials)/εξάρτηση

100iu μιας εξάρτησης

Υγετροπίνη-0504

(10iu*10vials)/εξάρτηση

100iu μιας εξάρτησης

Υγετροπίνη-0505

(10iu*10vials)/εξάρτηση

100iu μιας εξάρτησης

Ριτροπίνη -0506

(10iu*10vials)/εξάρτηση

100iu μιας εξάρτησης

Ρεντροπίνη -0507

(10iu*10vials)/εξάρτηση

100iu μιας εξάρτησης

Ανσομόνη-0508

(10iu*10vials)/εξάρτηση

100iu μιας εξάρτησης

HGH (Πράσινο, κίτρινο, μαύρο, κόκκινο, καφέ, μπλε κορυφές)-0509

(10iu*10vials)/εξάρτηση

100iu μιας εξάρτησηςΣυμβουλές γυμναστικής~~

Την τελευταία φορά που εισαγάγαμε ποια αερόβια άσκηση και αναερόβια άσκηση, πιστεύω ότι ο καθένας έχει μια βαθύτερη κατανόηση της αερόβιας άσκησης και της αναερόβιας άσκησης, σήμερα, ας μιλήσουμε για το πόσο καιρό χρειάζεται για την αερόβια άσκηση να αρχίσει να καταναλώνει λίπος;

Το δίκτυο αναζήτησης θα διαπιστώσει ότι υπάρχουν πολλά μέρη που μπορούν να επιτύχουν καύση λίπους για μισή ώρα, αλλά επισημαίνεται επίσης ότι αυτή είναι μια λανθασμένη δήλωση. Η Αμερικανική Αθλητική Ένωση διεξήγαγε μια μελέτη στην οποία το χέρι του υποκειμένου εμφυτεύτηκε στον ανιχνευτή. Μετά την έναρξη της άσκησης, η γλυκόζη στο αίμα καταναλώθηκε στην αρχή του πρώτου λεπτού. Μετά από 10 λεπτά άσκησης, προστέθηκε ροή αίματος στον λιπώδη ιστό, υποδεικνύοντας ότι το λίπος άρχισε να καίγεται και ο λιπώδης ιστός ήταν αίμα. Η ροή έφτασε στο υψηλότερο επίπεδό της σε 30 λεπτά άσκησης. Ακόμα κι αν η άσκηση σταματήσει, η υψηλότερη συγκέντρωση της λιπώδους ροής αίματος ιστού μπορεί να συνεχιστεί για 6 ώρες.


Πόσος χρόνος χρειάζεται για να αρχίσει η αερόβια άσκηση να καταναλώνει λίπος;


Η αερόβια γενικά δεν διαρκεί τόσο πολύ, πολλοί άνθρωποι τελειώνουν σε περίπου 20 λεπτά, δεν είναι η ώρα να ακολουθήσουν αερόβια άσκηση, να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στην κατάσταση της αερόβιας διαδικασίας! Νιώθω πολύ άνετα όταν τρέχω. Θα τρέξω για λίγο ακόμα. Αν ο κοιλιακός πόνος ή τα πόδια μου είναι άβολα, θα επιβραδύνω αμέσως, τότε σταμάτα. Δεν μπορώ να βλάψω το σώμα μου εξαιτίας αυτού. Επιπλέον, επιδιώκουμε τους εαυτούς μας. Υγεία.

Η ένταση της άσκησης είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας. Η απώλεια βάρους άσκησης είναι για να προωθήσει την κατανάλωση ενέργειας. Για την ίδια στιγμή άσκηση, η ένταση της κατανάλωσης ενέργειας είναι σίγουρα πολύ μικρότερη από την ένταση, οπότε το αποτέλεσμα απώλειας βάρους είναι πιο προφανές.

Είναι αναμφισβήτητα πολύ ηλίθιο να βασίζεστε στη διατροφή και πολλή αερόμπικ για να χάσετε βάρος. Είναι επίσης πολύ εύκολο να συναντήσετε σημεία συμφόρησης. Η απλούστερη και πιο αγενής μέθοδος είναι η αερόβια και αναερόβια διαλείπουσα εκπαίδευση. Όπως και η μέθοδος εκπαίδευσης HIIT είναι ένας καλός τρόπος για τη μείωση του λίπους. Θεωρητικά, η αναερόβια προάγει το μεταβολισμό, η αερόμπικ τονίζει το σώμα, αυξάνει την όρεξη και προάγει τα αποθέματα λίπους. Ο συνδυασμός των δύο είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος μείωσης του λίπους. Σε γενικές γραμμές, απώλεια λίπους δεν σημαίνει άμυαλη αερόβια εκπαίδευση. Επιπλέον, η αναερόβια εκπαίδευση όχι μόνο βελτιώνει την αποτελεσματικότητα μείωσης του λίπους, αλλά βοηθά επίσης στη διαμόρφωση του σώματος. Όταν το λίπος μειώνεται, θα βρεθείτε με έναν καλό μυ.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να αρχίσει η αερόβια άσκηση να χρησιμοποιεί λίπος; Οι φίλοι που θέλουν να χάσουν λίπος δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το αν ο χρόνος άσκησής τους φτάνει τα 30 λεπτά και να δοκιμάσουν το καλύτερό τους. Όσο είστε πρόθυμοι να ανοίξετε τα πόδια σας, θα κάψετε λίπος και θα βελτιώσετε αργά τον αερόβιο χρόνο σας βήμα προς βήμα. Μην σκέφτεστε πόσα λεπτά και λεπτά για να τα κάνετε όλα ταυτόχρονα, ακριβώς όπως η συσσώρευση της γνώσης, είναι λίγο φορτωμένο.Στοιχεία επικοινωνίας

Mailbox:sales@rongxinbio.com για επιχειρήσεις

Skype:sales@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-18729210590
Hot Tags: hygetropin hgh 100iu/kit, Κίνα, εργοστάσιο, χονδρικό εμπόριο, υψηλός - ποιότητα, αγοράζει, σωματοτροπίνη, καυτή πώληση, προς πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like