Ριπτροπίνη 10iu*10βιάλες

Ριπτροπίνη 10iu*10βιάλες

Όνομα:Ριπτροπίνη HGH
Χώρα προέλευσης: Κίνα
Κατασκευάζεται από: 2009 – Παρόν
Τιμή: $1.3 - $3 ανά IU
Πηγή: 1000kits
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τι είναι riptropin 100iu hgh?

Χώρα προέλευσης: Κίνα

Κατασκευάζεται από: 2009 – Παρόν

Τιμή: $1.3 - $3 ανά IU

Πηγή: 1000kits

Riptropin είναι ένα από τα πολλά re-branded γενική αυξητική ορμόνη μάρκες. Πωλείται αποκλειστικά στη μαύρη αγορά (κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο). Παράγεται από εργαστήριο στην Κίνα. Οι χρήστες ανατροφοδότηση για riptropin hgh είναι καλό, και στις περισσότερες από τις χώρες της ΕΕ, οι άνθρωποι είναι πολύ σαν αυτό, especailly στην Τσεχική Δημοκρατία, Σλοβακία, Βρετανία, Γερμανία, Ισπανία ... Χώρες. Έχει δοκιμαστεί ως 191 ακολουθία αμινοξέων το ίδιο με τη δική αυξητική ορμόνη του ανθρώπινου σώματος.

Riptropin hgh price

Riptropin hgh Χρήση:


Riptropin μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλές θεραπείες, όπως:

1.It μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις έλλειψης φυσικής αυξητικής ορμόνης σε παιδιά και ενήλικες.

2.It μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις όπου τα φυσιολογικά επίπεδα της αυξητικής ορμόνης παράγονται, αλλά πάνω από τα φυσιολογικά επίπεδα είναι επιθυμητά.

3.In παιδιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν παράγεται έλλειψη φυσικής αυξητικής ορμόνης, ως εκ τούτου, προβλήματα ανάστημα μπορεί να προκύψουν έτσι Riptorpin μπορεί να δοθεί ως βοήθημα για την αύξηση της ανάπτυξης των παιδιών.

4.In ενήλικες μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις στις οποίες η φυσική αυξητική ορμόνη έχουν μειωθεί.

5.It μπορεί να αυξήσει τη μυϊκή μάζα, να μειώσει το σωματικό λίπος και να βελτιώσει το δέρμα ελαστικά και να μειώσει τις ρυτίδες.

6.Other οι επεξεργασίες στις οποίες Riptropin μπορεί να χρησιμοποιηθεί είναι σύνδρομο Turner, μεταμοσχεύσεις οργάνων, εγκαύματα και τραύματα.

riptropin for saleriptropin for sale

Στοιχεία επικοινωνίας

mailbox:sales@rongxinbio.com για επιχειρήσεις

Skype:sales@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-18729210590
Hot Tags: Riptropin 10iu*10vials, Κίνα, εργοστάσιο, χονδρικό εμπόριο, υψηλής ποιότητας, αγοράστε, σωματοτροπίνη, καυτή πώληση, προς πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like