Εργοστάσιο Τιμή Melanotan 2 MT ΙΙ Peptide υγιή ανθρώπινη αυξητική ορμόνη ενέσιμες για Bodybuilding υψηλής καθαρότητας πάνω από 98% 10mg / φιαλίδιο

Protuct Όνομα: Melanotan 2 MT II Μοριακό Βάρος: 1024,18 Καθαρότητα (HPLC): 98,0% Εμφάνιση: Λευκή σκόνη Ενιαία Πρόσμειξης (HPLC): 0,5% max Αμινοξύ Σύνθεση: 10% της θεωρητικής Περιεχόμενο Πεπτιδίου (Ν%):> 80,0% Περιεκτικότητα σε νερό (Karl Fischer): Οξικό Περιεχομένου (HPIC): Ειδική στροφική ικανότητα (20 / D): -55,0 ~ -65,0 (c = 1 1% HAc) συσκευασία: (10mg / φιαλίδιο, 10vial / κιτ)
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εργοστάσιο Τιμή Melanotan 2 MT ΙΙ Peptide υγιή ανθρώπινη αυξητική ορμόνη ενέσιμα Για Bodybuilding υψηλής καθαρότητας πάνω από 98% 10mg / φιαλίδιο


λεπτομέρειες προιόντος

Προϊόν κύρια στοιχεία:

Protuct Όνομα: Melanotan 2 MT II

Ακολουθία: Ac-NLE-c [ASP-His-D-Phe-ARG-TRP-LYS] -ΝΗ2 Χημική Bridge Asp2-Lys7

Cas αριθ .: 121062-08-6
Μοριακός Τύπος: C50H69N15O9

ΚΥΡΙΑ:
图片1.png

Μοριακό Βάρος: 1024,18
Καθαρότητα (HPLC): 98,0%
Εμφάνιση: Λευκή σκόνη
Ενιαία Πρόσμειξης (HPLC): 0,5% max
Αμινοξύ Σύνθεση: 10% της θεωρητικής
Περιεχόμενο Πεπτιδίου (Ν%):> 80,0%
Περιεκτικότητα σε Νερό (Karl Fischer): <8,0%
Οξικό Περιεχόμενο (HPIC): <10,0%
Ειδική στροφική ικανότητα (20 / D): -55,0 ~ -65,0 (c = 1 1% HAc)
συσκευασία: (5mg ή 10mg / φιαλίδιο, 10vial / κιτ)

Συσκευασία: Bubble / αλουμινίου τσάντα φύλλο / κουτί

Μέθοδος ναυτιλίας: EMS, DHL, UPS, TNT ή FEDEX

Ο χρόνος παράδοσης: 1working ημέρα μετά από λάβετε την πληρωμή

Άφιξη Χρόνος: 4-7 ημέρες

Τρόπος πληρωμής: Western Union, MoneyGram, Τραπεζική Κατάθεση και paypal.

Melanotan ΙΙ επίσης γνωστή ως PT-141 αναπτύχθηκε από ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα College of Medicine. Melanotan II είναι μια αναλογική της ορμόνης διέγερσης ορμόνη πεπτίδιο άλφα-μελανοκυττάρων (α-ΜδΗ), αυτή η ορμόνη παρέχει μία θεραπευτική μαύρισμα με την ικανότητα να μειώσει τον κίνδυνο του καρκίνου του δέρματος, (MSH) παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση της σεξουαλικής διέγερσης στην άντρες και γυναίκες. Melanotan ΙΙ έχει επιπλέον ως αποτέλεσμα της μείωσης του σωματικού λίπους μάζας. Melanotan ΙΙ Πρόκειται για ένα κυκλικό ανάλογο lactyam της αλφα-ΜδΗ με την αλληλουχία αμινοξέων Αο-ΝΙε-κυκλο [Asp-His-D-Phe-Arg-Trp-Lys] -ΝΗ2.

Melanotan II είναι σε μια κατηγορία των πεπτιδικών ορμονών γνωστή ως μελανοκορτίνες (MCs). Μελανοκορτινών (MCs) είναι πολυλειτουργικές πεπτιδικές ορμόνες που ρυθμίζουν μια ποικιλία φυσιολογικών λειτουργιών. Οι MCs έχουν εμπλακεί σε σεξουαλική λειτουργία σε ζώα.


περιγραφή προϊόντος

Melanotan II συντέθηκε για πρώτη φορά στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα. Έρευνες ήξερε εκεί που ONC από τις καλύτερες άμυνες κατά του καρκίνου του δέρματος μελανίνης ενεργοποιούνται στο δέρμα, ένα μαύρισμα. Υπέθεσαν ότι ένας αποτελεσματικός τρόπος για τη μείωση των ποσοστών καρκίνου του δέρματος στους ανθρώπους θα ήταν να προκαλέσει το φυσικό σύστημα χρωστική του οργανισμού να παράγει ένα προστατευτικό μαύρισμα πριν από την UV έκθεση. Φυσικώς απαντώμενα ορμόνη του σώματος MSH προκαλεί μελανογένεση, μια διαδικασία με την οποία τα κύτταρα χρωστικής του δέρματος (μελανοκύτταρα) παράγουν χρωστική του δέρματος (μελανίνη). Θα δοκιμαστεί για να δούμε αν χορήγηση αυτού του ενδογενούς ορμόνης στον οργανισμό απ 'ευθείας θα μπορούσε να είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για να προκαλέσει ανήλιο μαύρισμα. Αυτό που διαπιστώθηκε ήταν ότι, ενώ φαίνεται να λειτουργεί, φυσικά MSH είχε πολύ μικρό χρόνο ημίσειας ζωής στο σώμα για να είναι πρακτικό ως θεραπευτικό φάρμακο. Έτσι, αποφάσισαν να βρουν μια πιο ισχυρή και σταθερή εναλλακτική λύση, η οποία θα ήταν πιο πρακτικό.

 

Μετά τη σύνθεση και διαλογή εκατοντάδες μορίων, οι ερευνητές με επικεφαλής τον Victor J. Hruby και Mac Ε Hadley, βρέθηκε ένα πεπτίδιο, [Nle4, D-Phe7] MSH, ότι ήταν approimately 1.000 φορές πιο ισχυρό από ό, τι το φυσικό MSH. Αυτοί που ονομάστηκε αυτό το νέο μόριο του πεπτιδίου, «Melanotan» (αργότερα Melanotan-1, σήμερα γνωρίζουμε ως afamelanotide). Μπορούν στη συνέχεια αναπτύχθηκε ένα άλλο ανάλογο, Ac-Nle-κυκλο [Asp-His-D-Phe-Arg-Trp-Lys] -ΝΗ2), το οποίο ονόμασαν "Melanotan" μαυρίσματος Ενέσεις. Οι επιστήμονες ήλπιζαν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα πεπτίδια για την καταπολέμηση του μελανώματος με διέγερση φυσικό μηχανισμό μελάγχρωσης του σώματος για να δημιουργήσει ένα μαύρισμα χωρίς πρώτα να χρειάζεται έκθεση σε επιβλαβή επίπεδα της υπεριώδους ακτινοβολίας. Αυτό με τη σειρά του, θα υποτεθεί, θα μπορούσε να μειώσει την πιθανότητα καταστροφής του δέρματος που μπορεί τελικά να οδηγήσει σε καρκίνο του δέρματος.

 

Μια πιλοτική φάση Ι των κλινικών δοκιμών που διεξάγονται σε τρεις άντρες από το Σώμα των Medacine, Φαρμακολογίας Τμήμα, Πανεπιστήμιο της Αριζόνα στο Tucson της Αριζόνα pulished το 1996 ανέφερε ότι, «Melanotan» μαυρίσματος Ενέσεις έχει δραστηριότητα μαυρίσματος στον άνθρωπο όταν χορηγείται μόνο το 5 χαμηλές δόσεις κάθε δεύτερη μέρα με υποδόρια ένεση.»Οι ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν ήταν ήπια ναυτία και ένα“τέντωμα και χασμουρητό συγκρότημα”που συσχετίζεται με αυθόρμητες στύσεις του πέους.

 

Το Τμήμα Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου της Αριζόνα College of Medacin δημοσιεύθηκε το 1998, που συμμετείχαν 10 άνδρες οι οποίοι έπασχαν από ψυχογενή στυτική δυσλειτουργία. Η δίκη τους κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι, «Melanotan» μαυρίσματος ενέσεις είναι ένας ισχυρός εμπνευστής της στύσης σε άνδρες με στυτική pyschogenic dydfunction και έχει διαχειρίσιμες παρενέργειες σε δόση 0.025mg / kg.

 

Μια κλινική μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2000 από 20 άνδρες με ψυχογενή και οργανικά στυτική δυσλειτουργία που διεξάγεται στο Τμήμα Ουρολογίας του Πανεπιστημίου της Αριζόνα College of Medacin κατέληξε, «ότι Melanotan ΙΙ μαυρίσματος ενέσεις είναι ένας ισχυρός εμπνευστής του πέους στύσης στους άνδρες με ecrectile δυσλειτουργία.


Σχετικά προϊόντα

όνομα προϊόντος

Προσδιορισμός

όνομα προϊόντος

Προσδιορισμός

10Vials = 1Kit

10Vials = 1Kit

CJC-1295 χωρίς ΕΑΒ

2mg

εξαρελίνης

2mg

CJC-1295 με ΕΑΒ

2mg

Ipamorelin

2mg

GHRP-2

5mg

σερμορελίνη

2mg

GHRP-6

5mg

Melanotan ΙΙ

10mg

HGH Τμήμα 176-191

2mg

PT-141

10mg

HGH

10 IU

TB-500

10mg

HGH

8iu

TB-500

5mg

HGH

6iu

TB-500

2mg

HGH

περιείχε 4 IU

PEG MGF

2mg

Jintropin HGH

10 IU

MGF

2mg

Kigtropin HGH

10 IU

ΕΡΟ (ερυθροποιητίνη)

3Kiu

Hygetropin HGH

10 IU

GDF-8

1 mg

ΛΣ

5Kiu

DSIP

5mg

ΛΣ

2Kiu

SNAP-8

5mg

IGF-1 LR3

1 mg

Selank

5mg

IGF-1 LR3

0.1 mgΠληροφορίες επαφής

sales@rongxinbio.com


Rongxin Bio-Tech εταιρείας Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα για εσάς

1. Ποιότητα: όλα τα προϊόντα που παράγονται υπό GMP, καθαρότητα άνω του 99%.
2. Πιο ανταγωνιστική τιμή από το εργοστάσιο άμεσα.
3. Προσαρμοσμένη: αποδεχθούν, θα παράσχει την υπηρεσία ΚΑΕ για τα πεπτίδια, hgh, στεροειδών πρώτες σκόνες και άλλα προϊόντα.
4. Άμεση ημέρα παράδοσης: αποστολή θα γίνει εντός 3 εργάσιμων ημερών μετά από λάβετε την πληρωμή.
5. Ασφαλής ναυτιλία: φούσκα + Τσάντα αλουμινίου + κουτί
6. Τρόποι πληρωμής: γραμμάριο χρημάτων, Δυτική Ένωση, T / T εκ των προτέρων ή την πληρωμή με τραπεζική μεταφορά.


Πώς να Προχωρήστε παραγγελίες σας;

Βήμα 1

Κατά την πρώτη, παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω το όνομα προϊόντων και την ποσότητα που χρειάζεστε, καθώς και τη χώρα προορισμού.

Βήμα 2

Θα σας στείλουμε τιμές των προϊόντων μας και να προσφέρουμε την κατάλληλη μέθοδο αποστολής για την αναφορά σας.

Βήμα 3

Μπορείτε να επιβεβαιώσετε την παραγγελία και να πληρώνουν μας χρήματα εκ των προτέρων και να μας πει τις λεπτομέρειες αποστολής, συμπεριλαμβανομένων επαφή με άτομο / εταιρεία, τη διεύθυνση, τον αριθμό του κινητού, ταχυδρομικός κώδικας και ειδικές απαιτήσεις σας.

Βήμα 4

Αγροτεμάχιο θα κανονιστεί εντός 12 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής σας .Και αριθμός καταδίωξης θα σας δοθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών.

Βήμα 5

Προσφέρουμε μετά την πώληση εξυπηρέτηση μετά την παραλαβή δεμάτων.

 

Συσκευασία και αποθήκευση

1. 25kgs / τύμπανο, εσωτερικό με διπλή πλαστική σακούλα, 1 ~ 20kg από φύλλο αλουμινίου σάκου κενού.

2. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό καλά κλειστό δοχείο, να κρατήσει μακριά από την υγρασία και έντονο φως / θερμότητα.

3. Διάρκεια ζωής: Τρία χρόνια κάτω από καλά την κατάσταση αποθήκευσης.

公司简介需用图片3.jpgΑποστολή και Πληρωμή

1. Μικρό πακέτο στείλετε από το EMS, UPS, FedEx, DHL, e-εξπρές, κλπ.

2. Το φορτίο στείλει αεροπορικώς ή δια θαλάσσης είναι όλες διαθέσιμες.

3. Ο χρόνος παράδοσης περίπου 7 εργάσιμες ημέρες Αεροπορικώς, 15 ημέρες Από τη θάλασσα.

4. Η πληρωμή διαθέσιμα για Western Union, Moneygram, τραπεζικό έμβασμα ή TT εκ των προτέρων, κ.λπ.

图片10.png


Τα πιστοποιητικά μας

图片11.png


Το εργοστάσιό μας


图片4.png


Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχείρηση γραμματοκιβώτιο: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18220537895


Αν είστε ικανοποιημένοι με το εργοστάσιό μας μελανοτάνη τιμή 2 mt ii πεπτίδιο υγιή ανθρώπινη αυξητική ορμόνη ενέσιμα για bodybuilding υψηλής καθαρότητας πάνω από 98% 10mg / φιαλίδιο, ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε με το εργοστάσιό μας. Εκπληκτική υψηλής ποιότητας, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σωματοτροπίνη προς πώληση θα πρέπει να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Παρακαλώ να είναι ελεύθεροι να αγοράζουν ή χονδρικής το ζεστό πώληση προϊόντων από εμάς.

Εξεταστική