PEG-MGF 2mg * 10 φιαλίδια

PEG-MGF 2mg * 10 φιαλίδια

Όνομα προστασίας: PEG-MGF
M.F.:C121H200N42O39
Καθαρότητα (HPLC): 98,0%
Σύνθεση αμινοξέων: ± 10% της θεωρητικής
Περιεκτικότητα σε πεπτίδια (N%): ≥80,0%
Ειδική περιστροφή: (20 / D) -55,0 ~ -65,0 ° (c=1 1% HAc)
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

PEG-MGF 2mg * 10 φιαλίδια


λεπτομέρειες προιόντος

Κύριες πληροφορίες PEG MGF:

Όνομα προστασίας: PEG-MGF
Ψευδώνυμο: PEG-Suc-YQPPSTNKNTKSQ (d) R (d) RKGSTFEEHK-NH2; PEG-Suc-Tyr-Gln-PRO-PRO-Ser-Thr-Asn-Thr-Lys-Ser-Gln-D-Arg-Lys-Gly-Ser-Thr-Phe-Glu-Glu-His-Lys-NH2
M.F.: C121H200N42O39
Καθαρότητα (HPLC): 98,0%
Ενιαία πρόσμειξη (HPLC): ≤0,5%
Σύνθεση αμινοξέων: ± 10% της θεωρητικής
Περιεκτικότητα σε πεπτίδια (N%): ≥80,0%
Περιεκτικότητα σε νερό (Karl Fischer): ≤8,0%
Περιεχόμενο οξικού (HPLC): ≤10,0%
Ειδική περιστροφή: (20 / D) -55,0 ~ -65,0 ° (c=1 1% HAc)
MS (ESI): Συνεπής
Ισορροπία μάζας: 95,0 ~ 105,0%
Βακτηριακές ενδοτοξίνες: EU5 EU / mg
Συσκευασία: 2mg / φιαλίδιο, 10 φιαλίδια / κιτ
Εμφάνιση: Λευκή σκόνη

Συσκευασία: Τσάντα / κουτί από φυσαλίδες / αλουμίνιο

Μέθοδος αποστολής: EMS, DHL, UPS, TNT ή FEDEX

ΤΙΜΗ παράδοσης: 1 εργάσιμη ημέρα μετά τη λήψη της πληρωμής

Ώρα άφιξης: 4-7 ημέρες

Τρόπος πληρωμής: Western Union, MoneyGram, Τραπεζική μεταφορά και paypal.

Χρήση: Φαρμακευτικά ενδιάμεσα.


peg mgf 2mgpeg mgf 5mg


Τι είναι το PEG MGF (πεγκυλιωμένος mechano αυξητικός παράγοντας);


MGF που είναι πεγκυλιωμένο GG, που σημαίνει ότι έχει την προσθήκη πολυαιθυλενογλυκόλης - ένα μη τοξικό πρόσθετο που αύξησε τον χρόνο ημιζωής του MGF από λεπτά σε ώρες. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήσεις και η ευελιξία του το κάνουν μια τεράστια προσθήκη στο οπλοστάσιο bodybuilders. Το βρήκα πιο αποτελεσματικό, καθώς τα αποτελέσματά του είναι συστηματικά, αυτό σημαίνει ότι έχουν αποτέλεσμα σε ολόκληρο το σώμα, όπου ο μυς έχει υποστεί βλάβη ή έχει αρρωστήσει.


Δόσεις και χρήση PEG-MGF:


Χρησιμοποιώντας PEG MGF σε κύκλο ή εκτός κύκλου, θα αντιμετωπίσετε ανάκαμψη που είναι πολύ ανώτερη από οποιοδήποτε γενικό πεπτίδιο διαθέσιμο. Ακριβώς όπως τα κανονικά πεπτίδια, θυμηθείτε ότι το PEG MGF έρχεται με τη μορφή λευκής λεπτής σκόνης που πρέπει να ανασυσταθεί με βακτηριοστατικό νερό και να διατηρηθεί στο ψυγείο.


Το PEG MGF δεν χρειάζεται να χορηγείται συστηματικά λόγω της μακράς ημιζωής του (αρκετές ημέρες). Θα κυκλοφορήσει το σώμα σας δεσμευμένο στους υποδοχείς όπου έχει σημειωθεί βλάβη των μυϊκών ιστών. Η διοίκηση θα πρέπει να είναι χρονομετρημένη μετά την προπόνηση ή τις ημέρες ανάρρωσης όταν σκοπεύετε να ξεκουραστείτε. Δεδομένου ότι ο mechano αυξητικός παράγοντας είναι μια παραλλαγή του IGF-1, δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την προ-προπόνηση MGF επειδή θα πρέπει να αγωνιστεί για τη θέση με τον IGF-1 καθώς και οι δύο προσπαθούν να συνδεθούν στον ίδιο υποδοχέα. Το IGF-1 έχει πολύ ισχυρότερη συγγένεια για σύνδεση με το MGF.


Πού να αγοράσετε peg mgf; Pls email sales@rongxinbio.comαπευθείας. Το πεπτίδιο Peg mgf είναι πολύ ζεστό και είναι&# 39, πολύ δημοφιλή προϊόντα.

Σχετικές λέξεις-κλειδιά:

μανταλάκι-mgf

pegmgf


Σχετικά προϊόντα

Όνομα προϊόντων

Προσδιορισμός

Μορφή

RR0401-GHRP-6

5mg / φιαλίδιο

Λευκή λυοφιλισμένη σκόνη

RR0402-GHRP-2

5mg / φιαλίδιο

Λευκή λυοφιλισμένη σκόνη

RR0403-Ιπαμορελίνη

5mg / φιαλίδιο

Λευκή λυοφιλισμένη σκόνη

RR0404-Μελανοτάνη Ι

10mg / φιαλίδιο

Λευκή λυοφιλισμένη σκόνη

RR0405-CJC-1295 (DAC)

2mg / φιαλίδιο

Λευκή λυοφιλισμένη σκόνη

RR0406-CJC-1295 w / o DAC

2mg / φιαλίδιο

Λευκή λυοφιλισμένη σκόνη

RR0407-Frag (176-191)

5mg / φιαλίδιο

Λευκή λυοφιλισμένη σκόνη

RR0408-MGF (IGF-1Ec)

2mg / φιαλίδιο

Λευκή λυοφιλισμένη σκόνη

RR0409-PT-141 (Βρεμελανοτίδη)

10mg / φιαλίδιο

Λευκή λυοφιλισμένη σκόνη

RR0410-Εξαρελίνη

2mg / φιαλίδιο

Λευκή λυοφιλισμένη σκόνη

RR0411-Thymosin Beta 4 (TB4) 2mg Μοντέλο: TB-500

2mg / φιαλίδιο

Λευκή λυοφιλισμένη σκόνη

RR0412-MT-II

10mg / φιαλίδιο

Λευκή λυοφιλισμένη σκόνη

RR0413-Sermorelin

2mg / φιαλίδιο

Λευκή λυοφιλισμένη σκόνη

RR0414-PEG-MGF

2mg / φιαλίδιο

Λευκή λυοφιλισμένη σκόνη

RR0415-Οξυτοκίνη

2mg / φιαλίδιο

Λευκή λυοφιλισμένη σκόνη

RR0416-τριπτορελίνη

100 μg / φιαλίδιο

Λευκή λυοφιλισμένη σκόνη

RR0417-ghrh

2mg / φιαλίδιο

Λευκή λυοφιλισμένη σκόνη

RR0418-BPC 157

1mg / φιαλίδιο

Λευκή λυοφιλισμένη σκόνη

RR0419-IGF LR3 100mcg

0,1 mg / φιαλίδιο

Λευκή λυοφιλισμένη σκόνη

RR0420-IGF DES 1 mg

1mg / φιαλίδιο

Λευκή λυοφιλισμένη σκόνη

RR0421-Φολιστατίνη

1mg / φιαλίδιο

Λευκή λυοφιλισμένη σκόνηΣυμβουλές γυμναστικής ~~


Συμβουλές για απώλεια βάρους: 7 μεγάλες συμβουλές για απώλεια βάρους!

1, το βάρος που χάθηκε δεν είναι μείον λίπος, τα δύο δεν μπορούν να είναι ίσα

Οι διαφημίσεις απώλειας βάρους συχνά κάνουν τους ανθρώπους να αισθάνονται αποσπασμένοι, αλλά καμία από αυτές δεν μπορεί να εγγυηθεί πλήρως ότι χάνουν καθαρό λίπος. Περίπου το 50-60% του σώματός μας είναι νερό και ένα άλλο 0-30% είναι οστά και μυς. Το υπόλοιπο 15-25% είναι λίπος. Επομένως, ακόμη και μετά από μεγάλη ποσότητα ιδρώτα και απώλεια βάρους μετά τον ατμό στη σάουνα, αντιπροσωπεύει μόνο μείωση του νερού του σώματος και δεν μειώνει το υπερβολικό λίπος. Εάν μπορεί πραγματικά να κάνει το λίπος να χάσει 10 κιλά, η αλλαγή του σχήματος του σώματος μπορεί να φανεί με μια ματιά, αλλά στην πραγματικότητα, πολλές αλλαγές των 10 κιλών δεν είναι μεγάλες, δείχνει μόνο ότι η περιεκτικότητα σε λιπαρά είναι μειωμένη.


2. Πόσος χρόνος χρειάζεται για να χάσετε 20 κιλά καθαρού λίπους;

Τα διαφορετικά βάρη χρειάζονται λιγότερο χρόνο. Εάν ένα άτομο με 160 κιλά θέλει να χάσει 20 κιλά, πρέπει να οδηγήσει ένα ποδήλατο 100 ωρών ή να πάρει έναν δρόμο 270 ωρών, να τρέξει για 110 ώρες ή να παίξει τένις για 145 ώρες. Κάποιος μπορεί να σας αφήσει να χάσετε 20 κιλά καθαρού λίπους, είναι να δείτε το φως.

3. Πού θέλετε να ασκηθείτε όταν είστε αδύναμοι;

Αυτό το είδος κατάστασης είναι γενικά ανύπαρκτο, επειδή η συσσώρευση λίπους είναι γύρω, το αρσενικό είναι η ταχύτερη συσσώρευση της κοιλιάς και το θηλυκό είναι η μεγαλύτερη συνεδρίαση, με αποτέλεσμα την ταχύτερη συσσώρευση των γλουτών, της κάτω κοιλιακής χώρας και των οσφυϊκών σπονδύλων , ακολουθούμενα από τα άκρα Έτσι, η απώλεια βάρους είναι ολόκληρο το σώμα, όχι όπου θέλετε να χάσετε βάρος.

4. Μπορεί η γιόγκα να χάσει πραγματικά βάρος;

Η γιόγκα έχει μια καλή βοήθεια για την απώλεια βάρους, αλλά είναι μόνο μια βοηθητική, μακροχρόνια επιμονή θα έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια βάρους, αλλά η γιόγκα είναι συνήθως μόνο το τέντωμα των μυών, το τέντωμα μετά την άσκηση είναι καθαρό τέντωμα, το μεγαλύτερο μέρος της γιόγκα είναι στατικό και θέλετε να χάσετε βάρος.


5, τα χάπια διατροφής δεν πρέπει να τρώνε!

Τα περισσότερα από τα χάπια διατροφής που έχουμε δει τώρα αποκλείουν τα κόπρανα. Στις τουαλέτες, μπορεί να δείτε μια μικρή αλλαγή στο σωματικό βάρος, αλλά το σχήμα του σώματος δεν θα αλλάξει, επειδή το λίπος σας δεν έχει χαθεί. , υπάρχει λίπος στο δέρμα, πώς μπορεί να είναι εύκολο να χάσετε φάρμακα; Καταστρέφει επίσης το εντερικό περιβάλλον και δεν αξίζει το κερί.

Εάν υπάρχει ένα είδος χάπι διατροφής που μπορεί να μειώσει το λίπος, τότε αυτή η εταιρεία σίγουρα θα ενημερώσει όλους, αλλά όχι, έτσι τα περισσότερα από τα χάπια διατροφής είναι καθαρτικά.

Τα χάπια διατροφής δεν μπορούν να καταναλωθούν. Υπάρχουν μόνο δύο τρόποι για να χάσετε βάρος. Το ένα είναι η λιποαναρρόφηση, η οποία είναι η εξαγωγή του λίπους. Το αποτέλεσμα είναι ότι το δέρμα θα χαλαρώσει γρήγορα και θα αποτελέσει πιθανό κίνδυνο για το σώμα. Δεύτερον, το λίπος μετατρέπεται σε ενεργειακό μεταβολισμό, που είναι περισσότερη άσκηση. Η άσκηση είναι ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε βάρος.

6, το βάρος δεν υπερβαίνει ή ακόμα και χαμηλότερο από το κανονικό πρότυπο, γιατί φαίνεται να είναι παχύ;

Για να κρίνουμε εάν ένα άτομο είναι παχύσαρκο, συνήθως όχι από την εμφάνιση, αλλά για να δούμε αν η αναλογία του σωματικού λίπους του είναι ανώτερη. Γενικά, το 15% των ανδρών είναι κατάλληλο, περισσότερο από 18% υπερβαίνει το κανονικό, περισσότερο από το 25% είναι παχύσαρκο. Το 22% είναι κατάλληλο για γυναίκες, περισσότερο από το 25% είναι υπερβολικό και περισσότερο από το 30% είναι παχύσαρκο. Το ίδιο είναι 1,8 μέτρα και 250 λίβρες, το σχήμα σώματος των δύο ατόμων&# 39 είναι εντελώς διαφορετικό, επειδή η αναλογία σωματικού λίπους του μεγάλου ατόμου λίπους είναι μεγαλύτερη από 50% και η αναλογία σωματικού λίπους του bodybuilding είναι μικρότερη από 4 %. Αυτό το παράδειγμα είναι μόνο για καλύτερη απεικόνιση της αναλογίας σωματικού λίπους. Για ένα άτομο ύψους 1,8 μέτρων και 250 κιλών, υπάρχουν πολλοί τύποι σώματος. Η διαφορά είναι στην αναλογία σωματικού λίπους.

Έτσι, εάν αισθάνεστε ότι έχετε πολύ καλό βάρος, αλλά φαίνετε παχύσαρκοι, είναι επειδή η αναλογία λίπους στο σώμα σας είναι πολύ υψηλή, και όσο χαμηλότερη είναι η πυκνότητα λίπους, τόσο περισσότεροι άνθρωποι θα φαίνονται λίπος.

7. Τι είναι η υπολειπόμενη παχυσαρκία;

Η υποχωρητική παχυσαρκία αναφέρεται κυρίως στην εμφάνιση ενός καλά ισορροπημένου σώματος, αλλά το ήπαρ, το πάγκρεας, το στομάχι, τα έντερα και άλλα εσωτερικά όργανα έχουν συσσωρεύσει πολύ λίπος. Το πρώτο βήμα της μεθόδου αξιολόγησης: χρησιμοποιήστε τη μεζούρα για να μετρήσετε την αναλογία μέσης-ισχίου (λόγος μέσης-ισχίου=περιφέρεια μέσης και περιφέρεια ισχίου). Μέθοδος: Σταθείτε ευθεία, εισπνεύστε απαλά, χρησιμοποιήστε μια μεζούρα για να μετρήσετε την περιφέρεια της μέσης πάνω από τον ομφαλό και την πιο προεξέχουσα περιφέρεια του ισχίου. Εάν ο λόγος της μέσης προς το ισχίο ανδρών είναι 0,9 και το θηλυκό είναι πάνω από 0,8, αυτό δείχνει μια σπλαχνική περίσσεια. Βήμα 2: Προσπαθήστε να τσιμπήσετε γύρω από τον ομφαλό. Εάν μπορείτε να τσιμπήσετε εύκολα 2 cm, αυτό σημαίνει ότι το υποδόριο λίπος συσσωρεύεται. Εάν δεν μπορείτε να το τσιμπήσετε, αυτό σημαίνει ότι συσσωρεύεται πολύ λίπος στα εσωτερικά όργανα.

Εάν συμβαίνει αυτό, το μόνο που χρειάζεστε είναι να χάσετε λίπος και να αυξήσετε τους μυς σας. Ένα μείον ένα συν, το σώμα σίγουρα φαίνεται πιο συμμετρικό. Εάν δεν το διορθώσετε εγκαίρως, θα είναι εύκολο να γίνει παχυσαρκία παχύσαρκα μετά την ηλικία των 30 ετών. Συνήθως, τα άτομα που είναι σωματικά σε φόρμα δεν έχουν λίπος και οι γραμμές των χεριών και της κοιλιάς φαίνονται όμορφες, ακριβώς επειδή χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά και υψηλή περιεκτικότητα σε μυς. Η αναλογία φυσικής κατάστασης λίπους είναι 20%, η οποία είναι χαμηλότερη από την κανονική. Αλλά δεν είναι ότι όσο χαμηλότερη είναι η αναλογία σωματικού λίπους, τόσο το καλύτερο, το οποίο δεν ευνοεί την υγεία και εάν είναι σοβαρό, θα προκαλέσει δυσλειτουργία.
Στοιχεία επικοινωνίας

Εταιρική θυρίδα: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590
Hot Tags: peg-mgf 2mg * 10vials, Κίνα, εργοστάσιο, χονδρική, υψηλής ποιότητας, αγορά, σωματοτροπίνη, ζεστή πώληση, προς πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like