Πλεονεκτήματα της κλενβουτερόλης.

- Dec 19, 2017-

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της κλενβουτερόλης είναι ότι μπορεί να μειώσει δραματικά το κοιλιακό και σπλαχνικό λίπος, γεγονός που την καθιστά εξαιρετική επιλογή για κύκλους κοπής. Εκτός από αυτό, το μέλος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την υποβοήθηση της ανάκτησης όταν χρησιμοποιείται ως φάρμακο μετά τον κύκλο θεραπείας αμέσως μετά το τέλος ή προς το τέλος ενός στεροειδούς κύκλου.

Αυτό το μυστικό δίαιτας διασημοτήτων, που περιγράφεται ως φάρμακο θαύμα ως μια διαδρομή για το μέγεθος του μηδέν, θαυμάζεται ακόμη και για την ικανότητά του να βοηθάει τους αθλητές να διατηρούν τη δύναμη και την ένταση κατά τη διάρκεια έντονων προπονήσεων.

Η κλενβουτερόλη έχει επίσης τη δυνατότητα να προωθήσει σημαντικές και βιώσιμες βελτιώσεις στα επίπεδα μεταφοράς οξυγόνου στο σώμα και αερόβια ικανότητα. Μπορεί ακόμη και να διεγείρει το κεντρικό νευρικό σύστημα και να στοχεύει τους υποδοχείς βήτα-2 που προάγουν τη διέγερση της μυϊκής ανάπτυξης και τη βελτίωση της αποθήκευσης πρωτεϊνών στους μυς.

Clenbuterol_副本.jpg

Έχουμε επίσης τελειώσει τα προϊόντα δισκίων ------ Clenbuterol

QQ图片20171219161447.jpg

QQ图片20170315140316.jpg

Χονγκ Κονγκ Rongxin Biotech Co., Ltd. θα σας παρέχει υψηλής ποιότητας, Clenbuterol υψηλής καθαρότητας , γρήγορη ναυτιλία, και καλύτερες υπηρεσίες.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944