Η αερόβια άσκηση είναι η πρώτη επιλογή για μείωση του λίπους;

- Aug 25, 2017-

Η αερόβια άσκηση είναι η πρώτη επιλογή για μείωση του λίπους ;

Όταν μιλάμε για απώλεια βάρους, οι περισσότεροι άνθρωποι πρώτη αντίδραση είναι αερόβια άσκηση. Φαίνεται ότι η αερόβια άσκηση είναι συνώνυμη με την απώλεια βάρους ! Αλλά είναι πραγματικά μαγικό; Είναι η αερόβια άσκηση πραγματικά η καλύτερη επιλογή για τη μείωση του σωματικού σας λίπους;

146734350441600643.GIF

Στον αθλητικό κόσμο: "Το Cardio δεν καίει λίπος, ο μυς καίει λίπος, το αερόβιο δεν καίει λίπος, λίπος που καίει μυϊκά". - Αυτό είναι από το διάσημο εκπαιδευτή John Meadows ένα διάσημο απόσπασμα!

Όταν οι άνθρωποι θέλουν να χάσουν βάρος, αφαιρούν επίσης τους μύες, δεν μπορούν να κρατήσουν το ποσό των μυών, να γίνουν μόνο μικρότεροι από τους δικούς τους, αλλά όχι τόσο όμορφα, λιπαρά και όχι μείον πόσο.

263915-140I0152514.jpg

Η αερόβια άσκηση μπορεί να καταναλώνει θερμίδες, αλλά μόνο προς το παρόν!

Η ένταση άσκησης είναι χαμηλή, η στιγμή είναι η κατανάλωση μέρους της θερμότητας, η παρακολούθηση χωρίς συνεισφορά, δεν θα προκαλέσει αποτέλεσμα μετά την καύση, δεν θα αυξήσει τους μυς για να ενισχύσει την ικανότητα του σώματος να καταναλώνει θερμίδες!

Έξυπνο για να πραγματοποιήσετε αναερόβια εκπαίδευση, μπορείτε να χάσετε πιο γρήγορα περισσότερο λίπος και ταυτόχρονα να αυξήσετε τους μυς , επιτρέποντάς σας να βελτιώσετε τον βασικό μεταβολισμό. Για τη μείωση του λίπους είναι μια μακροπρόθεσμη σημασία!

Και σχεδιάζεται για αναερόβια άσκηση, η προπόνηση μυϊκής δύναμης μπορεί να σας βοηθήσει καλύτερα μείον λίπος.

240411-15012309113593_副本.jpg

Χονγκ Κονγκ Rongxin Biotech Co., Ltd. Θα σας παράσχει υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας Bodybuilding Fat Burning Ορμόνες , γρήγορη ναυτιλία, και καλύτερες υπηρεσίες.


Εάν χρειάζεστε το jintropin hgh, το kigtropin hgh, το hygetropin hgh ή άλλο brand hgh, καλωσορίζω στην έρευνα της εταιρείας μου.


Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944