Εισαγωγή στο Sustanon 250

- Jan 03, 2018-

Εισαγωγή στο Sustanon 250

(1) προπιονική τεστοστερόνη : ανήκουν στην ένεση τεστοστερόνης βραχείας δράσης, ο χρόνος μεταβολισμού είναι ταχύτερος από άλλες τεστοστερόνες και χρησιμοποιείται για την αύξηση της δύναμης και της μυϊκής μάζας. Η προπιονική τεστοστερόνη είναι μια ελαιώδης έγχυση τεστοστερόνης που λειτουργεί ταχύτερα από άλλες τεστοστερόνες όπως το Cypionate και Enanthate και αυξάνει αποτελεσματικά τη μυϊκή δύναμη και το πλάτος, ενώ οι σχετικές παρενέργειες της τεστοστερόνης είναι ελαφρώς λιγότερες από αυτές με Cypionate και Enanthate

TC -250 mg,TP-100 mg.jpg

(2) φαινυλοπροπιονική τεστοστερόνη : επίσης γνωστή ως προπιονικός φαινυλεστέρας. Το φαινυλοπροπιονικό απελευθερώνει ενεργό προσθετικό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τον κύκλο του προπιονικού οξέος. Λειτουργία και τεστοστερόνη παρόμοια, αλλά η απορρόφηση πρωτεΐνης προπιονική τεστοστερόνη είναι 12 φορές, ενώ ο αρσενικός ρόλος είναι 1,5 φορές εκείνος της προπιονικής τεστοστερόνης.

(3) isocaproate τεστοστερόνης : Από καθαρά ακαδημαϊκή άποψη, είμαι πραγματικά σε μια απώλεια για να εξηγήσω γιατί iso-hexanoates θα είναι διαφορετική από τους εξυλικούς εστέρες. Όπως ειπώθηκε, αυτό είναι επίσης μια άλλη μορφή εστεροποιημένης τεστοστερόνης, ή με άλλα λόγια, η τεστοστερόνη δεσμεύεται σε έναν ακόρεστο εστέρα λιπαρού οξέος για να καθυστερήσει την απελευθέρωσή του στο σώμα. Το Isocaproate απελευθερώνεται σύντομα όσον αφορά το enanthate. Η διάρκεια είναι ακόμα μικρή, με σημαντικά ορμονικά επίπεδα να συμβαίνουν για περίπου μια εβδομάδα.

(4) δεκανοϊκή τεστοστερόνη : Πρώτον, η δεκά (γενική νανδρολόνη) δεν παράγει μεγάλο μέρος των παρενεργειών οιστρογόνου ή ανδρογόνου. Αυτό συμβαίνει επειδή το deca έχει πολύ χαμηλό ρυθμό αρωματοποίησης (μετατρέπεται σε οιστρογόνο μέσω αρωματάσης), που αντιστοιχεί στο 20% περίπου της ταχύτητας της τεστοστερόνης. Αυτό το προϊόν χρησιμοποιείται κυρίως για διαταραχές πρωτεϊνικής ανεπάρκειας, όπως χρόνιες σπατάλες, πρόωρα παιδιά, υποσιτισμός, αδυναμία μετά από χειρουργική επέμβαση, απώλεια βάρους, απώλεια όρεξης, χρόνια διάρροια, αλλά και για κατάγματα που δύσκολα θεραπεύονται, οστεοπόρωση.

QQ图片20170316100339.jpgQQ图片20180103162619.jpg

QQ图片20170315140316.jpg

Χονγκ Κονγκ Rongxin Biotech Co., Ltd. θα σας παρέχει υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας

Sustanon 250 , γρήγορη ναυτιλία, και καλύτερες υπηρεσίες.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944