Η γυμναστική σας αντιμετώπισε τη συμφόρηση;

- Sep 18, 2017-

Η γυμναστική σας αντιμετώπισε τη συμφόρηση;

1 πρέπει να διασφαλίσει ότι οι κανόνες δράσης

Οι κανόνες δράσης είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της επίδρασης φυσικής κατάστασης, η μη τυποποιημένη δράση, ακόμη και αν η κατανάλωση μεγάλης σωματικής δύναμης δεν είναι βαθιά για να τονώσει τον μυ στόχο, το φυσικό αποτέλεσμα αύξησης μυών δεν θα είναι καλό, ενώ ασκεί τον κίνδυνο παραμόρφωσης τους μυς Η Για παράδειγμα, όταν κάνετε το πάγκο Τύπου, η δράση δεν είναι τυποποιημένη θα οδηγήσει σε δύναμη βραχίονα είναι πολύ μεγάλη, και το pectoralis σημαντικό μυ δεν είναι βαθιά για να τονώσει.

263915-140I0152514.jpg

2 αυξήστε το φορτίο

Η αύξηση του βάρους είναι ένας από τους πιο άμεσους και αποτελεσματικούς τρόπους για την τόνωση των μυών, η μακροπρόθεσμη χρήση ενός σταθερού βάρους θα κάνει την προσαρμοστικότητα των μυών. Πρέπει να βήμα βήμα, υπάρχουν σχέδια για την αύξηση του βάρους για την τόνωση των μυών, συνήθως κάθε 2 εβδομάδες για να προσπαθήσει να αυξήσει το βάρος των 2kg, αυτό ποικίλλει ανάλογα με τη φυσική ποιότητα των ανθρώπων Στη βασική δράση που βασίζεται, η βασική δράση για να κινητοποιήσετε περισσότερους μυς για να συμμετάσχετε στον αθλητισμό, δοκιμάστε ένα μεγαλύτερο βάρος, όπως ψέματα, squat, σκληρό τραβήξτε και ούτω καθεξής.

240411-15012309113593_副本.jpg

Χονγκ Κονγκ Rongxin Biotech Co., Ltd. θα σας παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας στεροειδών, γρήγορη ναυτιλία και καλύτερες υπηρεσίες.

Το καλοκαίρι, οι απαιτήσεις του Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate , Oxymetholone (anadrol) είναι περισσότερο από το συνηθισμένο.

Εάν χρειάζεστε το jintropin hgh , το kigtropin hgh , το hygetropin hgh ή άλλο brand hgh, καλωσορίζω στην έρευνα της εταιρείας μου.

Trenbolone Enanthate.jpg

Oxandrolone(anavar).jpg

Jintropin hgh.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944