Ξέρετε ότι το hgh έχει υπολιπιδαιμική επίδραση χοληστερόλης;

- Aug 28, 2017-

Ξέρετε ότι το hgh έχει υπολιπιδαιμική επίδραση χοληστερόλης;

Τα λιπίδια πλάσματος (συμπεριλαμβανομένων των τριγλυκεριδίων, των φωσφολιπιδίων, της χοληστερόλης και των εστέρων και των ελεύθερων λιπαρών οξέων κλπ.) Και της πρωτεϊνικής δέσμευσης με τη μορφή μεταφοράς λιποπρωτεϊνών, η λιποπρωτεΐνη πλάσματος με υπερφυγοκέντρηση μπορεί να διαιρεθεί σε χυλομικρόνες, λιποπρωτεΐνη πολύ χαμηλής πυκνότητας (VLDL) λιποπρωτεΐνη πυκνότητας (LDL) και λιποπρωτεΐνη υψηλής πυκνότητας (HDL).

jintropin_副本.jpg

Η LDL είναι η κύρια μορφή μεταφοράς ενδογενούς χοληστερόλης, η LDL in vivo μπορεί να προκαλέσει υπερλιποπρωτεϊναιμία, επομένως η LDL θεωρείται «κακή χοληστερόλη». και η HDL στο ρόλο άλλων ενζύμων μπορεί να μεταφερθεί από τον εξωηπατικό ιστό μεταβολισμό του ήπατος (γνωστή ως αντίστροφη μεταφορά χοληστερόλης), το σώμα μπορεί μέσω αυτού του μηχανισμού της γήρανσης του περιφερικού ιστού χοληστερόλης κυτταρικής μεμβράνης να μεταφερθεί στο μεταβολισμό του ήπατος και να αποβληθεί , Η HDL θεωρείται "καλή χοληστερόλη". Η HGH μπορεί να μειώσει την LDL, να αυξήσει την HDL, αλλά μπορεί επίσης να μειώσει την αρτηριακή πίεση, κυρίως για να μειώσει τη σταδιακή πτώση της αρτηριακής πίεσης (10%). Η αρτηριοσκλήρωση είναι μια μεταβολική ασθένεια. Το κύριο όργανο είναι το ήπαρ, το ήπαρ μπορεί να είναι χοληστερόλη σε χολικό οξύ, μέσω της χοληδόχου κύστης του χοληφόρου αδένα και μετά εκκρίνεται μέσω του εντέρου. HGH είναι ο ρόλος των κυττάρων του ήπατος μπορεί να αυξήσει τον αριθμό των υποδοχέων LDL, μπορεί να επιταχύνει το μεταβολισμό του ήπατος της LDL, LDL χοληστερόλης σε χολή, αποκλείοντας έτσι το σώμα.

Jintropin hgh.jpg

Χονγκ Κονγκ Rongxin Bio-tech Co, Ltd θα σας παρέχει υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας προϊόντα στεροειδών, γρήγορη ναυτιλία, και καλύτερες υπηρεσίες.

Εάν χρειάζεστε το jintropin hgh, το kigtropin hgh, το hygetropin hgh ή άλλο brand hgh, καλωσορίζω στην έρευνα της εταιρείας μου.

Hygetropin.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944