Ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε το Nandrolone Decanoate;

- Sep 26, 2017-

Ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε το Nandrolone Decanoate;

Σε προηγούμενα χρόνια, η τεστοστερόνη και η νανδρολόνη ήταν τα μόνα φαρμακευτικά ενέσιμα που ήταν τόσο ευρέως διαθέσιμα στους bodybuilders όσο και οικονομικά. Ο έλεγχος των οιστρογόνων δεν υπήρχε τότε. Για το λόγο αυτό, οι χαμηλές ιδιότητες αρωματισμού της Deca ήταν τότε πολύ χρήσιμες. Επομένως, η Deca κέρδισε μεγάλη δημοτικότητα.

Στεροειδή Ορμόνη Nandrolone Decanoate / Deca-Durabolin / 19-Nortestoterone decanoate / DECA σκόνες / Αριθ. CAS: 360-70-3, Χρήση μετά από χειρουργική επέμβαση για χρόνια εξασθενημένη νόσο, σοβαρή ασθένεια και ασθενή λεπτή, αναπηρία, οστεοπόρωση, παιδική δυσπλασία, , και τα λοιπά.

Η Deca Durabolin είναι ότι αυτή η ένωση είναι σχετικά ήπια από την άποψη των δυσμενών παρενεργειών στο τριχωτό της κεφαλής και στο δέρμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το ένζυμο 5-άλφα αναγωγάσης δρα για να μειώσει την ισχύ της νανδρολόνης, ενώ αντίθετα πολλά άλλα αναβολικά στεροειδή δεν επηρεάζονται από αυτό το ένζυμο και η ισχύς της τεστοστερόνης αυξάνεται πραγματικά από αυτήν.

Χονγκ Κονγκ Rongxin Biotech Co., Ltd. Θα σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας Nandrolone σειρά στεροειδή προϊόντα, γρήγορη ναυτιλία, και καλύτερες υπηρεσίες.

Nandrolone Phenpropionate.jpg

Trenbolone Enanthate.jpg

Εάν ενδιαφέρεστε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944