Γνωρίζετε την ανάπτυξη της Enanthate τεστοστερόνης;

- Jun 15, 2017-

Γνωρίζετε την ανάπτυξη της Enanthate τεστοστερόνης ;

Enanthate τεστοστερόνης Είναι ένα από τα παλαιότερα και ίσως το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο αναβολικό στεροειδές όλων των εποχών. Η τενονστερόνη Enanthate είναι μια μορφή απελευθέρωσης αργής δράσης της ορμόνης τεστοστερόνης και θα είναι η πρώτη μεγάλη / μακρά μορφή τεστοστερόνης εστέρα που χρησιμοποιείται. Συνθετική τεστοστερόνη η ίδια θα αναπτυχθεί στη δεκαετία του 1930. Οι πρώτες παρτίδες τεστοστερόνης που παρασκευάστηκαν δεν θα είχαν προσαρτημένο εστέρα (Αναιμία τεστοστερόνης) και είναι περιττό να πούμε ότι θα ήταν ταχείες και απαιτούν πολύ συχνές ενέσεις. Το 1937 η πρώτη εστεροελεγχόμενη τεστοστερόνη θα έπληττε την αγορά χάρη στο Schering και το νέο προιονικό τεστοστερόνη. Αυτό θα επέτρεπε μεγαλύτερο έλεγχο της ορμόνης τεστοστερόνης, προσαρμόζοντας την απελευθέρωση του χρόνου. Ωστόσο, στις αρχές της δεκαετίας του 1950 ένας μεγαλύτερος εστέρας στο Enanthate θα συνδεόταν με τους υπόλοιπους άλλους, επομένως άλλοι που κυριαρχούσαν στην τεστοστερόνη στο ιατρικό πεδίο και η Κυπριακή τεστοστερόνη θα έπαιρναν λίγα χρόνια αργότερα. Η διαφορά στην Enanthate τεστοστερόνης και Cypionate τεστοστερόνης είναι σε μεγάλο βαθμό ασήμαντη.


Η τεστοστερόνη Enanthate είναι μία από τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες τεστοστερόνη για τη θεραπεία της χαμηλής τεστοστερόνης. Είναι επίσης πολύ δημοφιλής σε κύκλους συναντήσεων επιδόσεων. Αυτό είναι ένα από τα πιο προσιτά ανδρογόνα στεροειδή στην αγορά, είναι εξαιρετικά ευπροσάρμοστο, ανεκτό και από τους περισσότερους περισσότερους ενήλικες άνδρες και η προσφορά του είναι μέσω της οροφής.


Η τεστοστερόνη είναι ένα στεροειδές ανδρογόνων που είναι ιδανικό για όλα τα επίπεδα χρήσης. Αυτό είναι το τέλειο ανδρογόνο στεροειδές για πρώτη φορά χρήστη στεροειδών και θα είναι εξίσου αποτελεσματικό για το άτομο με πολύ χρόνο στη σέλα. Θα φέρει μαζί του πιθανές παρενέργειες, αλλά θα διαπιστώσουμε επίσης ότι είναι πολύ εύκολο να τον ελέγξετε. Εάν αυτό είναι εκπληκτικό, δεν πρέπει να είναι πραγματικά. Μετά από όλα, αν και συνθετική είναι απλώς τεστοστερόνη, μια ορμόνη που το ανθρώπινο σώμα δεν είναι μόνο καλά συνηθισμένο σε αυτό που είναι απαραίτητο για την υγεία και την ύπαρξή μας.

12.jpg

图片11.png


Αν ενδιαφέρεστε για Enanthate τεστοστερόνη , η εταιρεία μας ( Rongxin Bio-Tech Co, Ltd (HK) ) μπορεί να σας προσφέρει υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας, τιμή εργοστάσιο Enanthate εργοστάσιο. Αν πρέπει να μας ικανοποιήσετε.

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944