Ξέρετε ότι η γυμναστική σας κάνει νεώτερους;

- Oct 16, 2017-

Το τελευταίο τεύχος των Ηνωμένων Πολιτειών, το περιοδικό «Νευρολογία» δημοσίευσε ένα χαρτί σύμφωνα με το οποίο το κίνημα δεν είναι μόνο γυμναστήριο και ο εγκέφαλος, οι ηλικιωμένοι που ασχολούνται συχνά με τη λειτουργία, την αεροβική άσκηση και άλλες ασκήσεις υψηλής έντασης μπορούν να καθυστερήσουν τη γήρανση του εγκεφάλου.

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι διερεύνησαν τις συνήθειες φυσικής κατάστασης των 866 ενηλίκων ηλικίας 71 ετών και στη συνέχεια τους χωρίζουν σε δύο ομάδες, την πρώτη ομάδα χαμηλής έντασης ομάδα άσκησης, συνήθως δεν ασκούν ή μόνο γιόγκα, περπάτημα και άλλες δευτερεύουσες κινήσεις. δεύτερη ομάδα Για την έντονη ομάδα άσκησης, που συχνά ασχολούνται με το τρέξιμο, παίζοντας τένις, αεροβική άσκηση και άλλες ελαφρώς έντονες ασκήσεις.

44724-12020Q1045597.jpg

Οι ερευνητές εξέτασαν τη μνήμη του εθελοντή, την ικανότητα σκέψης και δοκιμάστηκαν ξανά πέντε χρόνια αργότερα. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι εθελοντές που είχαν τα πρώτα αποτελέσματα των δοκιμών ήταν σε θέση να υποβαθμίσουν τη μνήμη και την ικανότητα σκέψης της ομάδας άσκησης χαμηλής έντασης πολύ πιο γρήγορα από την επίπονη ομάδα άσκησης, που ισοδυναμεί με 10 χρόνια. Το πιο σημαντικό, οι ερευνητές έλαβαν υπόψη το κάπνισμα, το υπερβολικό βάρος και άλλους παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία του εγκεφάλου, τα αποτελέσματα εξακολουθούν να καθορίζονται.

Ο Κλίντον Ράιτ δήλωσε: "Τα ευρήματά μας υποδηλώνουν ότι η άσκηση υψηλής έντασης μπορεί να βοηθήσει τους ηλικιωμένους να γερνούν την εγκεφαλική καθυστέρηση.

W020120418332940425726.jpg

Χονγκ Κονγκ Rongxin Biotech Co., Ltd. θα σας παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας στεροειδών, γρήγορη ναυτιλία και καλύτερες υπηρεσίες.

Το καλοκαίρι, οι απαιτήσεις του Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate , Oxymetholone (anadrol) είναι περισσότερο από το συνηθισμένο.

Εάν χρειάζεστε το jintropin hgh , το kigtropin hgh , το hygetropin hgh ή άλλο brand hgh, καλωσορίστε στην έρευνα της εταιρείας μου.

Trenbolone Enanthate.jpg

Oxandrolone(anavar).jpg

Jintropin hgh.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944