Γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ του DAC CJC-1295 και του DAC CJC-1295;

- Jul 27, 2017-

CJC-1295 είναι ένα συνθετικό ανάλογο GHRH που συνδέεται επιλεκτικά και ομοιοπολικά με την ενδογενή λευκωματίνη μετά την ένεση, επεκτείνοντας έτσι το χρόνο ημίσειας ζωής και τη διάρκεια της δράσης. Η υποδόρια χορήγηση του CJC-1295 είχε ως αποτέλεσμα παρατεταμένες, εξαρτώμενες από τη δόση αυξήσεις των επιπέδων GH και IGF-I σε υγιείς ενήλικες και ήταν ασφαλής και σχετικά καλά ανεκτή, ιδιαίτερα σε δόσεις των 30 ή 60 μg / kg. Υπήρξαν ενδείξεις συσσωρευτικής επίδρασης μετά από πολλαπλές δόσεις. Αυτά τα δεδομένα υποστηρίζουν την πιθανή χρησιμότητα του CJC-1295 ως θεραπευτικού παράγοντα.

11_副本.jpg

Το CJC-1295 DAC έχει δείξει μερικά εκπληκτικά αποτελέσματα ως ανάλογο ορμόνης απελευθέρωσης ορμόνης (GHRH). Η CJC-1295 όχι μόνο έδειξε την ικανότητα να αυξάνει την ορμόνη και την έκκριση και τα οφέλη της, αλλά μπόρεσε να το κάνει σε πολύ μεγάλες ποσότητες. Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι το CJC-1295 διεγείρει την GH και την έκκριση και θα διατηρήσει σταθερή αύξηση χωρίς αύξηση της προλακτίνης, οδηγώντας σε έντονη απώλεια λίπους και αυξάνει τη σύνθεση πρωτεϊνών.

CJC-1295 DAC έναντι CJC-1295 Δεν υπάρχει DAC
Το CJC-1295 DAC και το CJC-1295 (επίσης γνωστό ως τροποποιημένο GRF 1-29) είναι αμφότερες ορμόνες απελευθέρωσης ορμόνης ανάπτυξης (GHRH). Η δράση τους στο ανθρώπινο σώμα είναι πανομοιότυπη, αλλά η διαφορά μεταξύ των δύο πεπτιδίων είναι το εύρος του χρόνου ημιζωής. Οι τροποποιημένοι GRF 1-29 και Sermorelin έχουν πολύ βραχεία ημιζωή περίπου 30 λεπτά, ενώ ο CJC-1295 DAC έχει χρόνο ημιζωής που μπορεί να διαρκέσει έως περίπου 8 ημέρες. Πολλοί επιστήμονες έχουν αναφέρει ότι ο σύντομος χρόνος ημιζωής του Sermorelin και του τροποποιημένου GRF 1-29 θεωρείται πολύ πιο φυσικός καθώς παράγουν ένα σύντομο παλμό ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης.

HCG.jpg

Rongxin Bio-Tech Co, Ltd (HK) μπορεί να σας παρέχει υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας CJC-1295 DAC και CJC-1295 Δεν DAC αν σας ενδιαφέρει παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εάν θέλετε να γίνετε πιο επαγγελματικός και ισχυρότερος, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κάποια βοηθητικά προϊόντα για να μας βοηθήσουν να επιτύχουμε τους στόχους μας. Για παράδειγμα: στεροειδή , τεστοστερόνη , hgh , IGF-1 LR3 , HCG , Tren A , μπορεί να σας κάνει πιο γρήγορα για να πετύχετε το στόχο σας. Αν χρειαστεί να μας πείτε.

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944