Ξέρετε την ιστορία του Melanotan II;

- Jun 19, 2017-

Ξέρετε την ιστορία του Melanotan II;

Το Melanotan II συντέθηκε για πρώτη φορά στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα. Έρευνες εκεί γνώριζαν ότι από τις καλύτερες άμυνες κατά του καρκίνου του δέρματος ήταν μελανίνη ενεργοποιημένη στο δέρμα, ένα μαύρισμα. Υπολόγισαν ότι ένας αποτελεσματικός τρόπος για τη μείωση των επιπέδων καρκίνου του δέρματος στους ανθρώπους θα ήταν να προκαλέσει το φυσικό σύστημα χρωστικής του σώματος να παράγει προστατευτικό μαύρισμα πριν από την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία. Η φυσιολογική ορμόνη MSH του σώματος προκαλεί μελανογένεση, μια διαδικασία με την οποία τα χρωστικά κύτταρα του δέρματος (μελανοκύτταρα) παράγουν την χρωστική του δέρματος (μελανίνη). Δοκίμασαν να δουν αν η χορήγηση αυτής της ενδογενούς ορμόνης στο σώμα άμεσα θα μπορούσε να είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για να προκαλέσει ηλιοθεραπεία. Αυτό που βρήκαν ήταν ότι, ενώ φάνηκε να λειτουργεί, το φυσικό MSH είχε πολύ μικρό ημιζωή στο σώμα για να είναι πρακτικό ως θεραπευτικό φάρμακο. Έτσι αποφάσισαν να βρουν μια πιο ισχυρή και σταθερή εναλλακτική λύση, μία που θα ήταν πιο πρακτική.

Μετά τη σύνθεση και τη διαλογή εκατοντάδων μορίων, οι ερευνητές με επικεφαλής τον Victor J. Hruby και τον Mac E. Hadley βρήκαν ένα πεπτίδιο [Nle4, D-Phe7] MSH, το οποίο ήταν κατά προσέγγιση 1.000 φορές ισχυρότερο από το φυσικό MSH. Ονομάστηκαν αυτό το νέο πεπτιδικό μόριο, "Melanotan" (αργότερα Melanotan-1 , τώρα γνωστό ως afamelanotide). Στη συνέχεια ανέπτυξαν ένα άλλο ανάλογο, Ac-Nle-cyclo [Asp-His-D-Phe-Arg-Trp-Lys] -NH2), το οποίο ονόμασαν "Melanotan" Tanning Injections. Οι επιστήμονες ελπίζουν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα πεπτίδια για την καταπολέμηση του μελανώματος, διεγείροντας τον φυσικό μηχανισμό χρωστικής του σώματος για να δημιουργήσουν ένα μαύρισμα χωρίς να χρειαστεί πρώτα έκθεση σε επιβλαβή επίπεδα υπεριώδους ακτινοβολίας. Αυτό με τη σειρά τους, υποθέτουν, θα μπορούσε να μειώσει το ενδεχόμενο βλάβης του δέρματος που μπορεί τελικά να οδηγήσει σε καρκίνο του δέρματος.

Μια πιλοτική κλινική δοκιμή φάσης Ι που διεξήχθη σε τρεις άνδρες από το Κολέγιο Medacine, Τμήμα Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου της Αριζόνα στο Tuscon της Αριζόνα, το 1996, έδειξε ότι η " Melanotan " Tanning Injections έχει δραστηριότητα μαυρίσματος σε ανθρώπους που δίνουν μόνο 5 χαμηλές δόσεις κάθε δεύτερη μέρα με υποδόρια ένεση ». Οι ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν ήταν ήπια ναυτία και ένα« σύμπλεγμα τεντώματος και χασμουκίσματος »που συσχετίζεται με αυθόρμητες στύσεις του πέους.

Το Τμήμα Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου της Αριζόνα του Κολλεγίου του Medacin, το οποίο δημοσίευσε το 1998, στο οποίο συμμετείχαν 10 άντρες που υπέφεραν από ψυχογενή στυτική δυσλειτουργία. Η δοκιμή τους κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι « Melanotan » Tanning Injections είναι ένας ισχυρός εκκινητής των στύσεων σε άνδρες με πυρετογόνο στυτική δυσλειτουργία και έχουν διαχειρίσιμες παρενέργειες σε δόση 0,025mg / kg.

Μια κλινική μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2000 από 20 άνδρες με ψυχογενή και οργανική στυτική δυσλειτουργία που διεξήχθη στο Τμήμα Ουρολογίας του Πανεπιστημίου της Αριζόνα του Medacin κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Melanotan II Tanning Injections είναι ένας ισχυρός εκκινητής της στύσης του πέους σε άνδρες με δυσλειτουργία της εκκρίσεως.

11_副本.jpg

Εάν είστε ικανοποιημένοι με την εργοστασιακή μας τιμή melanotan 2 mt ii πεπτίδιο υγιής ανθρώπινη αυξητική ορμόνη που ενέσιμη για bodybuilding υψηλής καθαρότητας πάνω από 98% 10mg / φιαλίδιο, καλώς ήρθατε σε επαφή με το εργοστάσιό μας. Βρίσκοντας σε υψηλή ποιότητα, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σωματοτροπίνης προς πώληση πρέπει να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Παρακαλούμε να είστε ελεύθεροι να αγοράσετε ή να χονδρεμπόρετε τα ζεστά προϊόντα πώλησης από εμάς.

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944