Γνωρίζετε την αρχή της απώλειας βάρους;

- Jul 06, 2017-

Απώλεια βάρους και απώλεια λίπους, πρέπει να αφήσετε το έλλειμμα πρόσληψης θερμίδων, δηλαδή, θα πρέπει να καταναλώνετε λιγότερες θερμίδες, ταυτόχρονα θα πρέπει να καταναλώνετε περισσότερες θερμίδες. Με λίγα λόγια, είναι να τρώνε περισσότερη πρακτική. Τι καλή πρόταση, αλλά μερικές από αυτές τις συμβουλές. Ένα από τα κόλπα είναι ότι για τους περισσότερους άνδρες, αν θέλετε να χάσετε βάρος, η καλύτερη πρόσληψη θερμίδων είναι 12 θερμίδες ανά λίβρα (που ισοδυναμεί με 27 θερμίδες ανά χιλιόγραμμο). Για παράδειγμα, το βάρος σας είναι 200 ​​κιλά (91 κιλά), τότε θα πρέπει να καταναλώσετε περίπου 2400 θερμίδες την ημέρα. Αν θέλετε να εκτιμήσετε την ταχύτητα της απώλειας βάρους, μπορείτε να επισκεφθείτε: Υπολογιστής απώλειας βάρους

Παρόλα αυτά, μην ενδιαφέρεστε μόνο για καθημερινή πρόσληψη θερμίδων. Η πηγή τους είναι επίσης πολύ σημαντική. Για παράδειγμα, 1g πρωτεΐνης περιέχει 4 θερμίδες, 1g υδατανθράκων περιέχει επίσης 4 θερμίδες, αλλά 1g λίπους αλλά περιέχει 9 θερμίδες. Η πρόσληψη της σωστής ποσότητας και της αναλογίας των θρεπτικών συστατικών (πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λίπος), μπορεί να εγγυηθεί τη βελτιστοποίηση και την ισορροπία της μείωσης των μυών και των λιπιδίων.

org_471753.jpg

t0122d5f92ea71c0321.jpg

clen (2).jpg

Χονγκ Κονγκ Rongxin Bio-tech Co., Ltd. Για να σας παρέχει προϊόντα μείωσης λίπους, όπως στεροειδή, τεστοστερόνη, hgh, Clenbuterol, DNP (2,4-dinitropheno), Sibutramine και ούτω καθεξής. Μπορούν να σας κάνουν πιο γρήγορα για να επιτύχετε τον στόχο σας. Αν χρειαστεί να μας ικανοποιήσετε.


Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944