Γνωρίζετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της winstrol;

- Jul 24, 2018-

Θέλετε να μάθετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της Winstrol; Θα ήθελα να καταλάβω γιατί, όπως είναι γνωστό για την παραγωγή μαζικών μεταβολικών αποτελεσμάτων, η οποία έχει ως αποτέλεσμα το λίπος του σώματος να σβήνουν πολύ γρήγορα και οι μύες να χτίζονται με εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό ταυτόχρονα.

Το Winstrol (Stanozolol) βρίσκεται για λίγο και αναπτύχθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1950. Έγινε σούπερ δημοφιλής μετά από μια δοκιμασία για ένα χρυσό μετάλλιο Ολυμπιακό σπρίντερ.

stanozolol.jpg

Μετά από αυτό είναι γνωστό ως # 1 στεροειδές για να κερδίσει απίστευτη απόδοση και βράχο σκληρούς μυς. Με άλλα λόγια, για να κερδίσετε: ένα σχισμένο, ισχυρό και μυώδες παραλία έτοιμο σώμα μέσα σε εβδομάδες αντί για χρόνια.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να παίρνουν το Winstrol είτε ως χάπια είτε ως ενέσιμη λύση. Δεν μετατρέπεται σε οιστρογόνα (δεν θα πάρετε άντρες-βυζιά) που είναι επίσης πιθανώς γιατί ήταν τόσο δημοφιλής μεταξύ των ερασιτεχνών bodybuilders.

Χονγκ Κονγκ Rongxin Biotech Co, Ltd Ζεστό πώληση στεροειδών winstrol . Εάν χρειάζεστε τα προϊόντα μας, μπορείτε να στείλετε ερωτήματα.

winstrol-50.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944