Χρειάζεστε πρόσφατα σκόνη στεροειδών;

- Oct 09, 2017-

Σημαντική ανακοίνωση: Εθνική Ημέρα διακοπών, 9 Οκτωβρίου για να επιστρέψετε στην κανονική παράδοση.

Τα στεροειδή διανέμονται ευρέως στη βιόσφαιρα μιας μεγάλης κατηγορίας κυκλοπεντυλιωμένων πολυ-υδρογονωμένων παραγώγων φαινανθρενίου. Περιλαμβάνει χοληστερόλη, στερολικές ουσίες στηριγμάτων, σιτοστερόλη, στιγμαστερόλη, εργοστερόλη, χολικά οξέα και χολικές αλκοόλες.

Οι μορφές ορμονών περιλαμβάνουν την αδρενοκορτικοτροπική ορμόνη, το ανδρογόνο, τα οιστρογόνα, την εκδυζόνη των εντόμων, τις καρδιακές γλυκοσίδες και τις σαπωνίνες και το δηλητήριο των φραγκοστασίων κλπ.

Επιπλέον, υπάρχουν συνθετικά στεροειδή όπως αντιφλεγμονώδη μέσα (υδρογονωμένη πρεδνιζόνη, δεξαμεθαζόνη), στεροειδή φάρμακα που προάγουν τη σύνθεση πρωτεϊνών και από του στόματος αντισυλληπτικά.

Οι στεροειδείς ενώσεις είναι ελεύθερες από δεσμευμένα λιπαρά οξέα και είναι μη σαπωνοποιημένα λιπίδια. Αυτές οι ενώσεις είναι ισοπρενοειδείς και παράγονται με κυκλοποίηση τριτερπενίου και με μοριακό εσωτερικό ανασυνδυασμό και χημική τροποποίηση.

Trenbolone Enanthate.jpg

Χονγκ Κονγκ Rongxin Biotech Co., Ltd. θα σας παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας στεροειδών, γρήγορη ναυτιλία και καλύτερες υπηρεσίες.

Όταν είστε γυμναστήριο, οι απαιτήσεις της τεστοστερόνης Enanthate , Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate , Oxymetholone (anadrol) είναι περισσότερο από συνήθεις.

Εάν χρειάζεστε το jintropin hgh , το kigtropin hgh , το hygetropin hgh ή άλλο brand hgh, καλωσορίζω στην έρευνα της εταιρείας μου.

testosterone Enanthate 1_副本.jpg

ghrp-6.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944