Φλουοξυμεστερόνη 5 mg

- Apr 11, 2018-

Φλουοξυμεστερόνη 5 mg

Σύνθεση σε κάθε δισκίο περιέχει: Fluoxymesterone 5mg

Παρουσίαση: σκούρο μπλε δισκία των 5 mg, φιάλη 50 δισκίων ή επανασφραγιζόμενη θήκη από φύλλα αλουμινίου
Αποθήκευση: Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Προστατεύστε από το φως. Αποθηκεύστε σε δροσερό, ξηρό μέρος; μην ψύχετε

Fluoxymesterone.jpg

Περιγραφή προϊόντος:

Αυτή η ένωση παρουσιάζει εξαιρετικά ισχυρές ανδρογονικές ιδιότητες. Επιπλέον, η δομή της φλουοξυμεστερόνης δεν θα της επιτρέψει να μετατραπεί σε οιστρογόνο. Η κατακράτηση νερού και η γυναικομαστία δεν αποτελούν επομένως ανησυχία για την ουσία αυτή. Ωστόσο, αναμένονται ισχυρές ανδρογενετικές παρενέργειες.

Η επιθετικότητα μπορεί επίσης να γίνει πολύ έντονη με αυτό το φάρμακο. Αυτό το φαινόμενο είναι συχνά επιθυμητό από τους χρήστες που θέλουν να «αξιοποιήσουν» αυτό για να αυξήσουν την ένταση των προπονήσεων ή ενός διαγωνισμού. Σαφώς το Fluoxy-5 είναι ένα ισχυρό ανδρογόνο.

Αν και το Halotes φαίνεται να είναι πιο ανδρογόνο από την τεστοστερόνη , το αναβολικό αποτέλεσμα είναι ελαφρύ. Αυτό το καθιστά ένα εξαιρετικά ισχυρό φάρμακο, αλλά ελάχιστα χρήσιμο για να αποκτήσει σοβαρή μυϊκή μάζα. Το κυρίαρχο αποτέλεσμα που παρατηρείται κατά τη λήψη του Halotes είναι μια πιο σκληρή, πιο πυκνή εμφάνιση στους μυς χωρίς σημαντική αύξηση μεγέθους. είναι επομένως πολύ χρήσιμο για τους αθλητές σε αθλήματα περιορισμένου βάρους όπως η πάλη, η δύναμη και η πυγμαχία. Η ισχύς που αποκτάται από κάθε κύκλο δεν θα συνοδεύεται από μεγάλη αύξηση βάρους, επιτρέποντας στους περισσότερους ανταγωνιστές να παραμείνουν εντός συγκεκριμένου εύρους βάρους.

Το Halotes κάνει επίσης ένα εξαιρετικό φάρμακο για την προετοιμασία του διαγωνισμού για το bodybuilding. Όταν ο αγωνιζόμενος έχει αποδεκτά χαμηλό ποσοστό σωματικού λίπους, το ισχυρό επίπεδο ανδρογόνων (απουσία περίσσειας οιστρογόνου) μπορεί να προκαλέσει μια εξαιρετικά σκληρή και καθορισμένη ("σχισμένη") εμφάνιση στους mmuscles. Η μετατόπιση της αναλογίας ανδρογόνων / οιστρογόνων επιπρόσθετα φαίνεται να επιφέρει μια κατάσταση στην οποία το σώμα μπορεί να είναι περισσότερο διατεθειμένο να κάψει το πλεονάζον λίπος και να αποτρέψει την αποθήκευση νέου λίπους.

flytost.jpg

Εάν χρειάζεστε Fluoxymesterone 5mg , παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

QQ图片20170315140316.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944