Για γυμναστήριο χρειάζεστε Stanozolol

- Mar 29, 2018-

Το Stanozolol (Winstrol) έχει τη δυνατότητα να μειώσει σημαντικά τη σεξουαλική ορμόνη-δεσμευτική σφαιρίνη (SHGB). Το SHBG είναι ένας από τους πρωταρχικούς παράγοντες που καθορίζουν πόση τεστοστερόνη στο σώμα είναι ελεύθερη ή δεσμευμένη. υψηλότερο SHBG σημαίνει λιγότερο ελεύθερη τεστοστερόνη, η οποία αντιπροσωπεύει την ενεργό και χρησιμοποιήσιμη τεστοστερόνη μας. Όταν μειώνεται το SHBG, περισσότερη τεστοστερόνη είναι διαθέσιμη για χρήση. Εξίσου σημαντική για τον χρήστη στεροειδών είναι ότι άλλα στεροειδή που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι πιο αποτελεσματικά όταν το SHBG είναι χαμηλότερο.

stanozolol.jpg

Η σύνθεση πρωτεϊνών αναφέρεται στον ρυθμό με τον οποίο τα κύτταρα κατασκευάζουν πρωτεΐνες, το δομικό στοιχείο του μυϊκού ιστού. Με το Stanozolol αυξάνεται ο ρυθμός σύνθεσης πρωτεϊνών.

Όλος ο μυϊκός ιστός αποτελείται από άζωτο 16% και όταν δεν διατηρούνται επαρκείς ποσότητες μπαίνουμε σε μια καταβολική κατάσταση (σπατάλη μυών). Μεγαλύτερες ταχύτητες κατακράτησης αζώτου οδηγούν σε μεγαλύτερη αναβολική κατάσταση (οικοδόμηση μυών).

Μπορούμε να παρέχουμε ενέσεις Stanozolol (Winstrol) .

winstrol-50_副本.jpg

QQ图片20170315140316.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944