Καλή ποιότητα των ακατέργαστων σκονών steriods

- Mar 20, 2017-

Τα στεροειδή διανέμονται ευρέως στη βιόσφαιρα μιας μεγάλης κατηγορίας κυκλοπεντυλιωμένων πολυ-υδρογονωμένων παραγώγων φαινανθρενίου. Περιλαμβάνει χοληστερόλη, στερολικές ουσίες στηριγμάτων, σιτοστερόλη, στιγμαστερόλη, εργοστερόλη, χολικά οξέα και χολικές αλκοόλες.

Οι μορφές ορμονών περιλαμβάνουν την αδρενοκορτικοτροπική ορμόνη, το ανδρογόνο, τα οιστρογόνα, την εκδυζόνη των εντόμων, τις καρδιακές γλυκοσίδες και τις σαπωνίνες και το δηλητήριο των φραγκοστασίων κλπ.

Επιπλέον, υπάρχουν συνθετικά στεροειδή όπως αντιφλεγμονώδη μέσα (υδρογονωμένη πρεδνιζόνη, δεξαμεθαζόνη), στεροειδή φάρμακα που προάγουν τη σύνθεση πρωτεϊνών και από του στόματος αντισυλληπτικά.

Οι στεροειδείς ενώσεις είναι ελεύθερες από δεσμευμένα λιπαρά οξέα και είναι μη σαπωνοποιημένα λιπίδια. Αυτές οι ενώσεις είναι ισοπρενοειδείς και παράγονται με κυκλοποίηση τριτερπενίου και με μοριακό εσωτερικό ανασυνδυασμό και χημική τροποποίηση.

Εάν θέλετε τις καλύτερες σειρές τεστοστερόνης qualtiy, σειρά trenbolone ή σειρά Nandrolone, επικοινωνήστε με την Rongxin BioChem.

NEWS.jpg

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: sell@rongxinbio.com