Ενέση σκόνης αυξητικής ορμόνης

- Sep 12, 2017-

Ενέση σκόνης αυξητικής ορμόνης

Η διαδικασία παραγωγής της έγχυσης σκόνης είναι η εισαγωγή του θραύσματος ϋΝΑ ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης σε Ε. Coli στο μέσο καλλιέργειας. Τα βακτηρίδια καλλιεργήθηκαν στη δεξαμενή σπόρων και στη συνέχεια υπέστησαν ζύμωση στον ζυμωτήρα. Μετά τη ζύμωση, τα κύτταρα συλλέχθηκαν με φυγοκέντρηση και κατόπιν η ανασυνδυασμένη ανθρώπινη αυξητική ορμόνη εκχυλίστηκε με την αρχική μέθοδο αποσύνθεσης νερού. Μετά τον καθαρισμό σε πολλαπλά στάδια και αποστείρωση με διήθηση, για να ληφθεί διάλυμα αυξητικής ορμόνης.

ghrp-6.jpg

Σύμφωνα με τη συνταγή παρασκευής, με ζύγιση των απαιτούμενων υγρών και άλλων απαιτούμενων υλικών, η παρασκευή διαλύματος πρωτεϊνών. Μετά την παρασκευή του διαλύματος μετά το φίλτρο αποστείρωσης, αποστειρωμένο φίλτρο μετά την έναρξη της ασηπτικής πλήρωσης και ημι-διακοπής και στη συνέχεια στη μηχανή ξήρανσης με κατάψυξη για ξήρανση με ψύξη, λυοφιλοποιημένο μετά το τέλος του πλήρους βύσματος πίεσης, το το προϊόν αφαιρείται μετά το κάλυμμα, Και τελικά να πάρει το τελικό προϊόν. Πολλές εγχώριες επιχειρήσεις, όπως Zhen Yi και ούτω καθεξής για την παραγωγή της ένεσης της ορμόνης ανάπτυξης της σκόνης. Σε σύγκριση με την έγχυση νερού, η έγχυση κόνεων έχει ισχυρή σταθερότητα, μη συντηρητικά, χαμηλότερες τιμές και ούτω καθεξής.

HCG.jpg

Χονγκ Κονγκ Rongxin Bio-tech Co, Ltd θα σας παράσχει υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας προϊόντα HGH, γρήγορη ναυτιλία, και καλύτερες υπηρεσίες.

Jintropin hgh.jpg

Hygetropin 200iu.jpg


Igtropin.jpg


Taitropin.jpg


Kentropin.jpg

Εάν χρειάζεστε το jintropin hgh, το kigtropin hgh, το hygetropin hgh ή άλλο brand hgh, καλωσορίστε στην έρευνα της εταιρείας μου.

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944