Πώς έχετε μυς του bodybuilding;

- Jun 09, 2017-

Πώς έχετε μυς του bodybuilding;

1, ανατομική βάση για την ανάπτυξη των μυών

Το πάχος του μυός καθορίζει τη μυϊκή δύναμη του πανεπιστημίου για να μετρήσει το βαθμό της μυϊκής ανάπτυξης, είναι η φυσιολογική διατομή του μυός. Με άλλα λόγια, ο αριθμός των μυϊκών ινών στους μυς και την έντονη μυϊκή φυσιολογική διατομή, οι μύες θα είναι πιο αναπτυγμένοι. Μυϊκή φυσιολογική διατομή του αντίκτυπου των παραγόντων που έχουν αποκτηθεί είναι μεγάλη.

Ο μυς αποτελείται κυρίως από μυϊκές ίνες. Η προπόνηση είναι η αύξηση των μυϊκών ινών, η αύξηση της φυσιολογικής διατομής του μυός, επειδή η προπόνηση μπορεί να διεγείρει τις μυϊκές ίνες, έτσι ώστε η πρωτεϊνική σύνθεση του ισχυρότερου μεταβολισμού, η οποία για την ανάπτυξη των μυϊκών ινών παρέχει εγγύηση υλικού.

2, η φυσιολογική βάση της μυϊκής ανάπτυξης

Η ανάπτυξη των μυών πρέπει να βασίζεται στη μακρόχρονη σκληρή προπόνηση που συσσωρεύεται. Μυϊκή κατάρτιση στο σώμα, όταν η οργάνωση των κυττάρων καταναλώνονται πολλές ενεργειακές ουσίες, αυτές οι ενεργειακές ουσίες μόνο μετά από την κατάρτιση μέσα από το υπόλοιπο και τα θρεπτικά συστατικά που πρέπει να προστεθούν, έτσι ώστε ο μεταβολισμός των θρεπτικών ουσιών από τον καταβολισμό, το οποίο μπορεί να αποκατασταθεί σταδιακά. Ανάκτηση σε μια ορισμένη χρονική περίοδο θα είναι περισσότερο από το αρχικό επίπεδο, υπήρξε η λεγόμενη "υπερ-ανάκτηση". Η πρακτική και η έρευνα αποδεικνύουν ότι η επόμενη εκπαίδευση στο στάδιο της υπερβολικής ανάκτησης, το αποτέλεσμα είναι το καλύτερο.

Η ποσότητα ενέργειας που καταναλώνεται και η ταχύτητα ανάκτησης σχετίζονται στενά με την ένταση της μυϊκής δραστηριότητας. Μέσα σε ένα ορισμένο εύρος, όσο μεγαλύτερη είναι η ποσότητα μυϊκής δραστηριότητας, τόσο πιο έντονη είναι η διαδικασία κατανάλωσης, η υπερβολική ανάκαμψη θα είναι πιο προφανής.

Το λεγόμενο "σε ένα ορισμένο εύρος" σημαίνει ότι η ποσότητα της άσκησης δεν μπορεί να είναι πολύ μεγάλη, ή ah υπερβολική κατανάλωση ενέργειας δεν είναι εύκολο να ανακάμψει. Πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα θα προκαλέσει υπερβολική εκπαίδευση και ακόμη και θα υπάρξουν τραυματισμοί. Μόνο να κυριαρχήσει και να χρησιμοποιήσει το νόμο της υπερβολικής ανάκαμψης, να ακολουθήσει την αρχή της σταδιακής και ομαλής, ώστε να κάνει τους μύες να αναπτύσσονται σταθερά.

3, μυϊκή ανάπτυξη της βιοχημικής βάσης

Οι άνθρωποι που ασκούν τακτικά άσκηση σε σύγκριση με τους απλούς ανθρώπους, τις μυϊκές ενεργειακές ουσίες τριφωσφορική αδενοσίνη και φωσφορική κρεατίνη σε περισσότερα αιμοφόρα αγγεία θα είναι πιο άφθονα, αντοχή στο οξύ και ικανότητα αναερόβιας γλυκόλυσης ισχυρότερη. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο εκπαίδευσης, τόσο περισσότερα αποθέματα ενέργειας, τόσο ισχυρότερη είναι η ικανότητα άσκησης, οι μυς των νεογέννητων τριχοειδών θα είναι περισσότερο. Ο αυξημένος όγκος τριχοειδών αγγείων μπορεί να αυξήσει τη ροή αίματος στους μύες και η αύξηση του μεταβολισμού αυξάνει επίσης τον όγκο των μυών. Έτσι, αχ μόνο να τηρούν την μακροπρόθεσμη κίνηση, προκειμένου να ενισχυθεί ο μεταβολισμός των μυών του υλικού, ενισχύοντας έτσι τα αποθέματα μυϊκή ενέργεια, έτσι ώστε η αύξηση των μυϊκών ινών, αύξηση, μπλοκ μυών αυξήθηκε.

t0122d5f92ea71c0321.jpg

Εάν δεν υπάρχει αποτέλεσμα με βάση τα παραπάνω ή προχωράτε υψηλότερα, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε κάποια βοηθητικά φάρμακα, όπως στεροειδή, τεστοστερόνη, hgh και ούτω καθεξής. Μπορούν να σας κάνουν πιο γρήγορα για να επιτύχετε τον στόχο σας. Αν χρειαστεί να μας ικανοποιήσετε.


Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944