Πώς έχετε μυς του bodybuilding;

- Jun 09, 2017-


Πώς έχετε μυς του bodybuilding;


1, ανατομική βάση για την ανάπτυξη των μυών


Το πάχος του μυός καθορίζει τη μυϊκή δύναμη του πανεπιστημίου για τη μέτρηση του βαθμού ανάπτυξης μυών, είναι η φυσιολογική διατομή του μυός. Με άλλα λόγια, ο αριθμός των μυϊκών ινών στους μυς και την έντονη μυϊκή φυσιολογική διατομή, οι μύες θα είναι πιο αναπτυγμένοι. Μυϊκή φυσιολογική διατομή του αντίκτυπου των αποκτηθέντων παραγόντων είναι μεγάλη.


Ο μυς αποτελείται κυρίως από μυϊκές ίνες. Εκπαίδευση τεντώματος είναι να αυξηθούν οι μυϊκές ίνες, αυξήθηκαν, η φυσιολογική διατομή του μυός αυξήθηκε, επειδή η προπόνηση μπορεί να διεγείρει τις μυϊκές ίνες, έτσι ώστε η πρωτεϊνική σύνθεση του ισχυρότερου μεταβολισμού, η οποία για την ανάπτυξη των μυϊκών ινών παρέχει εγγύηση υλικού.


2, η φυσιολογική βάση της μυϊκής ανάπτυξης


Η ανάπτυξη των μυών πρέπει να βασίζεται στη μακρόχρονη σκληρή κατάρτιση που συσσωρεύεται. Μυϊκή κατάρτιση στο σώμα, όταν η οργάνωση των κυττάρων καταναλώνονται πολλές ενεργειακές ουσίες, αυτές οι ενεργειακές ουσίες μόνο μετά από την κατάρτιση μέσα από τα υπόλοιπα και τα θρεπτικά συστατικά που πρέπει να προστεθούν, έτσι ώστε ο μεταβολισμός των θρεπτικών συστατικών από τον καταβολισμό, το οποίο μπορεί να αποκατασταθεί σταδιακά. Ανάκτηση σε μια ορισμένη χρονική περίοδο θα είναι περισσότερο από το αρχικό επίπεδο, υπήρξε η λεγόμενη "υπερ-ανάκαμψη". Η πρακτική και η έρευνα αποδεικνύουν ότι η επόμενη εκπαίδευση στο στάδιο της υπερβολικής ανάκαμψης, το αποτέλεσμα είναι το καλύτερο.


Η ποσότητα ενέργειας που καταναλώνεται και η ταχύτητα ανάκτησης σχετίζονται στενά με την ένταση της μυϊκής δραστηριότητας. Μέσα σε ένα ορισμένο εύρος, όσο μεγαλύτερη είναι η ποσότητα της μυϊκής δραστηριότητας, τόσο πιο έντονη είναι η διαδικασία κατανάλωσης, η υπερβολική ανάκαμψη θα είναι πιο προφανής.

Το λεγόμενο "σε ένα ορισμένο εύρος" σημαίνει ότι το ποσό της άσκησης δεν μπορεί να είναι πολύ μεγάλο, ή ah υπερβολική κατανάλωση ενέργειας δεν είναι εύκολο να ανακάμψει. Πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα θα προκαλέσει υπερβολική εκπαίδευση και ακόμη και θα υπάρξουν τραυματισμοί. Μόνο να κυριαρχήσει και να χρησιμοποιήσει το νόμο της υπερβολικής ανάκαμψης, να ακολουθήσει την αρχή της σταδιακής και ομαλής, ώστε να κάνει τους μύες να αναπτύσσονται σταθερά.


3, μυϊκή ανάπτυξη της βιοχημικής βάσης

Οι άνθρωποι που ασκούν τακτικά άσκηση σε σύγκριση με τους απλούς ανθρώπους μας, μυϊκές ενεργειακές ουσίες τριφωσφορική αδενοσίνη και φωσφορική κρεατίνη σε περισσότερα αιμοφόρα αγγεία θα είναι πιο άφθονα, αντοχή στα οξέα και ικανότητα αναερόβιας γλυκόλυσης ισχυρότερη. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο εκπαίδευσης, τόσο περισσότερα αποθέματα ενέργειας, τόσο ισχυρότερη είναι η ικανότητα άσκησης, οι μυς των νεογέννητων τριχοειδών θα είναι περισσότερο. Ο αυξημένος όγκος τριχοειδών αγγείων μπορεί να αυξήσει τη ροή του αίματος στους μύες και η αύξηση του μεταβολισμού αυξάνει επίσης τον όγκο των μυών. Έτσι αχ μόνο να τηρούν τη μακροπρόθεσμη κίνηση, προκειμένου να ενισχυθεί ο μυϊκός μεταβολισμός του υλικού, ενισχύοντας έτσι τα μυϊκά αποθέματα ενέργειας, έτσι ώστε η μυϊκή πηκτής πύκνωση, αυξημένη, μυϊκό μπλοκ αυξήθηκε.

t0122d5f92ea71c0321.jpg

Εάν δεν υπάρχει αποτέλεσμα με βάση τα παραπάνω ή προχωράτε υψηλότερα, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε κάποια βοηθητικά φάρμακα, όπως στεροειδή , τεστοστερόνη , hgh και ούτω καθεξής. Μπορούν να σας κάνουν πιο γρήγορα για να επιτύχετε το στόχο σας. Αν πρέπει να μας ικανοποιήσετε.


Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944