Πώς αδυνατίζει η αεροβική άσκηση;

- Jul 28, 2017-

Παραδοσιακά πολλοί άνθρωποι μιλούν για αερόβια άσκηση όλα σημαίνει μακροπρόθεσμα, τρέξιμο σε μεγάλες αποστάσεις, μεταβλητή ταχύτητα λειτουργίας, διαφορετική διαδρομή κλίσης. Αλλά αυτό δεν είναι ο καλύτερος τρόπος. Σύμφωνα με τη μελέτη του πανεπιστημίου του Tampa, το σώμα σας γνωρίζει πώς κάνετε αερόβιες ασκήσεις, και στην αρχή η αερόβια άσκησή σας μπορεί πραγματικά να κάψει πολλές θερμίδες. Αλλά κάνετε αερόβια άσκηση χρόνο και τόπο, ακόμη και ο τρόπος (τρέξιμο) σχεδόν το ίδιο, τότε το σώμα σας θα προσαρμοστεί σύντομα σε αυτό το είδος αερόβιας εκπαίδευσης.

44724-12020Q1045597.jpg44724-12020Q1045597.jpg

Θα πρέπει να περάσετε από διαφορετικές αερόβιες ασκήσεις για να πετύχετε το αποτέλεσμα της κυτταρίτιδας, όχι μόνο να παραμείνετε στο τρέξιμο.

Ο καλύτερος αερόβιος τρόπος απώλειας βάρους άσκησης:

Αν ενδιαφέρεστε για την αερόβια άσκηση, μπορείτε να ανατρέξετε σε περισσότερες εκδόσεις του ειδικού αερόβιου μαθήματος, το οποίο θα γίνει με διαφορετική αερόβια άσκηση για να έχετε καλά αποτελέσματα, όχι μόνο να τρέχετε. Ή μπορείτε να εκτελέσετε ελεύθερη άσκηση δωρεάν αερόμπικ εξοπλισμού, μαθήματα αεροβικής γυμναστικής για να συμμετάσχετε στο γυμναστήριο, καθώς και δυναμικές ασκήσεις ποδηλασίας. Περισσότερη αερόβια άσκηση μπορεί να κάνει υπαίθρια αθλήματα, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μπάντμιντον και ούτω καθεξής.

Πολλές φορές, οι άνθρωποι είναι ευάλωτοι στην αερόβια άσκηση, οι συνεχείς επιπτώσεις υψηλής συχνότητας θα έχουν το γόνατο και το πίσω μέρος του ανώμαλου πόνου. Συνεπώς, έχουμε πάντα προτείνει να ενισχύσουμε αυτόν τον τομέα δύναμης, μπορείτε να κάνετε αερόβια άσκηση υψηλής συχνότητας για να κάνετε καλύτερα.

145437154035082872.JPEG

Χονγκ Κονγκ Rongxin Bio-tech Co., Ltd. Για να σας παρέχει προϊόντα μείωσης λίπους, όπως στεροειδή, τεστοστερόνη, hgh, Clenbuterol, DNP (2,4-dinitropheno), Sibutramine και ούτω καθεξής. Μπορούν να σας κάνουν πιο γρήγορα για να επιτύχετε τον στόχο σας. Αν χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας.

18_副本.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944