Πώς παράγει HGH;

- Aug 31, 2017-

Πώς παράγει HGH ;

Η διαδικασία παραγωγής της έγχυσης σκόνης είναι να εισάγεται ϋΝΑ ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης σε Ε. Coli στο μέσο καλλιέργειας. Τα κύτταρα καλλιεργήθηκαν στη δεξαμενή σποράς και έπειτα ζυμώθηκαν στον ζυμωτήρα. Μετά τη ζύμωση, τα κύτταρα συλλέχθηκαν με φυγοκέντρηση και κατόπιν η ανασυνδυασμένη ανθρώπινη αυξητική ορμόνη εκχυλίστηκε με την αρχική μέθοδο αποσύνθεσης νερού. Μετά τον καθαρισμό με πολλαπλά στάδια Αποστειρώθηκε με διήθηση, για να ληφθεί διάλυμα αυξητικής ορμόνης. Σύμφωνα με τη συνταγή παρασκευής, με ζύγιση των απαιτούμενων υγρών και άλλων απαιτούμενων υλικών, η παρασκευή διαλύματος πρωτεϊνών. Μετά την παρασκευή του διαλύματος μετά το φίλτρο αποστείρωσης, αποστειρωμένο φίλτρο μετά την έναρξη της ασηπτικής πλήρωσης και ημι-διακοπής και στη συνέχεια στον ξηραντή με ψύξη για λυοφιλοποίηση, λυοφιλοποιημένο μετά το τέλος του πλήρους βύσματος πίεσης, αφαιρείται το προϊόν μετά το κάλυμμα, Και τελικά να πάρει το τελικό προϊόν. Πολλές εγχώριες επιχειρήσεις, όπως Zhen Yi και ούτω καθεξής για την παραγωγή της ένεσης της ορμόνης ανάπτυξης της σκόνης. Σε σύγκριση με την έγχυση νερού, η σκόνη έχει ισχυρή σταθερότητα, μη συντηρητική, τα πλεονεκτήματα των χαμηλότερων τιμών.

Jintropin hgh.jpg

Χονγκ Κονγκ Rongxin Bio-tech Co, Ltd θα σας παράσχει υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας προϊόντα HGH, γρήγορη ναυτιλία, και καλύτερες υπηρεσίες.

Hygetropin 200iu.jpg


Igtropin.jpg


Taitropin.jpg


Kentropin.jpg

Εάν χρειάζεστε το jintropin hgh, το kigtropin hgh, το hygetropin hgh ή άλλο brand hgh, καλωσορίστε στην έρευνα της εταιρείας μου.

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944