Πώς τα στεροειδή σας κάνουν πιο δυνατούς;

- Jun 29, 2017-

Πώς τα στεροειδή σας κάνουν πιο δυνατούς;
Το όνομα του στεροειδούς ονομάζεται (αδρενοκορτίνη). Τα κανονικά επινεφρίδια εκκρίνουν μια ορισμένη ποσότητα στεροειδών κάθε μέρα για να διατηρήσουν την κανονική φυσιολογική λειτουργία του σώματος, όπως η ρύθμιση του μεταβολισμού της γλυκόζης αίματος, των πρωτεϊνών, των λιπών και των ηλεκτρολυτών, που είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της ζωής σημαντικών ορμονών.
Τα κλινικά στεροειδή είναι ένα καλό φάρμακο και μπορεί πράγματι να χρησιμοποιηθεί ευρέως για τη θεραπεία πολλών από τις ανίατες ασθένειες που είναι ειδικές ασθένειες, όπως: καρκίνος, εγκεφαλικό οίδημα, χρόνιες πνευμονοπάθειες, ρευματισμοί, άσθμα, πρόωρο βρέφος πνεύμονα. , σηψαιμία και μηνιγγίτιδα κ.λπ., δεν είναι διαθέσιμη σχεδόν η νόσος. και μειώνει πολλά από τα συμπτώματα, έτσι ώστε τα συμπτώματα να είναι προσωρινά ανακουφισμένα, γι 'αυτό κέρδισε το (ελιξίριο) στο όνομα Οι στεροειδείς ορμόνες χρησιμοποιούνται κυρίως στις ακόλουθες περιοχές:
1, αντιφλεγμονώδη και αντιαλλεργικά: μια ευρεία ποικιλία στεροειδών έχει εξαιρετικές αντιφλεγμονώδεις και αντι-αλλεργικές ιδιότητες, όπως η φυσική κορτιζόνη (17-υδροξυ-11-δεϋδροκετίδη) και η υδροκορτιζόνη (κετόνη 17-υδροξυφθορίου) αντιφλεγμονώδη και αντι-αλλεργικά φάρμακα.
2, Για τη βελτίωση της μεταβολικής λειτουργίας: πολλά στεροειδή έχουν καλή ρύθμιση του μεταβολισμού της γλυκόζης και του μεταβολισμού του νερού και του αλατιού. Ειδικά η σύνθεση ορισμένων στεροειδών ορμονών, ο ρόλος των πιο σημαντικών. Για παράδειγμα, η στανοζολόλη είναι μια συνθετική στεροειδή ορμόνη, η δομή της είναι: αυτή η ορμόνη μπορεί να προάγει την αιμοποιητική λειτουργία του σώματος, έτσι ώστε η αιμοσφαιρίνη να αυξηθεί, επιταχύνοντας έτσι τον κύκλο οξυγόνου και CO2, να ενισχύσει τη φυσική αντοχή. Και μπορεί επίσης να προωθήσει τον σχηματισμό οστού, έτσι ώστε να αναπτυχθούν οι μυς του σώματος. Έτσι είναι μια θεραπεία της χρόνιας σπατάλης, της σοβαρής ασθένειας και της μετεγχειρητικής ανάκαμψης αποτελεσματικών φαρμάκων. Επειδή αυτή η ορμόνη μπορεί να κάνει τους ανθρώπους σε σύντομο χρονικό διάστημα από το κανονικό εκρηκτικό και την αντοχή, και έτσι κάποιες αθλίες αθλητών για να βελτιώσουν την αθλητική απόδοση
3, ο άλλος είναι ένας σημαντικός λόγος είναι ότι τα στεροειδή μπορούν να αυξήσουν την περιφέρεια των μυών ή να μειώσουν το σωματικό λίπος. Οι άνδρες χρησιμοποιούν στεροειδή για να κάνουν το σώμα πιο ισχυρό και πιο ελκυστικό. Οι γυναίκες χρησιμοποιούν στεροειδή για να κάνουν το σώμα ελκυστικότερο.
Χονγκ Κονγκ Rongxin Bio-tech Co., Ltd. θα σας παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας στεροειδών, γρήγορη ναυτιλία και καλύτερες υπηρεσίες.
Το καλοκαίρι, οι απαιτήσεις του Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate , Oxymetholone (anadrol) είναι περισσότερο από το συνηθισμένο.
Εάν χρειάζεστε το jintropin hgh , το kigtropin hgh , το hygetropin hgh ή άλλο brand hgh, καλωσορίζω στην έρευνα της εταιρείας μου.

10.jpg9.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944