Πώς η απώλεια βάρους επιτυγχάνει το επιθυμητό αποτέλεσμα;

- Sep 22, 2017-

Εάν θέλετε να κάνετε το χρώμα σας καλύτερο, οι γραμμές του σώματος πιο προφανείς, για να διατηρήσετε την λεπτή φιγούρα, τότε πρέπει να επιλέξετε γυμναστήριο! Έτσι, σήμερα Xiaobian δίνουν στους γονείς να μοιραστούν το καλύτερο σχέδιο απώλειας βάρους, για να σας βοηθήσουν γρήγορα Για να επιτύχετε το αποτέλεσμα απώλειας βάρους!

1, ο χρόνος γυμναστικής περιορίζεται σε 30 έως 40 λεπτά ή λιγότερο

Αν και μερικοί άνθρωποι για να έχουν καλύτερη φυσική επίδραση θα περάσουν μάλλον περισσότερο χρόνο στο γυμναστήριο, αλλά στην πραγματικότητα, 30 ή 40 λεπτά αργότερα, η επίδραση της απώλειας βάρους δεν είναι καλή πριν. Μακροπρόθεσμα, για να εξασφαλιστεί ότι το μέλλον της συνεχιζόμενης φυσικής κατάστασης, θα πρέπει να μειώσετε την ένταση της φυσικής κατάστασης. Και μια σύντομη χρονική περίοδο η επίδραση της άσκησης υψηλής έντασης καλύτερα.

org_471753.jpg

2, άσκηση υψηλής έντασης

Εάν μόλις ξεκινήσατε αυτή την άσκηση, είναι καλύτερο να επιβραδύνετε. Για παράδειγμα, τρέχετε ή οδηγείτε μια μοτοσυκλέτα, τουλάχιστον για να τηρήσετε ένα μήνα για να ασκήσετε την υπομονή σας, τότε, πηγαίνετε για να αυξήσετε την ένταση της άσκησης. Αυτό σημαίνει ότι όταν μπορείτε να κρατήσετε κάποια ταχύτητα δεν μπορείτε να αναπνεύσετε για να μιλήσετε με τους ανθρώπους όταν είναι σχεδόν το ίδιο. Μόλις φτάσετε αυτό το επίπεδο υπομονής, μπορείτε να ενισχύσετε σταδιακά την ένταση για να πάρετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα απώλειας βάρους.

8419-150Z1150348-50.jpg

3, εκπαίδευση κύκλων

Υπάρχει ένα συνηθισμένο λάθος είναι ότι στο χρόνο άσκησης, από τη μία να κάνουμε πολλά σετ αθλημάτων, αλλά δεν υπάρχει ανάπαυση ή παύση. Κάτι τέτοιο είναι μάταιο, επειδή οι μύες δεν έχουν αρκετό χρόνο για να ανακάμψουν. Αλλά σε σύγκριση με κάνει μια σειρά από αθλήματα, πάρτε ένα διάλειμμα, και στη συνέχεια να κάνετε τον τρόπο άσκησης, ο κύκλος της κάνει μικτή άσκηση καλύτερα. Επειδή όταν κάνετε μικτή άσκηση, η άσκηση διαφορετικών μυών είναι ισοδύναμη με άλλους μυς για να αφαιρέσετε αρκετό χρόνο για να αναρρώσετε. Επιπλέον, η άσκηση γυμναστικής σας ισοδυναμεί με την άσκηση αερόβιας άσκησης.

240447-140GFG00745.jpg

Χονγκ Κονγκ Rongxin Bio-tech Co. , Ltd Για να σας παρέχει προϊόντα μείωσης λίπους, όπως στεροειδή , τεστοστερόνη , hgh , Κλενβουτερόλη , DNP (2,4-δινιτροφαινο) , Σιμπουτραμίνη και ούτω καθεξής. μπορούμε να σας κάνουμε πιο γρήγορα για να επιτύχετε τον στόχο σας. Αν χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Clenbuterol_副本.jpg

sibutramine.jpg

testosterone Cypionate_.jpg

Kigtropin.jpg

Αν σας ενδιαφέρουν τα προϊόντα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944