Πόσο αποτελεσματική είναι η απώλεια βάρους;

- Sep 06, 2017-

Πόσο αποτελεσματική είναι η απώλεια βάρους;

Αερόβια άσκηση 40-60 λεπτά συν 20 λεπτά για να βοηθήσει τη δύναμη της πρακτικής, τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, περισσότερο την πρακτική καλύτερα.

1, αερόβια άσκηση, αναφέρεται στην ένταση του μακρού χρόνου, έτσι ώστε ο καρδιακός ρυθμός στο μέγιστο καρδιακό ρυθμό μεταξύ 60% της κίνησης, ο μέγιστος καρδιακός ρυθμός είναι ίσος με 220 ανά ηλικία.

Τα αεροβικά περιλαμβάνουν: τρέξιμο, ποδηλασία, χορό, άλμα, skipping, κολύμπι, δραστηριότητες μπάλας και πολλά άλλα αθλήματα, ακόμα και το σεξ, είναι απλά να θυμάστε ότι ο καρδιακός ρυθμός σε αυτό το εύρος μπορεί να είναι.

Η αερόβια άσκηση διαρκεί τουλάχιστον 20 λεπτά και συνιστάται για 40 λεπτά σε μία ώρα.

org_471753.jpg

2, βοηθητικές ασκήσεις δύναμης, όπως: ασκήσεις μέσης, ασκήσεις ποδιών, ασκήσεις στο στήθος. Αυτές οι ασκήσεις πρέπει επίσης να εξασφαλίζουν ότι η ένταση, δύναμη δεν μπορεί να είναι πάρα πολύ, ο αριθμός των εγγυημένων περισσότερο από 15 φορές. Αυτές οι ασκήσεις μπορούν να συνεχίσουν να καταναλώνουν λίπος.

Οι κυρίες παρακαλώ να είστε σίγουροι ότι η ένταση των ασκήσεων δύναμης δεν μπορεί να κάνει τους μυς σας πολύ ανεπτυγμένους.

Συνήθως όσο το δυνατόν περισσότερες δραστηριότητες, αν και μόνο περισσότερο από μια στιγμή, περισσότερο από δύο βήματα, είναι καλές για την απώλεια βάρους.

tooopen_sy_171509179543.jpg

Χονγκ Κονγκ Rongxin Bio-tech Co. , Ltd Για να σας παρέχει προϊόντα μείωσης λίπους, όπως στεροειδή , τεστοστερόνη , hgh , Κλενβουτερόλη , DNP (2,4-δινιτροφαινο) , Σιμπουτραμίνη και ούτω καθεξής. μπορούμε να σας κάνουμε πιο γρήγορα για να επιτύχετε τον στόχο σας. Αν χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Clenbuterol_副本.jpg

sibutramine.jpg

Kigtropin.jpg

Αν σας ενδιαφέρουν τα προϊόντα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944