Πώς γυμναστήριο υγείας;

- Apr 12, 2017-

Πώς γυμναστήριο υγείας;


Η παρούσα γυμναστική γυμναστήριο γίνει μια από τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων αγάπη sportss.We είναι στη διαδικασία της φυσικής κατάστασης αναπόφευκτα συμβαίνουν ατύχημα ή απώλεια, αθλητική άσκηση, ο αθλητισμός είναι κακό αυτό θα βλάψει το σώμα.Η κατανόηση του αθλητισμού γυμναστήριο λίγο κοινή λογική, μπορεί να σας βοηθήσουν να προστατευθείτε καλύτερα στην κίνηση!

Βίαιη άσκηση και μετά από άσκηση δεν πίνουμε πολύ νερό

Όταν ασκείτε έντονη άσκηση, η περιεκτικότητα σε αλάτι του σώματος με εξωτερικό σώμα με ιδρώτα, τότε πολύ νερό μειώνει την ωσμωτική πίεση του αίματος, καταστρέφοντας το νερό και την ισορροπία του αλατιού στο σώμα, το οποίο επηρεάζει την κανονική φυσιολογική λειτουργία του ανθρώπινου σώματος, οι μυϊκές κράμπες εμφανίζονται ακόμη. Επιπλέον, πολύ νερό μπορεί να μειώσει τη συγκέντρωση οξέος στο στομάχι, να επηρεάσει την πέψη.

Τι ώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να ασκηθείτε;

Έρευνες έχουν δείξει ότι μετά τις 14:00 μ.μ., η λειτουργία του ανθρώπινου σώματος άρχισε να αυξάνεται και έφτασε το υψηλότερο το απόγευμα κατά το δεύτερο μισό του ανθρώπινου σώματος το καλύτερο το καλύτερο χρόνο άσκησης από τις 16:00 έως τις 18:00 μ.μ., αλλά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου και της ενέργειας δεν είναι εύκολο να επικεντρωθεί σε αυτό το χρονικό διάστημα. Επιπλέον, η κατάλληλη άσκηση μπορεί επίσης να ξεκινήσει την ημέρα σας στο μεταβολισμό το πρωί και να την κρατήσει σε επίπεδα μέσα σε αρκετές ώρες.

t0122d5f92ea71c0321.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944