Πώς είναι η σωστή φυσική κατάσταση;

- Apr 10, 2017-

Πώς είναι η σωστή φυσική κατάσταση;

1, 15 λεπτά για να ζεσταθεί

Ξεκινήστε με ευκολία, εύκολη κίνηση, μην πάρετε πολύ γρήγορα δύναμη, αφήστε το σώμα να ιδρώνει ελαφρώς. Ο κόσμος μπορεί να επιλέξει ποδήλατο, ελλειπτικό μηχάνημα και άλλο εξοπλισμό για να ζεσταθεί, προκειμένου να μειωθεί η πρόσκρουση των αρθρώσεων.

 

2, σημειώστε ότι η άρθρωση είναι εφελκυστική πριν από την κίνηση

Τεντώνοντας πριν από την άσκηση, ο σκοπός είναι να μειωθεί το ιξώδες του μυός, να αυξηθεί η ροή του αίματος στους μύες, να βελτιωθεί η αθλητική απόδοση και να μειωθεί η εμφάνιση αθλητικών τραυματισμών. Η περιστροφή του ώμου, περιστρέφοντας τη μέση και το γόνατο, τον καρπό, τον αστράγαλο , Αφήστε το σώμα να φτάσει στο επίπεδο ενθουσιασμού.

 

3, 60 λεπτά της υποκείμενης εκπαίδευσης

Λειτουργία του πνεύμονα (τρέξιμο, άλμα), μυϊκή αντοχή, barbell, dumbbell, αερόβια άσκηση (τρέξιμο), αναερόβια άσκηση (βάρος), ισορροπία (ισορροπία), ανάλογα με την φυσική κατάσταση του ατόμου για να προσαρμόσει την εστίαση. Ασκήσεις δύναμης, στη συνέχεια σε 20 ~ 45 λεπτά αερόβιας εκπαίδευσης, ελέγξτε το συνολικό χρόνο γυμναστικής 1 ώρα ή έτσι.

 

4, μην αγνοείτε τις ασκήσεις χαλάρωσης

Δώστε προτεραιότητα με stretch.Method είναι στατική τέντωμα, κάθε μέρος μπορεί να επαναλάβει 2 ~ 3 φορές, κάθε φορά για να διατηρήσει 15 έως 30 δευτερόλεπτα.Επιπλέον, ο εξοπλισμός κατά τη διαδικασία της κατάρτισης, θέλουν επίσης να τεντώσει τα μυς στο στόχο.

 

5, μην βιαστείτε να κάνετε μπάνιο μετά την προπόνηση

Μην πλύνετε την μπανιέρα μετά την προπόνηση, να ξεκουραστείτε, όπως να μην κάνετε εφίδρωση, να πλένετε σε ζεστό νερό. Η σάουνα γυμναστικής είναι ο πιο ευάλωτος χώρος, μετά την έντονη προπόνηση, έχει πολύ αίμα στους μύες, σάουνα και πάλι αυτή τη στιγμή, Τα εσωτερικά όργανα και ο εγκέφαλος είναι σχετικά ανεπαρκής παροχή οξυγόνου αίματος, είναι εύκολο να εμφανιστεί.

 

6, επιστημονική συμπληρωματική διατροφή

Ένα μικρό γεύμα θα πρέπει να προστεθεί μετά από ένα γενικό στο σπορ. Ο δείκτης των μεγάλων πρόσθεσε μια μικρή ποσότητα πρωτεϊνών, υδατάνθρακες με υψηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα, μέταλλα, κλπ. Για να αυξήσει το πλήθος μυϊκή ικανότητα, στο γυμναστήριο περίπου 1 ώρα για να φάει ένα γεύμα. Γυναικεία bodybuilders και θα πρέπει επίσης να είναι κατάλληλα για θερμότητα συμπληρώματος απώλειας βάρους. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ENAN
6608801555724432488.jpg


Οποιεσδήποτε απαιτήσεις, pls επαφή:

Email: sall@rongxinbio.com