Πώς είναι το σωστό γυμναστήριο;

- Apr 10, 2017-

Πώς είναι το σωστό γυμναστήριο;

1, 15 λεπτά για να ζεσταθεί

Ξεκινήστε με ευκολία, εύκολη κίνηση, μην πάρετε πολύ γρήγορα δύναμη, αφήστε το σώμα να ιδρώνει ελαφρώς. Ο κόσμος μπορεί να επιλέξει ποδήλατο, ελλειπτικό μηχάνημα και άλλο εξοπλισμό για να ζεσταθεί, προκειμένου να μειωθεί η πρόσκρουση των αρθρώσεων.

2, σημειώστε ότι η άρθρωση είναι εφελκυστική πριν από τη μετακίνηση

Τεντώνοντας πριν από την άσκηση, ο σκοπός είναι να μειωθεί το ιξώδες του μυός, να αυξηθεί η ροή του αίματος στους μύες, να βελτιωθεί η αθλητική απόδοση και να μειωθεί η εμφάνιση αθλητικού τραυματισμού. Η περιστροφή του ώμου, περιστρέφοντας τη μέση και το γόνατο, , αφήστε το σώμα να φτάσει στο επίπεδο ενθουσιασμού.

3, 60 λεπτά υποκείμενης εκπαίδευσης

Λειτουργία του πνεύμονα (τρέξιμο, άλμα), μυϊκή αντοχή, μπάρα, αλτήρα, αερόβια άσκηση (τρέξιμο), αναερόβια άσκηση (βάρος), ισορροπία, ανάλογα με τη φυσική κατάσταση του ατόμου για να προσαρμόσει την εστίαση. ασκήσεις δύναμης, στη συνέχεια σε 20 ~ 45 λεπτά αερόβιας εκπαίδευσης, ελέγξτε το συνολικό χρόνο ικανότητας περίπου 1 ώρα.

4, μην αγνοείτε τις ασκήσεις χαλάρωσης

Δώστε προτεραιότητα με stretch.Method είναι στατική τέντωμα, κάθε μέρος μπορεί να επαναλάβει 2 ~ 3 φορές, κάθε φορά για να διατηρήσει 15 έως 30 δευτερόλεπτα.Επιπλέον, ο εξοπλισμός κατά τη διαδικασία της κατάρτισης, θέλουν επίσης να τεντώσει τα μυς στο στόχο.

5, μην βιαστείτε να κάνετε μπάνιο μετά την προπόνηση

Μην πλύνετε την μπανιέρα μετά την προπόνηση, έχετε ανάπαυση, όπως δεν είναι πλέον εφίδρωση, πλύνετε σε ζεστό νερό. Η σάουνα γυμναστικής είναι οι πιο ευάλωτες θέσεις, μετά την έντονη προπόνηση, έχει πολύ αίμα στους μύες, σάουνα και πάλι αυτή τη στιγμή, τα εσωτερικά όργανα και ο εγκέφαλος είναι σχετικά ανεπαρκής παροχή οξυγόνου στο αίμα, είναι εύκολο να εμφανιστεί.

6, επιστημονική συμπληρωματική σίτιση

Ένα μικρό γεύμα θα πρέπει να προστεθεί μετά από ένα γενικό στο αθλητισμό. Ο δείκτης των μεγάλων πρόσθεσε μια μικρή ποσότητα πρωτεϊνών, υδατάνθρακες με υψηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα, μέταλλα, κλπ. Για να αυξήσει το πλήθος των μυών fitness, στο γυμναστήριο περίπου 1 ώρα για να φάτε ένα γεύμα. Γυναικεία bodybuilders και θα πρέπει επίσης να είναι κατάλληλα για την απώλεια βάρους συμπλήρωμα θερμότητας. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ENAN
6608801555724432488.jpg

Οποιεσδήποτε απαιτήσεις, pls επαφή:

Email: sall@rongxinbio.com