Πώς είναι η γυμναστική το καλοκαίρι;

- Jul 26, 2017-

Καλοκαιρινή κατανάλωση υψηλής θερμοκρασίας του ανθρώπινου σώματος, η φυσική κατανάλωση ενέργειας συχνά δεν είναι έγκαιρη συμπλήρωση, το σώμα είναι συχνά σχετικά αδύναμο. Υπερβολική άσκηση θα οδηγήσει σε χαμηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα, μειωμένη αντίσταση, σοβαρή θα οδηγήσει σε λιποθυμία, αλλά δυσμενείς για την υγεία, καλοκαιρινή γυμναστική, ειδικά για να κατανοήσουν το ποσό της άσκησης. Μην ξεπεράσετε το κίνημα, ειδικά για μακροπρόθεσμα δεν συμμετέχουν στην άσκηση αθλητισμού, να αυξήσει σταδιακά την ένταση της άσκησης, είναι καλύτερο να βελτιωθεί σταδιακά η διάρκεια και η ένταση της άσκησης. Μπορεί να παραταθεί από 20 λεπτά σε 30 λεπτά, η χρήση των 5 κιλών αλτήρα αντικατασταθεί με 8 κιλά. Απλά δεν χρειάζεται να το κάνετε ταυτόχρονα, χρόνο και ένταση για να πάρετε ένα από αυτά στη γραμμή. Το καλύτερο είναι να τηρείτε 30 έως 45 λεπτά την ημέρα άσκησης, 30 λεπτά το καλύτερο και οι άνθρωποι που έχουν την επιθυμία να χάσουν βάρος μπορούν να επεκταθούν σε περίπου 40 λεπτά του χρόνου άσκησης.

2015010815233623fd2.jpg

Καλοκαίρι απώλεια βάρους είναι πιο προφανές, πολλοί άνθρωποι θα επιλέξουν να χάσουν βάρος το καλοκαίρι, αλλά αν ακολουθήσουν τυφλά απώλεια βάρους, και δεν δίνουν προσοχή στην επιλογή της διατροφής και του αθλητισμού για να κάνουν εύλογες ρυθμίσεις, και μερικές φορές αντιπαραγωγικές.

Επιπλέον, ο καλοκαιρινός καιρός θα γίνει ολοένα και πιο ζεστός, αλλά πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να επιλέγουν να πραγματοποιούν την υψηλή ένταση των δραστηριοτήτων γυμναστικής, με αποτέλεσμα χαμηλό σάκχαρο στο αίμα, μειωμένη αντίσταση, ελαφριά ζάλη, σοβαρή λιποθυμία. Καλοκαίρι γυμναστήριο μπορεί να καταναλώσει μεγάλα, επιλέξτε τα κατάλληλα αθλήματα, το ποσό της έντασης άσκησης σε συνδυασμό με μια λογική διατροφή μπορεί πραγματικά να παίξει το σκοπό της φυσικής κατάστασης, ένας μεγάλος αριθμός των ξεπερασμένων άσκηση και τις διατροφικές συνήθειες στο σώμα άχρηστο.

44724-12020Q1045597.jpg

Χονγκ Κονγκ Rongxin Bio-tech Co., Ltd. θα σας παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας στεροειδών, γρήγορη ναυτιλία και καλύτερες υπηρεσίες.
Το καλοκαίρι, οι απαιτήσεις του Sustanon 250 , Τον Trenbolone Enanthate, Oxymetholone (anadrol) είναι περισσότερο από το συνηθισμένο.
Εάν χρειάζεστε το jintropin hgh, το kigtropin hgh, το hygetropin hgh ή άλλο brand hgh, καλωσορίστε στην έρευνα της εταιρείας μου.

QQ图片20170413111055.jpg

QQ图片20170413111040.jpg Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944