Πόσο καιρό χρειάζεται για να ζεσταθεί για γυμναστήριο;

- Nov 21, 2017-

Ο χρόνος προθέρμανσης ποικίλλει από άτομο σε άτομο και καιρός.

Σε γενικές γραμμές, η προθέρμανση δεν είναι επαρκής, μπορείτε από δύο σημεία: «αν η μικρή εφίδρωση (αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος, αύξηση της καρδιακής συχνότητας)» και «το κύριο κίνημα θα χρησιμοποιήσει τους μύες και οι αρθρώσεις είναι πλήρως ενεργές».

Από την προθέρμανση έως την "ελαφρά εφίδρωση" αυτή τη φορά, ο καθένας δεν είναι ο ίδιος, μερικοί άνθρωποι θα ανοίξουν σύντομα, αλλά μερικοί άνθρωποι χρειάζεται να περάσουν περισσότερο χρόνο, μπορεί να είναι με την ηλικία, τη φυσική, την αθλητική συχνότητα, θερμοκρασία δωματίου) και έτσι έχουν μια σχέση, δεν υπάρχει ο επονομαζόμενος [πρότυπος] χρόνος.

Η μετακίνηση της επιλογής σε τύπο χαμηλής έντασης του κύριου, άλλωστε, το σώμα δεν έχει καμία δραστηριότητα να κατευθύνει την επαφή με άσκηση υψηλής έντασης, ο κίνδυνος τραυματισμού θα αυξηθεί σημαντικά, γι 'αυτό συνιστάται γενικά η κίνηση χαμηλής έντασης. Μπορείτε να jog, βήμα στο ποδήλατο, ελλειπτικό μηχάνημα, σκάφος μηχανή και ούτω καθεξής.

Εάν ο χρόνος άσκησης είναι περιορισμένος, αλλά χρειάζεται πολύς χρόνος για να ζεσταθεί, μπορείτε να δοκιμάσετε να φορέσετε περισσότερο ρούχα (παθητικός ζεστός τρόπος) για να το κάνετε.

44724-12020Q1045597.jpg

Χονγκ Κονγκ Rongxin Biotech Co., Ltd. θα σας παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας στεροειδών, γρήγορη ναυτιλία και καλύτερες υπηρεσίες.

Όταν είστε γυμναστήριο, οι απαιτήσεις της τεστοστερόνης Enanthate , Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate , Oxymetholone (anadrol) είναι περισσότερο από συνήθεις.

Εάν χρειάζεστε το jintropin hgh , το kigtropin hgh , το hygetropin hgh ή άλλο brand hgh, καλωσορίστε στην έρευνα της εταιρείας μου.

Trenbolone Enanthate_.jpg

Kigtropin.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944