Πόσο καιρό θα είναι η άσκηση προθέρμανσης; 5 λεπτά? 15 λεπτά? 30 λεπτά?

- May 12, 2017-

Πόσο καιρό θα είναι η άσκηση προθέρμανσης; 5 λεπτά? 15 λεπτά? 30 λεπτά?

Ο χρόνος προθέρμανσης ποικίλλει από άτομο σε άτομο και καιρός.

Σε γενικές γραμμές, η προθέρμανση δεν είναι επαρκής, μπορείτε από δύο σημεία: «αν η μικρή εφίδρωση (αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος, αύξηση της καρδιακής συχνότητας)» και «το κύριο κίνημα θα χρησιμοποιήσει τους μύες και οι αρθρώσεις είναι πλήρως ενεργές».

Από την προθέρμανση μέχρι τη "μικρή εφίδρωση" αυτή τη φορά, ο καθένας δεν είναι ο ίδιος, μερικοί άνθρωποι θα ανοίξουν σύντομα, αλλά μερικοί άνθρωποι χρειάζεται να περάσουν περισσότερο χρόνο, μπορεί να είναι με την ηλικία, τη φυσική, την αθλητική συχνότητα, θερμοκρασία δωματίου) και έτσι έχουν μια σχέση, δεν υπάρχει ο επονομαζόμενος [πρότυπος] χρόνος.

Η μετακίνηση της επιλογής σε τύπο χαμηλής έντασης του κύριου, άλλωστε, το σώμα δεν έχει καμία δραστηριότητα να κατευθύνει την επαφή με άσκηση υψηλής έντασης, ο κίνδυνος τραυματισμού θα αυξηθεί σημαντικά, γι 'αυτό συνιστάται γενικά η κίνηση χαμηλής έντασης. Μπορείτε να jog, βήμα στο ποδήλατο, ελλειπτικό μηχάνημα, σκάφος μηχανή και ούτω καθεξής.

Εάν ο χρόνος άσκησης είναι περιορισμένος, αλλά χρειάζεται πολύς χρόνος για να ζεσταθεί, μπορείτε να δοκιμάσετε να φορέσετε περισσότερο ρούχα (παθητικός ζεστός τρόπος) για να το κάνετε.

org_471753.jpg

145437154035082872.JPEG

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com