Πώς να επιτευχθεί μέσω της αερόβιας άσκησης για την αύξηση του σκοπού των μυών;

- Jul 17, 2017-

Περιορίστε την αερόβια άσκηση εκτός άσκησης αντοχής σε 3 φορές την εβδομάδα, κάθε 30 λεπτά. Αυτό μπορεί να διατηρήσει την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος χωρίς να προκαλέσει πιθανή απώλεια μυών και οι δύο καλύτερες αερόβιες μορφές άσκησης περιλαμβάνουν κωπηλασία με οποιαδήποτε ταχύτητα επανάληψης.

Προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η ανάπτυξη μυών, οι έμπειροι επαγγελματίες βαρών διαιρούν συνήθως το σώμα σε διάφορες ομάδες για να εξασκηθούν (όπως στήθος, τρικέφαλος, κάτω άκρα, τραπέζι, δικέφαλα). 3 ημέρες μετά το υπόλοιπο της ημέρας, και στη συνέχεια ξεκινήστε τον επόμενο κύκλο. Στο στάδιο της ανάπτυξης των μυών δεν πρέπει να περιορίσει την πρόσληψη θερμίδων πρόσληψη, επειδή μόνο το σώμα σε μια "θετική ισορροπία" της κατάστασης, ο μυς είναι πιθανό να αυξηθεί.

Επιπλέον, προσπαθήστε να αποφύγετε την εξουσία άσκησης και να τρέχετε την ίδια ημέρα, επειδή το τρέξιμο θα καταναλώνει πολύ θερμότητα, έτσι ώστε οι μύες να μην έχουν την ευκαιρία να αναπτυχθούν. Όταν το σώμα βρίσκεται στην ενεργειακή κατάσταση "αρνητικού ισοζυγίου", οι μύες θα είναι η πρώτη κατανάλωση ενέργειας και στη συνέχεια θα μετατραπεί το λίπος. Εάν πρέπει να εργάζεστε σκληρά την ίδια μέρα και να κάνετε αερόβια, πρέπει τουλάχιστον να ασκήσετε δύναμη, ενώ η φυσική και η ενέργεια είναι στο αποκορύφωμα, έτσι ώστε οι μύες να διεγείρονται πλήρως.

Με την αύξηση της μυϊκής σύνθεσης, ο μεταβολικός ρυθμός του οργανισμού θα αυξηθεί, πράγμα που θα συμβάλει περισσότερο στην κατανάλωση σωματικού λίπους.

6608801555724432488.jpg

318765-1409210R63782_副本.jpg

Επιπλέον, πρέπει επίσης να λάβετε ορισμένα στεροειδή προϊόντα. κύριος λόγος είναι ότι τα στεροειδή μπορούν να αυξήσουν την περιφέρεια των μυών ή να μειώσουν το σωματικό λίπος. Οι άνδρες χρησιμοποιούν στεροειδή για να κάνουν το σώμα πιο ισχυρό και πιο ελκυστικό. Οι γυναίκες χρησιμοποιούν στεροειδή για να κάνουν το σώμα ελκυστικότερο.
Χονγκ Κονγκ Rongxin Bio-tech Co., Ltd. θα σας παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας στεροειδών, γρήγορη ναυτιλία και καλύτερες υπηρεσίες.
Το καλοκαίρι, τα αιτήματα του Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate , Οξυμεθολόνη (anadrol) είναι περισσότερο από το συνηθισμένο.
Εάν χρειάζεστε το jintropin hgh , το kigtropin hgh , το hygetropin hgh ή άλλο brand hgh, καλωσορίζω στην έρευνα της εταιρείας μου.

9_副本.jpg

QQ图片20170310103806_副本.png

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944