Πώς να ελέγξετε τη διάσπαση των μυών μετά την άσκηση;

- Jun 30, 2017-

Πώς να ελέγξετε τη διάσπαση των μυών μετά την άσκηση;

Είναι πλέον ευρέως πιστεύεται ότι μετά από 30 λεπτά έντονης άσκησης είναι ο χρυσός χρόνος πρόσληψης αμινοξέων, είναι εξαιτίας αυτού του χρόνου η έκκριση αυξητικής ορμόνης είναι πολύ ισχυρή. Αυτή η άποψη είναι συνηθισμένη για 10 χρόνια, όλα τα είδη αθλητικών παικτών θεωρούν αυτό ως συνήθεια. Η "αναπλήρωση πρωτεϊνών μέσα σε 30 λεπτά μετά την άσκηση" ισοδυναμεί με "γρήγορη αποκατάσταση βλαβών μυών σε άσκηση".

Συνεχιζόμενη έρευνα έδειξε ότι όχι μόνο στη μετακίνηση, ακόμη και μετά τη διακοπή της κίνησης, οι μύες θα συνεχίσουν να διασπώνται και "στη χρυσή λήψη γλυκόζης", αλλά μπορούν να εμποδίσουν την αποσύνθεση των μυών. Είναι επειδή η πρόσληψη γλυκόζης, θα αυξήσει την έκκριση ινσουλίνης στο σώμα, το σώμα θα ξέρει "δεν χρειάζεται να σπάσει τους μύες για να συνθέσει τη γλυκόζη".

Αλλά με τη φρουκτόζη σακχάρου, αν και τα ισομερή γλυκόζης, μετά την πρόσληψη, αλλά δεν υπάρχει τέτοιο αποτέλεσμα. Προκειμένου να βελτιωθεί η λειτουργία του σώματος, "σε ποια στιγμή", "τι" είναι πολύ σημαντικό.

tooopen_sy_171509179543.jpg

Επιπλέον, πρέπει επίσης να πάρετε κάποια προϊόντα στεροειδών . κύριος λόγος είναι ότι τα στεροειδή μπορούν να αυξήσουν την περιφέρεια των μυών ή να μειώσουν το σωματικό λίπος. Οι άνδρες χρησιμοποιούν στεροειδή για να κάνουν το σώμα πιο ισχυρό και πιο ελκυστικό. Οι γυναίκες χρησιμοποιούν στεροειδή για να κάνουν το σώμα ελκυστικότερο.
Χονγκ Κονγκ Rongxin Bio-tech Co., Ltd. θα σας παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας στεροειδών, γρήγορη ναυτιλία και καλύτερες υπηρεσίες.
Το καλοκαίρι, τα αιτήματα του Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate , Οξυμεθολόνη (anadrol) είναι περισσότερο από το συνηθισμένο.
Εάν χρειάζεστε το jintropin hgh , το kigtropin hgh , το hygetropin hgh ή άλλο brand hgh, καλωσορίστε στην έρευνα της εταιρείας μου.


Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944