Πώς να επιστήμη φυσικής κατάστασης;

- Oct 17, 2017-

1, 15 λεπτά για να ζεσταθεί

Ξεκινήστε με ευκολία, εύκολη κίνηση, μην αυξάνετε πολύ γρήγορα τη δύναμη, αφήστε το σώμα να ιδρώνει ελαφρώς. Οι άνθρωποι μπορούν να επιλέξουν ποδήλατο, ελλειπτικό μηχάνημα και άλλο εξοπλισμό για να ζεσταθούν, προκειμένου να μειωθεί η πρόσκρουση των αρθρώσεων.

145437154035082872.JPEG


2, σημειώστε ότι η άρθρωση είναι εφελκυστική πριν από τη μετακίνηση

Τεντώνοντας πριν από την άσκηση, ο σκοπός είναι να μειωθεί το ιξώδες του μυός, να βελτιωθεί η ροή του αίματος στους μύες, να βελτιωθεί η αθλητική απόδοση και να μειωθεί η εμφάνιση αθλητικού τραυματισμού. Η περιστροφή της άρθρωσης ώμων, περιστρέφοντας τη μέση και το γόνατο, τον καρπό, τον αστράγαλο αφήνουν το σώμα να φτάσει στο επίπεδο ενθουσιασμού.

mrbj23.jpg

3, 60 λεπτά υποκείμενης εκπαίδευσης

Λειτουργία του πνεύμονα (τρέξιμο, άλμα), μυϊκή αντοχή, μπάρα, αλτήρα, αερόβια άσκηση (τρέξιμο), αναερόβια άσκηση (βάρος), ισορροπία, ανάλογα με τη φυσική κατάσταση του ατόμου για να προσαρμόσει την εστίαση. ασκήσεις δύναμης, στη συνέχεια σε 20 ~ 45 λεπτά αερόβιας εκπαίδευσης, ελέγξτε το συνολικό χρόνο ικανότητας περίπου 1 ώρα

4, μην αγνοείτε τις ασκήσεις

Δώστε προτεραιότητα με stretch.Method είναι στατική τέντωμα, κάθε μέρος μπορεί να επαναλάβει 2 ~ 3 φορές, κάθε φορά για να διατηρήσει 15 έως 30 δευτερόλεπτα.Επιπλέον, ο εξοπλισμός κατά τη διαδικασία της κατάρτισης, θέλουν επίσης να τεντώσει τα μυς στο στόχο.

5, μην βιαστείτε να κάνετε μπάνιο μετά την προπόνηση

Μην πλύνετε την μπανιέρα μετά την προπόνηση, να ξεκουραστείτε, όπως να μην ιδρώνετε, να πλένετε με ζεστό νερό. Η σάουνα γυμναστικής είναι ο πιο ευάλωτος χώρος, μετά την έντονη προπόνηση, έχει πολύ αίμα στους μύες, σάουνα πάλι αυτή τη στιγμή, τα εσωτερικά όργανα και ο εγκέφαλος είναι σχετικά ανεπαρκής παροχή οξυγόνου στο αίμα, είναι εύκολο να εμφανιστεί.

2015010815233623fd2.jpg

6, επιστημονική συμπληρωματική σίτιση

Ένα μικρό γεύμα θα πρέπει να προστεθεί μετά από ένα γενικό στο αθλητισμό. Δείκτης μεγάλων πρόσθεσε μια μικρή ποσότητα πρωτεϊνών, υδατάνθρακες με υψηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα, μέταλλα, κλπ. Για να αυξηθεί το πλήθος των μυών fitness, στο γυμναστήριο περίπου 1 ώρα για να φάτε ένα γεύμα. Γυναίκα bodybuilders και θα πρέπει επίσης να είναι κατάλληλη για την απώλεια βάρους συμπλήρωμα θερμότητας.

W020120418332940425726.jpg

Χονγκ Κονγκ Rongxin Biotech Co., Ltd. θα σας παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας στεροειδών, γρήγορη ναυτιλία και καλύτερες υπηρεσίες.

Το καλοκαίρι, οι απαιτήσεις του Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate , Oxymetholone (anadrol) είναι περισσότερο από το συνηθισμένο.

Εάν χρειάζεστε το jintropin hgh , το kigtropin hgh , το hygetropin hgh ή άλλο brand hgh, καλωσορίζω στην έρευνα της εταιρείας μου.

oxymetholone.jpg

Jintropin hgh.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944