Πώς να έχετε αναπτύξει το σχήμα των μυών και του bodybuilding;

- Mar 27, 2017-

Έχετε ζηλιάρη φιγούρα bodybuilder;

Η Enanthate τεστοστερόνης μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας.

1). Η τεστοστερόνη Enanthate είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μορφές τεστοστερόνης που συνταγογραφούνται παντού στον κόσμο. Τα τεστοστερόνη Enanthate στεροειδή είναι πολύ συγκεντρωμένες μορφές ορμονικής ουσίας και γι 'αυτό μπορεί να ενισχύσει τα επίπεδα της τεστοστερόνης στο σώμα πολύ γρήγορα. Οι αθλητές λαμβάνουν εξωγενή τεστοστερόνη για να αυξήσουν τη μυϊκή δύναμη και το μέγεθος. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι εβδομαδιαίες ενέσεις της ορμόνης μειώνουν το μέγεθος της μέσης και το σωματικό βάρος. Η χρήση συμπληρωμάτων βελτίωσε επίσης τη σεξουαλική απόδοση των ανδρών. Η θεραπεία θεωρήθηκε ασφαλής, καθώς δεν παρατηρήθηκαν κακοήθειες κατά τη διάρκεια βιοψιών
2). Χρησιμοποιώντας τεστοστερόνη Το Enanthate είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να αυξηθεί η παραγωγή ορμονών τεστοστερόνης στο σώμα. Επιπλέον, είναι επίσης επωφελής για τους αθλητές και τους κατασκευαστές σώματος, καθώς μπορούν να αναπτύξουν γρήγορα τη μυϊκή μάζα για να μπορέσουν να επιτύχουν τη μέγιστη απόδοση.
3). Η τεστοστερόνη Enanthate είναι ιδανική για τους κατασκευαστές μυών και τους αθλητές που θέλουν να κερδίσουν τα πλεονεκτήματα της βελτίωσης της αποτελεσματικότητας των φαρμάκων χωρίς τις σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες.

initpintu_ 副本 .jpg

Στοιχεία επικοινωνίας:

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944