Πώς να χάσετε αποτελεσματικά το βάρος;

- Jun 12, 2017-

Πώς να χάσετε αποτελεσματικά το βάρος;


Πολλοί φίλοι λίπους στο στάδιο της μείωσης του λίπους όπως η διατροφή με σκοπό τη μείωση του λίπους, στην πραγματικότητα, αυτή είναι η λανθασμένη προσέγγιση. Η ανεπαρκής κατανάλωση ενέργειας μπορεί να οδηγήσει σε επιβράδυνση του μεταβολισμού, μειώνοντας έτσι την επίδραση της μείωσης του λίπους. Και εάν κάνετε τακτική δίαιτα, ακόμα και αν πέσει το βάρος σας, είναι εύκολο να αναπηδήσετε. Επειδή ο μεταβολισμός σας είναι αργός, εάν η πρόσληψη ενέργειας λίγο περισσότερο από τότε θα προκαλέσει τη συσσώρευση λίπους.

Στη διατροφή των φίλων, να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τα υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά τρόφιμα υψηλής θερμιδικής αξίας και την πρόσληψη της σωστής ποσότητας πρωτεΐνης. Και στη συνέχεια με την κίνηση, να κολλήσει σε αυτό θα είναι λεπτό κάτω.

Πολλοί άνθρωποι μπορεί να είναι σε αμφιβολία, γιατί η διατροφή μπορεί να είναι τρία γεύματα είναι εγγυημένα για να προσθέσετε ένα γεύμα πείνας; Αυτό σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι καταλαβαίνουν το λάθος της μείωσης του λίπους. Η διατροφή μπορεί να φάει 3 γεύματα ή ακόμα και 4-5 γεύματα την ημέρα, αλλά τρώτε τα τρόφιμα πρέπει να δώσουν προσοχή. Εάν τρώτε ένα γεύμα με λίπος, είναι ισοδύναμο με το φαγητό 2-3 Dayton. Και συνιστάται μέσα στην ημέρα η λήψη τροφής ενέργειας δεν είναι πολύ, αλλά διαιρείται σε πολλές φορές μόνο. Εδώ είναι η συνταγή που συνιστάται για όλους είναι συνταγή σνακ. Με τον ίδιο μυ, η μείωση του λίπους πρέπει επίσης να επιταχύνει το μεταβολικό ρυθμό. Εάν μεταβολίζετε γρήγορα, τότε τρώτε όλη την ημέρα που καταναλώνετε. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συσσώρευση λίπους.

Εν ολίγοις, οι φίλοι λίπους να θυμούνται:

1, το στάδιο μείωσης λίπους για να αποφύγετε τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και σε θερμίδες.

2, Τρώτε μικρά γεύματα, αυξήστε το ποσό της κατάρτισης, βελτιώστε το ρυθμό μεταβολισμού.

mrbj23.jpg

org_471753.jpg

Εάν δεν υπάρχει αποτέλεσμα με βάση τα παραπάνω ή προχωράτε υψηλότερα, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε κάποια βοηθητικά φάρμακα, όπως στεροειδή , τεστοστερόνη , hgh , κλενβουτερόλη , DNP (2,4-δινιτροφαινόνο) , σιμπουτραμίνη και ούτω καθεξής. Μπορούν να σας κάνουν πιο γρήγορα για να επιτύχετε το στόχο σας. Αν πρέπει να μας ικανοποιήσετε.


Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944