Πώς να κάνετε τους μυς ισχυρό;

- Sep 13, 2017-

Πώς να κάνετε τους μυς ισχυρό;

Οι άνθρωποι δεν θα γίνουν ισχυροί για κανένα λόγο, μόνο για να συνεχίσουν να αμφισβητούν την πίεση να προσαρμοστούν για να γίνουν ισχυρότεροι.

Η ουσία της αθλητικής εκπαίδευσης είναι επίσης ένα εξωτερικό κίνητρο, το σώμα μας θα προσαρμοστεί για να ασχοληθεί με αυτό το ερέθισμα!

44724-12020Q1045597.jpg

Όταν το σώμα σας ένας μυς από ένα ισχυρό ερέθισμα και καταστράφηκε, τότε την επόμενη φορά που αυξάνεται ο ιστός των κυττάρων, προκειμένου να αντιμετωπίσει το σώμα να καταστρέψει την ισχυρή δύναμη, η αναγέννηση των μυϊκών ινών θα γίνει πιο παχύ και ισχυρότερη. οι μύες παράγονται σε αυτή τη διαδικασία.

Έτσι, θέλετε να κάνετε την ανάπτυξη των μυών είναι η προϋπόθεση για να τον τονώσει, να ασκήσει αυτό, δεν επαρκή διέγερση και οι μυς πίεσης δεν θα αυξηθεί!

146734350441600643.GIF

Χονγκ Κονγκ Rongxin Biotech Co., Ltd. θα σας παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας στεροειδών, γρήγορη ναυτιλία και καλύτερες υπηρεσίες.

Το καλοκαίρι, οι απαιτήσεις του Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate , Oxymetholone (anadrol) είναι περισσότερο από το συνηθισμένο.

Εάν χρειάζεστε το jintropin hgh , το kigtropin hgh , το hygetropin hgh ή άλλο brand hgh, καλωσορίζω στην έρευνα της εταιρείας μου.

Trenbolone Enanthate.jpg

Oxandrolone(anavar).jpg

Jintropin hgh.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944