Πώς να χρησιμοποιήσετε πεπτίδιο PEG-MGF;

- Jun 22, 2017-


PEG-MGF Χρήσιμο:

Χρήσιμο για: Ενίσχυση ιστότοπου και συστηματικούς σκοπούς μέσω αυξημένης απώλειας άπαχου μυός και λίπους
PEG-MGF Πιθανά οφέλη: Η PEG-MGF διεγείρει την ανάπτυξη των μυών (υπερτροφία). Αυξάνει το ρυθμό ανάπτυξης μυών από την κατάρτιση. Ταχεία αποκατάσταση των υπαρχόντων μυϊκών κυττάρων. Αύξηση του αριθμού των μυϊκών κυττάρων (υπερπλασία). Μειώνει την καταστροφή των πρωτεϊνών. Αυξάνει το ρυθμό και την έκταση της αποκατάστασης των μυών μετά από τραυματισμό

Μέθοδος κατανάλωσης PEG-MGF :

Μέθοδος κατανάλωσης 1: Εντοπισμένη έγχυση απευθείας στον μυ, αμέσως μετά την προπόνηση
Μέθοδος κατανάλωσης 2: Υποδόρια ένεση σε στρώμα λίπους
Προετοιμασία για ένεση: Προσθέστε 1 ml (100 IU) αποστειρωμένου διαλύματος στο φιαλίδιο PEG-MGF. Κάθε 200mcg είναι τότε ίσο με 0,1ml (10 IU).
PEG-MGF Δοσολογία 1: 200 mcg (10 IU) PEG-MGF διαχωρίζονται διμερώς μεταξύ μυών που μόλις εκπαιδεύτηκαν δηλαδή 100 mcg αριστερή πλευρά, 100 mcg δεξιά πλευρά
PEG-MGF Δοσολογία 2: 200 mcg (10 IU) PEG-MGF πρόκειται να εγχυθεί σε κοιλιακό λίπος
PEG-MGF Δόσεις ανά φιαλίδιο: 10 x 200 mcg δόσεις (10 δόσεις ανά φιαλίδιο)

PEG-MGF   Προφυλάξεις:

Ο Μηχανικός Παράγοντας (MGF) παρουσιάζει τοπικές επιδράσεις στους σκελετικούς μύες και χωρίς να μην μπορεί να ταξιδέψει μέσα στο σώμα χωρίς τροποποίηση. Το πρόβλημα με τον συνθετικό Μηχανικό Παράγοντα (MGF) είναι ότι εισάγεται ενδομυϊκά και βασίζεται στο νερό και έτσι εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος. Όταν χρησιμοποιείται με αυτόν τον τρόπο, ο μηχανικός παράγοντας (MGF) παραμένει σταθερός μόνο στη ροή του αίματος για λίγα λεπτά. Ο βιολογικώς παραγόμενος MGF γίνεται τοπικά και δεν εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος.
Είναι επίσης σύντομη δράση, επομένως η σταθερότητα δεν αποτελεί πρόβλημα. Με την PEGylating του Μηχανικού Παράγοντα (MGF) είναι σχεδόν εξίσου αποτελεσματική με τον τοπικό Μηχανικό Παράγοντα (MGF) όταν χρησιμοποιείται ενδομυϊκά. Αυτό επιτυγχάνεται με το περιβάλλον τμήμα του πεπτιδίου με μια δομή πολυαιθυλενογλυκόλης, η οποία μπορεί να συνδεθεί με ένα πρωτεϊνικό μόριο. Οι ομάδες πολυαιθυλενογλυκόλης προστατεύουν το πεπτίδιο αλλά δεν το περιβάλλουν εντελώς. Οι δραστικές θέσεις του πεπτιδίου είναι ακόμη ελεύθερες να κάνουν τη βιολογική λειτουργία τους. Σε αυτή την περίπτωση το κέλυφος είναι μια αρνητική φορτισμένη ασπίδα έναντι θετικά φορτισμένων ενώσεων που θα επηρέαζαν την πρωτεΐνη.

11.jpgΕάν είστε ικανοποιημένοι με το 99% των πεπτικών μας υγιεινών υγιεινών ανθρώπινων αυξητικών ορμονών, για υγιή σωματική άσκηση, πετσέτα-mgf φαρμακευτική σκόνη, καλώς ήρθατε σε επαφή με το εργοστάσιό μας. Βρίσκοντας σε υψηλή ποιότητα, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σωματοτροπίνης προς πώληση πρέπει να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Παρακαλούμε να είστε ελεύθεροι να αγοράσετε ή να χονδρύνετε τα ζεστά προϊόντα πώλησης από εμάς.


Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18220537895