Αύξηση απώλεια λίπους μυών, χρειάζεστε τα προϊόντα μας.

- Sep 29, 2017-

Η φυσιολογική αρχή της απώλειας λίπους είναι η αλλοίωση, ο καταβολισμός και η αρνητική ισορροπία ενέργειας. Ο τρόπος λειτουργίας του είναι μια μακρά περίοδος ανθεκτικής άσκησης αντοχής, μέσης και χαμηλής έντασης, υψηλής συχνότητας εκπαίδευσης, ταυτόχρονα με τη διατροφή ελέγχου. Η φυσιολογική προσαρμογή της απώλειας λίπους είναι συχνά η ανάπτυξη οικονομικών επιπέδων κορτιζόλης που αυξήθηκαν για να επηρεάσουν τις αργές μυϊκές ίνες, αναστέλλουν την ανάπτυξη των μυών.

W020120418332940425726.jpg

Η φυσιολογική αρχή της μυϊκής ανάπτυξης είναι η αφομοίωση, αναβολική, θετική ισορροπία ενέργειας. Είναι η λειτουργία της κλασσικής υψηλής αντοχής κατάρτισης αντίστασης, μέτρια συχνότητα, εργασία και ανάπαυση, ενώ με τη διατροφή για την αύξηση της πρόσληψης ζάχαρης και πρωτεΐνης. Η αυξημένη φυσιολογική προσαρμογή του μυός είναι συχνά πίεση για την προσαρμογή, τα αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης, την προώθηση του μεταβολισμού, την ανάπτυξη των γρήγορων ινών, να γίνει ισχυρότερη.

mrbj23.jpg

Χονγκ Κονγκ Rongxin Biotech Co., Ltd. θα σας παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας στεροειδών, γρήγορη ναυτιλία και καλύτερες υπηρεσίες.

Όταν είστε γυμναστήριο, οι απαιτήσεις της τεστοστερόνης Enanthate , Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate , Oxymetholone (anadrol) είναι περισσότερο από συνήθεις.

Εάν χρειάζεστε το jintropin hgh , το kigtropin hgh , το hygetropin hgh ή άλλο brand hgh, καλωσορίζω στην έρευνα της εταιρείας μου.

Trenbolone Enanthate_.jpg

testosterone Enanthate 1.jpg

Kigtropin.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944