Αύξηση της συνολικής σας κατάρτισης ----- αύξηση μυών

- Nov 23, 2017-

Η οικοδόμηση των μυών είναι σαν να συσσωρεύεται, και αν θέλετε ένα σωρό ψηλά, χρειάζεστε περισσότερη άμμο για να αυξήσετε το πλάτος του σωρού (το πλάτος του σωρού είναι πιθανότερο να αυξηθεί γρηγορότερα από το ύψος)

146734350441600643.GIF

Ως αρχάριος, απλά προσθέτοντας περισσότερο βάρος είναι αρκετό για να στοιβάζετε την άμμο σε ένα ορισμένο ύψος. Αλλά καθώς προχωράτε όλο και περισσότερο, χρειάζεστε περισσότερη άμμο για να σας βοηθήσουμε να στοιβάζετε τα ύψη. Η ποσότητα άμμου εδώ αναφέρεται στην συνολική εκπαίδευση,

Η εκπαίδευση είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στην μυϊκή υπερτροφία, χρειάζεστε αρκετή εκπαίδευση για να σας βοηθήσουμε να διεγείρετε τους μύες, αφήστε το να επισκευαστεί και στη συνέχεια να αναπτυχθεί!

Εάν ο στόχος σας είναι να αυξήσετε τους μυς, μην επικεντρωθείτε στην άρση βαρύτερου τύπου πάγκο, μην επικεντρωθείτε μόνο σε εγγραφές 1RM και 3RM, πρέπει να σπάσετε σε μεγαλύτερο αριθμό αρχείων βάρους!

injection.jpg

Χονγκ Κονγκ Rongxin Biotech Co., Ltd. θα σας παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας στεροειδών, γρήγορη ναυτιλία και καλύτερες υπηρεσίες.

Όταν είστε γυμναστήριο, οι απαιτήσεις της τεστοστερόνης Enanthate , Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate , Oxymetholone (anadrol) είναι περισσότερο από συνήθεις.

Εάν χρειάζεστε το jintropin hgh , το kigtropin hgh , το hygetropin hgh ή άλλο brand hgh, καλωσορίζω στην έρευνα της εταιρείας μου.

Trenbolone Enanthate_.jpg

Kigtropin.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944